Dali by ste meno Mikuláš?
Dali by ste meno Mikuláš?
Alebo poznáte vo svojom okolí niekoho s týmto menom
Môj syn ma spolužiaka Mikuláša. Myslím, že aj jeho otec sa tak volá. Syn to neberie vôbec čudno, proste spolužiak Miki,,, v dnes dobe sú deti zvyknúte na rôzne mená,,
My sme mali naposledy pre chlapca vybraté Mikuláš, ale narodilo sa nám dievčatko. Mne sa to spája so sv. Mikulášom, jeho charizmou. Ale tiež poznám dvoch ďalších. Jeden z nich je misionár a pre mňa jeho osobnosť v mojom živote veľa znamená. A zvykneme volať deti celým menom.
Môj bývalý spolužiak zo ZŠ sa vola Miki, dokonca sme sa narodili presne v ten deň 😄.. A aj býv. spolužiačkin brat sa tak volá, dokonca aj ich otec bol Mikuláš. Prečo keď sa vám páči, kľudne dajte.
ano
Mala som spoluziaka a volali sme ho Miky
Je to krásne meno, jedného poznám, volajú ho Miky.
podla mna je to veľmi zlate, maly Miki 🙂 ale mohlo by byt matuce v decembri, te Mikulas nosi darceky a syn je Mikulas... a aby nahodou ndbol trochu na vysmech s takym menom. medzi kamaratmi, s dnesnymi modernymi menami... a este by som si spomenula aj na Dzurindu😄
Poznám a nedala
ano, poznam, suseda ma Mikulasa, asi 5r. Paci sa mi to meno.
@maranta_leuconeura hej to viem ale myslela som ze na SK nie či? 🤣
@sandra811
@spadnutaslivka my máme Sylvestra 🙂
Voláme ho Sylvester,Sylvestrik
Nie
Mám brata Mikuláša, neviem o tom, že by sa mu pre meno niekto v škole posmieval. Meno, ako každé iné.
@tanaalexdenis pockaj, meno Silvester je s ypsilonom? Lebo ja som Silvia a i je v tychto menach makke, nie?
Alebo ste dali schvalne variantu s ypsilonom? Tusim na zakladnej skole sme mali jednu Sylviu s Y🤔
Dala a poznam. Mas spokojnejsi zivot?
@0silvia0 nikde sme nič nedavali normálne som nadiktovala Sylvester v pôrodnici ja som chcela s Y.
Môj dedko bol Mikuláš ❤️ dokonca sa na Mikuláša narodil. A zase z opačnej strany rodiny mám v cz bratranca 16r Mikuláša. Hovorí sa im Miki 🙂 keď sa ti to meno páči kľudne daj
k nášmu priezvisku by som ho nedala, ale poznám a príde mi to v pohode
Nepoznám a nedala. Podobne a modernejšie je Nikolas alebo Nikolaj. Neviem.
Mám Silvestra už by to bolo divné🤣🤣🤣ale Mikuláš je veľmi pekne meno❤️
@tanaalexdenis 🤣🤣🤣no a vidíš ani som si nevšimla že si písala až teraz🤸
Poznám jedného, má už dobre po osemdesiatke, je to veľmi zákerný a nepríjemný človek, takže to meno by som ja nikdy nedala malému dieťaťu. Ak sa niekomu meno páči a hodí sa mu k priezvisku, môže tak svojho syna pomenovať. Za mňa však nie.
Určite nie😉
@veronicka88 náhodou by to bolo "cool" 😃
Priezvisko by bolo Gregáň
Hodilo by sa to podľa vás? 🙏🏼
Ja som sa totiž strašne zamilovala do tohto mena
Áno...
Nepoznam. Dala
Podľa mňa v pohode kombinácia aj s priezviskom

Chcela som, nepreslo mi to u muza 🙂
Ale nepoznam nikoho v nasom okoli