Dajana, Dária, Rebecca alebo Kimberley
Ahojte prosím o pomoc s výberom mena pre dievča
1. Dajana
2. Dária
3. Rebecca
4. Kimberley
Ktoré sa Vám najviac páči?
Pripadne iné meno, ktoré nemá každé 2 dieťa...
Dária určite 😉
Daria bez dlzna sa mi paci
Daria, alebo Diana, nie Dajana...
Moja dcerka je Deanna (meniny Deana, Diana, 1.7., je to v rozsirenom slovenskom kalendari.) Zvazovala som aj Dajanu, rozhodla som sa ale takto. 😉
Daju sa z toho vselijake tvary robit...
Taaaak som spokojna s tym menom a mala tiez. Medzi Emkami a Ninkami zo skolky je siroko daleko jedina.
Džesika, Dženyfer alebo Ešly.
To nema kazde druhe dieta a stylovo je to podobne tym, ktore si uviedla🙊
Sorry za ironiu...ale ako fakt Dajana ?? Ved to je foneticky prepis anglickej vyslovnosti Diana.
To akoby si dala meno Majkl alebo Pítr ci Džon...
Ludia, nerobte toto svojim detom🙊
Uz pocujem babku, ako na ihrisku krici na malu 'Kimberlicka, neber chlapcovi lopatku'
Tieto mena sa ti pacia, alebo si len nasilu vyberala nieco, co chce byt silou mocou originalne?
Diana
Daria...ok,nezvycajne...Dajana? To nemozes dat Diana? 😂 a Rebecca ...ok v tvare Rebeka...nechapem tie dve cc, pekne meno,ale u nas sa tiez tak vravelo "neposlusnym" dievcatam a Kimberly?! To radsej nekomentujem🙄 a ako vyssie spominali,pre mna kategoria Jessica,Vanessa, Charlotte...je normalne uzas,vsetky chcete byt originalne a nakoniec su tie divnotvary kadeakych mien tak akurat na smiech, ale zase vynimam, pripady rodicov so zahranicnym menom,alebo v zahranici zijucich ...pracujem v skolstve a tie hatlaniny zahranicneho krstneho mena a rydzo slovenskeho priezviska ojoj , a dalej vysvetlovanie ostatnym detom ,ze to nie je na vysmievanie ... ja som tolerantna, v zivote by som sa pred svojimi ci inymi detmi nevyjadrila na adresu ineho dietata , s menom nezvycajnym a az smiesnym negativne ,ale tak nie su nastaveni vsetci, a jednoducho mu to niekto splechce do tvare a to nevravim o tom, ze clovek / spolocnost ma automaticky prvotnu mienku o rodicoch...takze ja by som si taketo zbytocne problemy sama nevytvarala ...moja velmi dobra znama ma zahranicne meno pre dievcatko ( lebo chcela byt ina,moderna a ona ma vsetkych v pazi) ale tie pohlady ludi ,ked malu zavola su naozaj uzasne 🙄vidim ,ze aj jej to lezie hore krkom
Ak mate slovenske prezvisko tak Kimberley bude najviac sedliacke čo môže byť. A Rebecca by som vymenila za Rebeka a až na tú Kimberley by boli všetky 3 mena pekne .

urcitr Kimberley. Ale dala by som Kimberli, akoze poslovencene. Alebo este je suoer Vanesa, alebo Jesikam