Dali by ste meno Nazli svojmu dieťaťu?
Dali by ste také meno dievčatku?
🤣 ale originálne
@doriiis nie? A ja že och, pre psa by bodlo 😂😂😂😂
Daj meno Koren,Taska,Repa...znie to rovnako ako meno Nazli.Ty Zuza,Hana...Ale komu neni zhora dane,v apatiece nekoupi,ved vieme.
Podla mna viacerym to meno evokuje nieco negativne a to je nemecke Nazi. Ked si predstavim tie zdrobneliny, no amen tma 🙈🙈🙈🙈🙈.a vyznam toho mena tiez nie je uplny jackpot.
Otrasne, urcite neaka spoluobcianka len moze dat take meno na SK a ich typicke priezvisko k tomu...
Chodím jazdiť ,a moja kobylka sa tak vola (ja som jej meno nedávala ) inak sa mi jej meno páči ale 100 x by som sa radšej volala Lenka,Dominika ,Zuzana ,Hanka a podobne ako Nazli
treba si hlavne uvedomit, ze ak davam dietatu meno nie slovenske, tak v tomto pripade, ked prides do Turecka a predstavis ju Nazli (tak sa pousmeju a pomyslia si…). Znie to smiesne a spravne je to Nazlı. Cita sa to uplne inak…. Matky chcu byt in a originalne a v konecnom dosledku len skomolia to originalne meno 🙂
Mne sa nahodou zapacilo . Ale ja aj tak nemozem mat deti . A ja nechapem tento typ otazok. Ty porodis to dieta.. ty si mala styk so svojim muzom. Je len a len vasa vec ako nazvete vase bábätko.
@stellarstar trapilo a preco? No ked vidim komentarre na fb ci tu ci topky a tak sa nečudujem preco sa deti imym detom posmievaju. Je mi tych deti luto. Oni su len obrazom svojich neempatickych neprajnych atd rodicov 😥
Sledujem jednu maminu na youtube a ona ma dcerku Nazlinku...ked som to pocula prve razy tak som sa cudovala ake meno a teraz sa mi začalo aj pačit ...zlate sikovne dievcatko
Pozri si ak chces je na yt ako Martina Merendova 😀
Nechápem tie dnešné mamičky určite by som také meno nedala ale je to každého vec a partnerovi sa také meno páči
Autorka, veľmi sa ti to meno zapáčilo? Tak šup na matriku a daj si svoje krstné meno zmeniť na Nazli (mimochodom, toto počujem prvýkrát). Keď je to také úžasné a krásne meno, uži si ho ty, dieťaťu to nerob.
Áno jeto krásne meno mňe sa veľmi páči ja som dala svojej dcére Nazli , a bude mať tento mesiac 7mesiace

Ja som za netradičné mena ale toto je moc. Nepáči sa mi.