Dajte tipy na mená pre dievčatko ❤
Ahojte baby, viem ze tu je a bolo strasne vela diskusii o menach...ja len ze mam 3 dni pred porodom a meno ktore sme mali vybrate pre nasu malu sa mi zacina nepacit... Chceli sme Elise ale neako zacinam bocit od tohto meno...mate neake napady...prvu dcerku mam Nicole
Dakujem
Je to síce podobne, ale máme Elissu. Voláme ju Elisska, Eli, Eliss. Vyslovujeme s. A ešte máme Timeu.
@greta07 my mame Natalku...teraz sa mi paci aj Alzbetka ale aj Kristinka je krasne meno😍
lucia, valentinka, magdalenka, aneta, elena, valeria, vanda, marketa,stanislava, ☺️
My sme strašne dlho vyberali mena....
Mame Valentinu, Natasu a Lindu 🙂
My máme Kiarku a Tamiu
Pri Tamii sme sa rozhodovali medzi Miou a Zoe, ale objavila som meno Tamia a bolo to jasne 😁
@greta07 ja mám dcérku Vivien, meno Vivien znamená živý /plný života 😊páči sa mi ešte meno Charlotte, Nela, Eliška, Sarah, Sara Zoe a už ma asi nenapadá 😊a Melissa pekné moderné meno 👍ja sa volám Veronika znamená to nositeľka víťazstva. Želám Vám rýchly pôrod a veľa zdravia dcérke aj Vám 🙏👶🍀🍀🍀
My mame Lenku a Lucku....🥰
Ja mam Lindu 🙂
My vsadime na klasiku a budeme mat Terezku ❤️
Máme Adelku a Dianku...nechceli sme meno kde by bolo R...páčili sa my ešte Dorotka a Agátka, Rebeka a Linda, Lenka a Laura....
@greta07 Melisa ❤️
My mame Karin. Karinka, Kajuska a sama si uz vie povedat ze Kajka a tak ju aj najviac volame. Ma 20 mesiacov.
My ma Timejku
😍 Nelka ❤
Ja mám dcérku Lauru❤️ a druhe meno by som dala Nela ❤️
@greta07 co tak miesto Elise dat Eliška? 😉

@greta07 nakoľko ste aj písali,že vaša druhá dcérka bola Ellie, tak Elisa sa mi viac hodí. Volať ju v podstate môžete tak isto ako Elise,ale keď to napíšete,bude to také iné..menej podobné. Snáď sa rozumieme. Ale aj keby nie,vôbec to nevadí ❤