icon

Dali by ste na Slovensku dievčatku meno Molly alebo Milina?

13. júl 2022
Strana
z3
maty112
2. nov 2022

neviem preco ale tie mena su hrozne, akoby nazov damskych vloziek.... tolko krasnych mien slovenskych je... napr..emilia, marina, elena, mariana,....ked uz...

danielaaa212
2. nov 2022

@struhanka Kornelia inak bola tiez v hre 😁. Len sme mali problem so zdrobneninou. Predsalen domacky nejak. Cize nakoniec sme sa rozmysleli,ze nie. Ale teda bola v hre aj Jela, Milica, Ida, dokonca moj muz chodil domov s tym,ze chce Ingeborg...co ja som vehementne odmietala...ze toto ozaj cez moju mrtvolu 😆. A to som teda dost pristupna na kadeco.

sanen
2. nov 2022

ja nie, ani jedno 🙂

yanni
2. nov 2022

@zuzana76 Milena je uplne normalne meno a vyskytuje sa na SK dost casto. Moja mama ma sesternicu Milenu a ona zase dceru Milenu. Ked bola dcera mala, volali ju Milenka.

lylyjana
2. nov 2022

@veronika729 toto nie je podla mna dobry argument 😅 ja poznam psov, co sa volaju Miško, Renata, Ema, Ela, Nela, Jožko 🤷‍♀️ 😁

zuzana76
2. nov 2022

@yanni ja viem, že existuje a je v kalendári, ale ako učiteľka pocas 22 ročnej praxe som sa este so žiadnou nestretla

zuzana76
2. nov 2022

@yanni evidujem Milenu Dvorsku, Milenu Minichovu napríklad

veronika729
3. nov 2022

@lylyjana ja ani nepotrebujem argumentovať 😅napísala som svoj názor (nie) a len som doplnila prečo z môjho pohľadu....
Ty môžeš dieťa pomenovat Molly a psa Renáta 🤷‍♀️každý jak chce🤗

natalala
3. nov 2022

Zboznujem tieto prirovnanie k psom 🤦🏼‍♀️ Ja mam dceru zaru a susedov pes sa tak vola, tak je to teraz psacie meno a nemala som jej ho dat? Autorka zalezi asi aj od priezviska ak sa niekto vola Kovac alebo Novak, tak som za klasicke meno. My mame napriklad zahranicne znejuce priezvisko konciace na y a ani ja ani dcera nemame -ova. Milina sa mi paci viac ako molly alebo mozno mutacia milina na mila.

lylyjana
3. nov 2022

@veronika729 ved jasnee 🙂 ja len tak som pisala, ze teraz uz nic nie je iste :D to ako u nas je pes Bobi, ale v Amerike bezne meno :D ale zatial neregistrujem nejakych slovenskych chlapcov s takym menom pobehovat :D

matarka
3. nov 2022

Ake meno si napokon vybrala? Prosim, prezrad🙂

autor
4. nov 2022

@matarka Milota 😇

matarka
4. nov 2022

Tak nech tu plati nomen omen a Milota je zdrave, mile dievcatko🙂

janica_
24. sep 2024

Dali sme a vsetkym sa paci nas vyber 🥰