Čo si myslíte o mene Wyatt?
Dobrý deň, milé mamičky,
čo si myslíte o tomto mene? Poznáte niekoho z vášho blízkeho okolia, kto ho má? Manželovi sa veľmi páči, mne sa tiež celkom páči (vždy som mala rada takéto nie úplne tradičné mená), ale rodina nás trochu od toho odhovára. Priezvisko máme slovenské, nie je nejaké časté, ale skrátka obyčajné slovenské (začína sa na V).
Ďakujem za všetky vaše skúsenosti a názory!
teda, snáď som to neskomolila a číta sa to tak 😀 priznávam, po jazykovej stránke nie som zdatná. okrem slovenčiny a češtiny 😀
Sa vyslovuje vjat?
Také ani to neznie ani nič
Neviem
@anonym_4dce12 keď slovenská výslovnosť "vajet". osobne preferujem anglickú výslovnost "uayet".
Ja som citala najskor Watt, ani neviem ako by som to vyslovila. Zila som dlho v zahranici a s tymto by som aj tak mala problem. Mne sa nepaci, ale ak vam ano, tak nepotrebujete odsuhlasenie rodiny a MK
@anonym_autor to myslíš vážne? Hneď mi napadol Wyatt Earp pištoľník.😃😃😃A čo takto Clint Eastwood? Môže byť?
Ked ste sa vy dvaja na tom zhodli,nas je do toho nic. Len rataj s tym,ze 9 z 10 ludi,s kt.sa stretne 1x mu skomoli meno. Hlavne mu potom nehovorte Vajetko🙈
@anonym_autor najhorsie meno ake som tu videla...toto urcite nieee
@anonym_autor tak dajte slovenské meno Vít. Nebude to znieť tak od veci.
@anonym_autor preboha preco to tomu dietatu robis? A nejake sudnost kriticka? Ze to so slov menom nepasuje ze to sem kulturne nezapada, ze ho nebude vediet nikto vyslovit spravne? Take ta netrapi?
@anonym_autor Wyatt Earp hrdina divokého západu.Ale meno na Slovensku určite nie🤦
@anonym_autor preboha živeho.... 🤦🤦🤦
@anonym_autor To sa akoze číta Uajet?

ak je vaše priezvisko napríklad Vinson, viem si to ešte predstaviť, ale "veit" valábik (spomínaný varga, valica, valko, valentovič, válek, atď.... 😀 😀 to nie, prepáč....)