Dali by ste na Slovensku dievčatku meno Molly alebo Milina?
@struhanka Kornelia inak bola tiez v hre 😁. Len sme mali problem so zdrobneninou. Predsalen domacky nejak. Cize nakoniec sme sa rozmysleli,ze nie. Ale teda bola v hre aj Jela, Milica, Ida, dokonca moj muz chodil domov s tym,ze chce Ingeborg...co ja som vehementne odmietala...ze toto ozaj cez moju mrtvolu 😆. A to som teda dost pristupna na kadeco.
ja nie, ani jedno 🙂
@veronika729 toto nie je podla mna dobry argument 😅 ja poznam psov, co sa volaju Miško, Renata, Ema, Ela, Nela, Jožko 🤷♀️ 😁
@lylyjana ja ani nepotrebujem argumentovať 😅napísala som svoj názor (nie) a len som doplnila prečo z môjho pohľadu....
Ty môžeš dieťa pomenovat Molly a psa Renáta 🤷♀️každý jak chce🤗
Zboznujem tieto prirovnanie k psom 🤦🏼♀️ Ja mam dceru zaru a susedov pes sa tak vola, tak je to teraz psacie meno a nemala som jej ho dat? Autorka zalezi asi aj od priezviska ak sa niekto vola Kovac alebo Novak, tak som za klasicke meno. My mame napriklad zahranicne znejuce priezvisko konciace na y a ani ja ani dcera nemame -ova. Milina sa mi paci viac ako molly alebo mozno mutacia milina na mila.
@veronika729 ved jasnee 🙂 ja len tak som pisala, ze teraz uz nic nie je iste :D to ako u nas je pes Bobi, ale v Amerike bezne meno :D ale zatial neregistrujem nejakych slovenskych chlapcov s takym menom pobehovat :D
Ake meno si napokon vybrala? Prosim, prezrad🙂
@matarka Milota 😇
Tak nech tu plati nomen omen a Milota je zdrave, mile dievcatko🙂
Dali sme a vsetkym sa paci nas vyber 🥰

neviem preco ale tie mena su hrozne, akoby nazov damskych vloziek.... tolko krasnych mien slovenskych je... napr..emilia, marina, elena, mariana,....ked uz...