icon

Dali by ste meno Nazli svojmu dieťaťu?

2. jan 2025

Dali by ste také meno dievčatku?

laurinka27
2. jan 2025

Urcite nie. Jednak mi to ako súhra písmen neznie pekne a jednak mi to evokuje, akoby matka romka pomenovala dieta podla postavy z tureckej telenovely.

thereisabear
2. jan 2025

Nie, mne to v slovenčine evokuje sopeľ alebo nejaký sliz 🤷‍♀️

domka222
2. jan 2025

Význam mena na zlý

stellarstar
2. jan 2025

@nini1978 áno a ešte aj po maďarsky existuje slovo mázli tak to dieťa by aj v škôlke aj v škole ale aj v živote by sa len kv tomu menu trápilo a bolo nešťastné

dominikamacakova
2. jan 2025

Toto tu ešte nebolo 🤣

doriiis
2. jan 2025

Nazli? Ani psovi by som toto meno nedala

jamidea
2. jan 2025

Ked si to poviem, takfajn, napisanet to precitam skoro ako naci.

sara07
2. jan 2025

nedala, evokuje to vo mne nadavku , to už radšej nejaké nemecké alebo severské či polské meno , české uplne do pohody ked slovenské teda nie
pri spojeni napr s mojim priezviskom to znie priam komicky

karolinakr
2. jan 2025

to bolo novoročne bábätko v niektorej poʻrodnici na Slovensku..nepísali, či su rodičia Slovaci, ostatne mená boli pekné Olívia, Margaréta, Leon, Daniel...Nazli ma neoslovilo

martinka13
2. jan 2025

Nie, je to škaredé a neviem si predstaviť, ako by som ju oslovovala zdrobneninou

rorino
2. jan 2025

Nie,ani k arabskemu priezvisku

stellarstar
2. jan 2025

No a autorka nejak ticho 🤔

nini1978
2. jan 2025

@martinka13 “nazlinka” predsa😂

stellarstar
2. jan 2025

@nini1978 nazlilinka, nazlilulienka 🤣🤣🤣

nini1978
2. jan 2025

@stellarstar nazlicka

stellarstar
2. jan 2025

@nini1978 🤣🙈

beata_k
2. jan 2025

Sprv som tam to L v mene prehliadla a videla som len Nazi. A teda taky preklep v mene dietata nechces....( Nazi - Nacisticke Nemecko)

beronsche
2. jan 2025

Nazli?
Mne to pripomína Nazi, alebo mi ešte napadlo aj Nazgul.. ani jedno nie je pozitívna asociácia, čiže nie, také meno by som dieťaťu nikdy nedala..
A ešte to u mňa evokuje snahu rodica zaujať za každú cenu...

marcellka32
2. jan 2025

To už radšej Mercedes

svetlonos
2. jan 2025

Už nevieš čo od radosti však? Ja takmer neriešim cudzokrajných mena na SK, nech dá každý ake sa mu paci. Ake toto fakt nie. Možno je otec Turek, to nepísali. No toto by bol trest pre dieta.

kataina
2. jan 2025

Ďalšie "krásne" mená: Klotilda, Gertruda, Manuela, Kunigunda, Ermelinda, Elektra, Dulcia, Nausika, Neméza, ... šák hľadaj. Ale Nazli som tam nenašla
https://mix.sk/deti/babatko/mena-deti/

kataina
2. jan 2025

autorka, kedže si tu anonymne, tak bez problemu môžeš priznať ake je tvoje krstne meno?

autor
Autor odpoveď zmazal
karolinakr
2. jan 2025

Jazmína je pekné menom alebo Jasmína

kataina
2. jan 2025

krásne. Menila by si svoje meno za Nazli? To daj dcere radšej Jazmina

zuzana76
2. jan 2025

inak Jazmina je tiez arabskeho povodu, Yasemin

zuzana76
2. jan 2025

@kataina autorka podla mna vobec nevybera pre dceru, len sa pytala, ci sa nam to meno paci, kedze ju oslovilo

katarinaantalikova
2. jan 2025

Nazli je nádherné meno...Ale aby sa jej neposmievali deti, dala by som iné, tomu podobné... Čo tak.. Naty ? (Natália)

iwesska
2. jan 2025

Urcite ano,hlavne v kombinacii Nazly Balazikova ci Nazly Moravcikova je to top 👌. Arabi tiez urcite davaju detom mena ako Žofia, Silvia, Monika...k svojim arabskym priezviskam aby boli cool. Inak nemozem si pomoct,ale Nazli vo mne evokuju Nazi...a to veru nie je dobra asociacia.

alina765
2. jan 2025

Moja sesternica dala meno Melek