icon

Dali by ste meno Nazli svojmu dieťaťu?

2. jan 2025

Dali by ste také meno dievčatku?

Strana
z3
lucia13022023
2. jan 2025

Ja som za netradičné mena ale toto je moc. Nepáči sa mi.

ina2405
2. jan 2025

🤣 ale originálne

katuskacicuska
2. jan 2025

@doriiis nie? A ja že och, pre psa by bodlo 😂😂😂😂

maminkadeticiek
2. jan 2025

Daj meno Koren,Taska,Repa...znie to rovnako ako meno Nazli.Ty Zuza,Hana...Ale komu neni zhora dane,v apatiece nekoupi,ved vieme.

muchotrafka298
2. jan 2025

Podla mna viacerym to meno evokuje nieco negativne a to je nemecke Nazi. Ked si predstavim tie zdrobneliny, no amen tma 🙈🙈🙈🙈🙈.a vyznam toho mena tiez nie je uplny jackpot.

riyadh
2. jan 2025

Otrasne, urcite neaka spoluobcianka len moze dat take meno na SK a ich typicke priezvisko k tomu...

slavka1988
2. jan 2025

Chodím jazdiť ,a moja kobylka sa tak vola (ja som jej meno nedávala ) inak sa mi jej meno páči ale 100 x by som sa radšej volala Lenka,Dominika ,Zuzana ,Hanka a podobne ako Nazli

ivonadusa
2. jan 2025

treba si hlavne uvedomit, ze ak davam dietatu meno nie slovenske, tak v tomto pripade, ked prides do Turecka a predstavis ju Nazli (tak sa pousmeju a pomyslia si…). Znie to smiesne a spravne je to Nazlı. Cita sa to uplne inak…. Matky chcu byt in a originalne a v konecnom dosledku len skomolia to originalne meno 🙂

terezkaarthuramax
3. jan 2025

Mne sa nahodou zapacilo . Ale ja aj tak nemozem mat deti . A ja nechapem tento typ otazok. Ty porodis to dieta.. ty si mala styk so svojim muzom. Je len a len vasa vec ako nazvete vase bábätko.

terezkaarthuramax
3. jan 2025

@stellarstar trapilo a preco? No ked vidim komentarre na fb ci tu ci topky a tak sa nečudujem preco sa deti imym detom posmievaju. Je mi tych deti luto. Oni su len obrazom svojich neempatickych neprajnych atd rodicov 😥

weru3ka
3. jan 2025

Sledujem jednu maminu na youtube a ona ma dcerku Nazlinku...ked som to pocula prve razy tak som sa cudovala ake meno a teraz sa mi začalo aj pačit ...zlate sikovne dievcatko
Pozri si ak chces je na yt ako Martina Merendova 😀

clementisa
5. jan 2025

Nechápem tie dnešné mamičky určite by som také meno nedala ale je to každého vec a partnerovi sa také meno páči

h2
5. jan 2025

Autorka, veľmi sa ti to meno zapáčilo? Tak šup na matriku a daj si svoje krstné meno zmeniť na Nazli (mimochodom, toto počujem prvýkrát). Keď je to také úžasné a krásne meno, uži si ho ty, dieťaťu to nerob.

simonadudova
14. máj 2025

Áno jeto krásne meno mňe sa veľmi páči ja som dala svojej dcére Nazli , a bude mať tento mesiac 7mesiace

Strana
z3