Dievčenské meno podobné menu Timea
Ahojte, mam uz jednu dcérku uz tam bol problém jej vymyslieť meni,resp. Nájsť take co by sa mne a partnerovi páčilo, no nasli sme. .. a teraz čakáme druhé dievča a absolútne mi nic nenapadá, pozerám mena od hora dole, každý deň a vôbec žiadne 😔 tak reku skusim tu, ze možno dáte nejaký typ na nejaké nie moc obvyklé..teda nie nejaké ze Šeherezáda alebo Jessica ale skor také co síce v kalendári je, ale často sa nepoužíva. Také ako Sofia, Nina,emma.. a iné ktoré potom ma polovica dievčat v triede Absolútne nie, mame doma Timeu. A druhé by sme chceli aby bolo také k podobné, ...dajte nejaké typy,ja som zúfalá uz 😀
Viola
Terezka
Mne sa paci Kamila alebo Tea 😉
Mam sestru Timeu a ja sa volam Petra. Toto meno tiez nejak padlo do zabudnutia 🤔
Zuzana, Ivana, Monika, Martina...dnes sa skoro nedávajú, v triede bude zaručene sama 😉
My máme Gretku a druha bude Zojka.
https://www.kvizy.eu/krstne-mena otvor si toto a najdes tamtake mena z kalendara co som ani v zivote nepocula podla pismen
volali by ste ju Karolinka alebo Karla
My mame Timeu a staršia je Radka
dám Ti návrhy Klárka, Terezka, Barborka, Agátka, Dorotka, Agneska, Alžbetka, Lucka, Katarínka
Zuzanka
Mne sa páči Karin, odporúčam ti toto meno, stretla som iba jednu na gympli a bola zlatíčko...aj ja by som ho možno vybrala no pre mňa majú stopku mena december/január kvôli Vianocam
Ja som Lucia a je to blbé mať pred Vianocami meniny, keď som bola pubertacka bolo to super lebo som dostala darčeky aj peniaze a mohla za čo kúpiť darčeky....ale teraz keď si chcem luxovat mi chodí veľa návštev a naopak po Vianociach chcem mať kľud a nie dcerke chystať oslavu..(áno keď ma niekto narodeniny s tým sa už nedá nič robiť 😄)ale meniny vieš ovplyvniť.
....budem úprimna Timea+ tam by som šla do menu Nikola, Nika a Tima to sa mi páči 👍
Anabela, Anastázia, Beáta, Dáša, Dagmara, Denisa, Elena, Hana, Hortenzia, Henrieta, Jana, Júlia, Kornélia, Lenka, Laura, Lujza, Magdaléna, Milada, Nataša, Petra, Pavlína, Renáta, Silvia, Terézia, Tereza, Tatiana, Veronika, Valéria, Zuzana
Lea 🙂
Karolína
Olivia. 🙂 Klara je nasa. Naomi.Žaneta. Je ich vela..
@lucka_ke ja som Lenka a teda, niesom spokojná s menom celý život 😂 páči sa mi Lena, lenže to mam zase zakorenene z detstva, že tak mi hovorili ked mi niekto chcel povedať škaredo 😁 a od puberty ked sa mam predstaviť Lenka tak mi to je neprirodzene, akoby som pouzivala zdrobneninu 🙈
Emily
Laura😍😍😂
si zúfalá.... z mena pre dieťa? zbytočné zúfalstvo .... Keby že zo zdrav. stavu dieťaťa - tak to pochopím...
Karolína je fajn skrátené Karla.
@deti95060810 bla bla 🙂
Simona, Zoja, Albína, Olívia, Amália - ako víla Amálka, Darina, Rachel, Laura, Marianna, Natália, Renáta, Vanda, Zdenka, Vivien, Evelyn, Chiara, Júlia, Lucia, Bianka, Daniela, Vanesa - tieto sa páčia mne 🙂
Inak Karin je krásne meno. Ja poznám jednu Karin a jednu Karinu. Karin a Karina pre lepšie pochopenie. Nechápem prečo sa manželovi nepáči. 😄
My máme doma Zoju a Zaru
Marcela, Anita
Inak teraz sa vracaju krasne slovenske mena a je ich celkom malo.Zuzka Miška Evička Paulinka my mame Kristinku a v triede je jedina.Mia Lea Nina Viki na tu zakricis a otoci sa pol ihriska..

Lívia, Lýdia, Lenka