icon

Dalibor alebo Teodor: Ktoré meno pre syna?

5. jan 2024

Ahojte🙂Rozmýšľam nad týmito dvoma menami pre syna. Neviem sa rozhodnuť, ktoré je krajsie. Mate niektora doma Dalibora alebo Teodora? Ako ich doma oslovujete?😉

Strana
z2
jamimo
7. jan 2024

poznám Dalibora cca 55 rokov a volajú ho Dalino, Dalčo 🤦‍♀️ No a Teodor je pre mňa Teodor, nie Teo 🤷‍♀️

etelkatelka
7. jan 2024

My máme Teodorka. Voláme ho Teuško a malá ho volá Tejko

trinityf
7. jan 2024

Dalibora sme volali bud celym menom alebo Libor. A Teodor bol vzdy Teo.

aniellik3
7. jan 2024

My máme Teodora, 6rokov a je jediný v dedine, škôlke, celkovo v okolí, Teodorko, Teo, Teusko, Tejo výslovne neznasam

monsterablue
Autor odpoveď zmazal
adus126
7. jan 2024

Teodorov poznam v okolí 6ks (deti od 0 do 9 rokov) (Bratislava). My mame Richarda a Juraja (tiez sa mi dajak páči R v mene)

pusinka_1
20. máj 2024

@dadka1997
Prepáčte že tak neskoro len som chcela mám známeho Dalibora (byvaly spolužiak zo zakladky) volali sme ho Dalik alebo Dalibobor

petrofka
1. aug 2024

Môj má 9. V škole ho spolužiaci volajú Dali alebo Dajko, najčastejšie celým menom Daliborko. Aj na tréningoch ho volajú celým menom. Nikto mi nepovedal, že by sa im meno nepáčilo alebo, že to je divné. Práve naopak. A veľmi sa hodí k nášmu bežnému tuctovému priezvisku.

aandrea9
1. aug 2024

Doma nemám ale hlasujem za Teodora. V ten deň mám narodky 😁

qrstxyz
1. aug 2024

Teodor sa mi nepáči, znie mi to ako tumor 😅 Bez urážky. Ani Dalibor síce nie je moja šálka kávy, ale je to také originálne meno, nie je nijak zvlášť extravagantné z ale zároveň dnes sa už často nepoužíva a znení celkom decentne. Čiže za mňa Dalibor.

autor
2. aug 2024

Mame nakoniec Dalibora🙂 rodina bola trochu prekvapena, ale mne sa to meno k nemu hodilo🙂

Strana
z2