icon

Dali by ste dcére meno Paris?

6. dec 2023

Ahojte vyberáme meno pre dcerku a strašne sa nám pači meno Paris. Poznám iba jednu na Slovensku ale bojim sa že sa nikomu nebude pačiť. Čo si myslíte vy?

Strana
z4
janulka182
7. dec 2023

tiez poznam jednu Parisku. nezacina jej priezvisko na F?

sandrasstini
7. dec 2023

Tu krasne vidiet, odkial sa potom deti posmievaju, ked rodicia maju taketo nazory ze ked si z osady tak daj paris…
Mne sa nepaci konkretne paris, ale pride mi ok, kludne by som ho dala.
Zaostale nazory v tomto, staci prejst za hranice kde vo velkomestach ziju rozne narodnosti a nikto to neriesi, ako sa kto vola.
Aj prezyvky nvm odkial pochadzaju. To ked nevies zdrobnit dane meno, tak ho nedavaj lebo ako jej povies pekne? Tak snad svojim menom co ma v rodnom liste.

autor
7. dec 2023

@janulka182 áno začina😄

janulka182
7. dec 2023

tak to pozname tu istu 🙂

janulka182
7. dec 2023

mne sa to meno paci. a pariska je aj velmi pekne dievcatko. pristane jej to meno.

taga
7. dec 2023

Nie, radsej Madrid, Rim, alebo Tokyo.. alebo aj Canberra je pekna

rorino
7. dec 2023

Preboha nie🤦🤦🤦evokuje Paris Hilton🤮

autor
7. dec 2023

@taga tak take daj kludne ty

domkakvet
7. dec 2023

Nepaci sa mi.

taga
7. dec 2023

Ja som sk vystacila s krasnymi slovanskymi tradicnymi menami.. moje deti su dost specialne inymi sposobmi ako exotickym menom

chrumka333
7. dec 2023

Podľa mňa je to krásne nezvyčajné meno

mclissa
7. dec 2023

Nie, nedala. Aj London, India, Tokyo a este neviem ake mestske mena som uz pocula na dievcatach. Rovno ju pomenuj Bratislava.

beahaydee
7. dec 2023

@mclissa Meno Bratislava je v slovenskom kalendari, meniny 10.3. Je aj muzska verzia Bratislav

jankalukasova
7. dec 2023

@taga čo tak Gelnica, Bytča, Šaľa alebo aj Dunajská Streda...

michaela567y
7. dec 2023

@queen_mary paris kováč 😅😅😅

taga
7. dec 2023
janulik2008
7. dec 2023

Mne to meno pripomína Paris Jackson ;)

autor
Autor odpoveď zmazal
autor
Autor odpoveď zmazal
walentina7
Odpoveď bola odstránená
kamagma
8. dec 2023

Ano dala, ak sa vam paci,neries,mne sa tiez nepaci xymien

karolinakr
8. dec 2023

A Pamela? Mne sa nepači len kvôli Paris Hilton nesympaticka osôbka

vikiki29
8. dec 2023

Mňa hneď napadne legendárna nahrávka One night in Paris 😆 a to proti Paris Hilton nemám nič, ona je Ok. Ale predstava, že to vytiahne nejaký iniciatívny a protivny spolužiak ako námet na posmešky mojej dcéry… tak to nie. Sama by som nebola vďačná mojej mame keby mi dala také meno. Príde mi to ako keby sa rodičia silou-mocou a všemožne snažili zaujať a poukázať na to, že ich dieťa je najvýnimočnejšie vo všetkých smeroch.

estellas
28. sep 2024

Autorka, aké meno ste nakoniec dali ?

mirka08111
1. apr 2025

Aj ja mam Paris dievčatko.... ako ste sa rozhodli ? Volame ju Paris Pariska acked je nezbedna tak Parisaaaa 😀

Strana
z4