Čo si myslíte o mene Sebastián?
Čo hovoríte na Sebastiána
Vždy sa mi páčil Nikolas ale to mi neprešlo
Mne ani jedno
Prečo sa pýtaš cudzích ľudí? Keď sa ti páči, čo aký problém? 🤨
@anonym_autor Sebastian je lepsie ako Nikolas.
Sebastián, Sebi je pekne meno.
@anonym_autor mne sa veľmi nepáči. Akože sú aj oveľa horsie samozrejme, ale neviem, je mi také nesympaticke 😄 syn má dvoch kamošov s týmto menom a hovoria mu kamaráti Sebino (celkom ok) a Sebo, ale to sa mi teda vobec nepáči.
Ale výber ja samozrejme na vás 😊
Mne sa velmi páči v základnom tvare, ale prezývka Sebo sa mi nepáči. Mená z podobného súdku sú aj Alexander, Leonard, Maximilán, Nataniel, Michael, Tobias, Gabriel, Kristián, Richard
Jedine Sebastian (bez dlzna) a bez používania zdrobnenin ako Sebi, Sebko, Sebino a pod.
Viac sa mi laci nikolas ako sebastian
Za mňa Sebastien s "e", ale musí sa hodiť s priezvisku.
Meno pekne. Nepaci sa mi verzia sebko, sebo, evokuje mi to skor sebca. Mne sa skor paci vo verzii bastian/bastien
@anonym_autor mne sa paci pekne normalne meno
Mam kamošku má syna Sebka a menšiu dcérku, tá namiesto S, vyslovovala J. Malá mu vravela buď Sebko alebo Sebo teda do svojou výslovnosťou 😉
@anonym_autor nepáči sa mi
Nikolas také cigánske a Sebastián polociganske 🤣
Mam kamošku má syna Sebka a menšiu dcérku, tá namiesto S, vyslovovala J. Malá mu vravela buď Sebko alebo Sebo teda do svojou výslovnosťou 😉
@luliu cize Jebko a Jebo? Dobreee🤣🤣
Zopár krát som ho počula ale vždy ho volali Sebko, to sa mi osobne nepáči. Ale mne sa nepáči ani Nicolas takže nič 🤣
Sebastian sa mi vzdy pacilo, ale nechodi sa k priezvisku … navyse v DE je ich vela … volaju ich Basti. Nicolasovia su tiez vsade …
Nepaci sa mi. A hlavne ak sa spotvori na “Sebko”
Ani mne nepresiel Nikolas 😪😅 esteze sa nam narodila dcerka 😊
Ani jedno sa mi nepáči
Ja mam Sebastiana, bez dlzna na "a". Je to najkrajsie meno ake poznam 😄 Nikolas sa mi nepaci.
Ja som chcela sebastiana … sebinko .. ale budeme mat dievcatko ;)
Sebko je strašnééé.Ale Sebastián je ok.Len mu potom treba zadovážiť Bellu.
Co na tych Nicolasoch vidite? To fakt radsej slovenske Mikulas, ako Nicolas
Ta skratka mena je hrozna, inak je pekne
Keď som nemala deti veľmi sa mi páčilo, mam dcéry a som rada že nie chlapca s menom Sebastián - tak to znie pekne ale ma v triede dvoch a všetci ich volajú tvrdo Sebo 😑 tak sa mi to nepáči furt Sebo sem Sebo tam a o ryme od chalanov Sebo j..o radšej pomlčím
Pekné meno
Nože vy mudrlantky, napíšte ako sa voláte vy....
@anonym_autor zo Sebastiána bude fakt Sebo. Nikolas je lepšie, ale keď neprešlo, tak nič. Nejaké ďalšie meno v zálohe nemáte?

Mne sa nepaci, ale to nie je dolezite, dolezite je, ci sa paci Tebe a zhodnete sa na nom.