Dali by ste meno Mikuláš?
Dali by ste meno Mikuláš?
Alebo poznáte vo svojom okolí niekoho s týmto menom
Poznám ma 35 rokov volajú ho miki alebo mikino 😁 a nedala
Svokor je Mikuláš, aj svokrin brat. Vlastne v dedine, odkiaľ pochádzajú bolo pomerne veľa Mikulášov. Ja by som to meno nedala, aj keď Miki je celkom v pohode
Mne sa to meno páči a nemá ho každý druhý 🙂
Znama ma, druhak, volaju ho Miki.
poznala som jednèho chlapca menom Mikuláš volali ho Miky a bol to veĺmi krásny mladý muž 😍 a keď sa ti to meno páči prečo nie 🙂
Poznam par Mikulasov. Volaju ich Miki, ale pocula som aj variantu Miko. Normalne meno. Nikomu nepripadalo divne
Ja poznám aj chlapa a aj synovi dali také meno a je to podľa mňa pekne meno.
Mne sa to meno velmi paci a aj by nam perfektne ladilo s priezviskom. Ked som cakala nase terajsie najmensie babatko, chceli sme sa nechat prekvapit pohlavim. Vo vybere boli Mikulas a Alzbetka. No a mame Alzbetku 😊
@stellarstar ?
Sú v kalendári sa?
Každý podľa svojho uváženia.
Mňe sa páčia tradičné Slovenské mená 😉
Skôr ma otravujú a niekedy udivujú pripísané mená v kalendári (Ema,Emma )🤦 tiež spomenutý (Nikolas,Nicolas) 🤷.
Už mohli dopísať aj Janka k Jane, nech aj moja mamina ( Janka) konečne oslavuje meniny po 55 rokoch 🤣
@simonka22s tak to som ešte nepočula a to poznám Milosov niekoľko
Dali sme a nelutujeme 🙂 mne skor islo o skryty vyznam, kto je z rodiny vie, o co sa jedna, ale s partnerom sme sa zhodli, ze prave toto meno sa nam najviac paci.
@stellarstar Jesus je v niektorych krajinach normalne meno. Tak ako u nas je normalne meno Mikulas, na rozdiel od Nikolasa, ktore sme prevzali.
Jasne poznam.Ne to meno ako kazde ine.Ja by som ho nedala iba preto ze sa mi pacia ine mena,nie pre symboliku.
Spoluziak, bol to miki 🙂 uplne fajn podla mna
Mne sa Mikuláš veľmi páči, ak by sa hodilo k priezvisku, nemala by som problém ho dať. Verzia Nikolas sa mi páči menej. Inak v Poľsku je ich verzia Mikołaj veľmi populárne meno.
Osobne by som nedala. Ale stále sa na Slovensku používajú aj iné, už netradičné, mená. Mám žiakov Imricha, Aurela, Bohuslav, ...
Poznam jedneho Mikuláša, za mna je to meno spojene so symbolom, preto by som ho nedala. Mne sa paci meno Lukáš, ak by sme zili vo svete, kde by darceky nosil Lukáš, myslim, ze Mikulášov by bolo viac a Lukášov menej :D (Lukáš je len príklad)
NIE jasne a stručne.
Ja nelutujem ze som dala mojmu chlapcekovi meno Mikulas. Vsetkym sa paci a vravia ze je vynimocne krasne meno a pytaju sa kto mu ho vybral. Maly sa narodil v auguste tak v porodnici boli happy ze maju letného Mikulaska na oddelení. Miťko kazdemu vravi, ze ... Ja viem ze mam krasne meno. Nelutujeme ze sme mu vybrali take meno. Je dobre zapamatatelne a deti sa stale pytaju na Mitka.
Poznám a pokojne áno
Nie, nedala...9r syn ma spoluziaka Mikulasa, volaju ho Miki... ineho nepoznam
Kamarat ma okolo 30 a je Mikulas. Volame ho Miki. Akoze meno je okej ale treba mysliet na to, ze ked realne bude Mikulasa zabudne sa na neho lebo vsetci budu riesit sladkosti a nie jeho a jehi meniny.
Nie
Nie
Nuž,ja mam suseda Mikulasa.
A teda on je fakt pravý Mikulas!!!🙂
Je to kus chlapa,ma riadnu bradu a bežne chodi na Mikulasa obleceny vo svojom vlastnom kostýme po domoch detickam rozdavat darceky.😃
Meno dostal po otcovi,ale rodicia vtedy iste nemohli tusit,ze bude "ozajstny"😄
On je taky pohoďák a povedal si,ze ked uz je teda Mikulas,tak ho bude robit detom.

v pohode dala. Poznám troch Mikulášov. Voláme ich Miko 🙂