icon

Dali by ste dcére meno Aria?

Včera o 19:33

Ahojte,
chcem len vidiet nestranne nazory. Ak by ste cakali dievcatko, priezvisko slovenske, dali by ste meno Aria, keby sa vam pacilo? Bolo by to velmi ako past na oko taka kombinacia? Alebo by ste sa radsej poohliadli po inom mene?

Strana
z2
kitycat
Včera o 21:05

Mne sa paci

anonym_185255
Včera o 21:06

@anonym_autor nasa suseda ma psa s menom Aria

ukulela
Včera o 21:32

Ak Aria, tak jedine Stark 🙂 Winter is comming!

sticker
nevenka
Včera o 22:00
@ukulela

Ak Aria, tak jedine Stark 🙂 Winter is comming!

@ukulela som cakala, ze toto budu prve komenty, ale asi nikto z komentujucich nepozeral alebo uz zabudol na Game od Thrones 😅.

kristiii
Včera o 22:17
@martinmmartin

@markusrasford Cize o Arijcoch a cistej rase si este nepocul?

@anonym_autor mne to meno nič nehovorí, rovnako ako ani meno Mária, takže by som nedala....ale to čo píšeš ty,
@martinmmartin tak to by mi v živote nenapadlo ako asociácia. Možno nie si síce vo svete jediný, ktorému áno, ale väčšinu rozhodne nereprezentuješ. Normálnemu človeku napadne asociácia skôr s hudbou, keď už tak. Takže autorka, ak sa vám práve toto meno ako rodičom páči, smelo do toho

neviem_123
Včera o 22:24

Mne sa paci🙂 akurat mi to trochu asociuje papagaja aru 😄 ale ked sa odosobnim tak mi pripada pekne,vzneseno-etericke😊

anonym_c5f12f
Včera o 23:01

Aria Stark 😃 so slovenským priezviskom by som sa držala slovenského mena. Inak to znie komicky, nech si vraví kto chce, čo chce.

anonym_48145d
Včera o 23:11

@anonym_autor áno mala som ho v úzkom výbere, ale nakoniec sme vybrali iné meno nie preto, že by sa nám nepáčilo, ale zistili sme, že aj moja bývala ,,kamarátka” ide dať dcére toto meno a keďže mala termín dva mesiace predomnou nechcela som vyzerať, že sa opakujem keďže to nieje bežné meno.

anonym_d18080
Dnes o 05:27

Nedala , mám psa Aryu 😄

anonym_c3d855
Dnes o 05:32

@anonym_autor niekto bol fanúšikom GOT?

anonym_dfe6e0
Dnes o 06:40
@simsalabim

@martinmmartin no uprimne, myslim si, ze takych ludi bude minimum. Mne to ziadnu 3.risu neevokuje. A blbcovi bude vadit hocijake meno.

@simsalabim aj mne ju evokuje veru. 🤣🤣Musím sa ho zastať.

anonym_bbfe63
Dnes o 07:29

@anonym_autor nie preboha, chudak dieta

ria_sprout
Dnes o 07:37
@martinmmartin

Jeej take pekne nacisticke a fasisticke jak v 1939-om to sa bude do buducnosti este hodit
Bracek bude Adolf alebo Benito?

@martinmmartin čiže sa hanbíš predpokladam za svoje meno tiež, keďže sa voláš ako Martin Bormann blízky spolupracovník Hitlera však? Fujky fuj, bez na matriku nech ti zmenia meno 😏

hytal
Dnes o 07:45

Nie, tak sa volala kámoškina fenka.🙂

anonym_b3ef20
Dnes o 08:05

a Zaria? to je krajsie

martinmmartin
Dnes o 08:09
@ria_sprout

@martinmmartin čiže sa hanbíš predpokladam za svoje meno tiež, keďže sa voláš ako Martin Bormann blízky spolupracovník Hitlera však? Fujky fuj, bez na matriku nech ti zmenia meno 😏

@ria_sprout Su slovicka a mena co pocas tretej rise dostali punc pekla (Adolf Benito Arry(i)sky Koncentracny tabor, finalne riesenie, ghetto)a uz sa ho nikdy nezbavia.
A su slovicka a mena ktore to nepostihlo Martin, Josef, Eva, priezvisko Braun, atd
To ze preco a ako tento system funguje je krasna prilezitost na diplomovku nejakeho studenta sociologie

tilly
Dnes o 08:16
@anonym_39c3a9

Poznám krásneho výstavného psa s menom Aria 🫣😅

@anonym_39c3a9 aj ja poznám fenku ariu, bola síce mix, ale krásna a múdra

tilly
Dnes o 08:18

Ja by som meno, kde je výraz na R nedávala. Z praktických dôvodov. Nie každý to R vie vysloviť a úplne zlé je, keď samotný nositeľ mena nevie povedať R a musí sa niekde predstaviť.

klarolinne
Dnes o 09:20

Aria je krásne meno, ale veľa urobí s akým priezviskom. Ale za mňa pekný výber

lubina
Dnes o 09:26

@anonym_autor nie nedala, hned ma napadla hudobna Aria. Deti by sa jej smiali podla mna.

ria_sprout
Dnes o 09:32
@martinmmartin

@ria_sprout Su slovicka a mena co pocas tretej rise dostali punc pekla (Adolf Benito Arry(i)sky Koncentracny tabor, finalne riesenie, ghetto)a uz sa ho nikdy nezbavia.
A su slovicka a mena ktore to nepostihlo Martin, Josef, Eva, priezvisko Braun, atd
To ze preco a ako tento system funguje je krasna prilezitost na diplomovku nejakeho studenta sociologie

@martinmmartin no a predstav si, že meno Aria to nepostihlo tiež, len ty si tu splietas bludy, lebo len tebe osobne to niečo evokuje. 😜 To meno nemá žiadne zle historické nálepky, ktoré sa tu snažíš prezentovať.

anonym_8c8670
Dnes o 09:43

Aria Dusicka. Nech si urobi nazor kazdy. Mne sa nepaci

talia16
Dnes o 12:12

Je to krásne meno pači sa mi aj Ariana a Arina. Ja som sa narodila s Americkým priezviskom a už v puberte som si začala robiť zoznam mien pre dievčatko a samozrejme tam boli mená zo serialov typu Aria, Emily, Bella, Luna…no keď som stretla mojho muža, tak on mi ich všetky vyradil 😂 lebo on sa narodil so slovenskym priezviskom a tie mena sa mu k tomu vôbec nehodili, tak sme museli vybrať kompronis a pozerali sme sa po zaujimavych menách, ktore sa nachádzajú u nas v kalendári.

Strana
z2