Dievčenské meno podobné menu Timea
Ahojte, mam uz jednu dcérku uz tam bol problém jej vymyslieť meni,resp. Nájsť take co by sa mne a partnerovi páčilo, no nasli sme. .. a teraz čakáme druhé dievča a absolútne mi nic nenapadá, pozerám mena od hora dole, každý deň a vôbec žiadne 😔 tak reku skusim tu, ze možno dáte nejaký typ na nejaké nie moc obvyklé..teda nie nejaké ze Šeherezáda alebo Jessica ale skor také co síce v kalendári je, ale často sa nepoužíva. Také ako Sofia, Nina,emma.. a iné ktoré potom ma polovica dievčat v triede Absolútne nie, mame doma Timeu. A druhé by sme chceli aby bolo také k podobné, ...dajte nejaké typy,ja som zúfalá uz 😀
Mam kamosku Karin a volaju ju vsetci Kaja, Kajka, Karin, rodicia Karinka
K menu Timea sa mi hodi aj Martina. Alebo Marínka, to je prekrásne meno
Sona, Nina, Karolina, Klaudia, Sofia (Sofi), Viktoria, Natalia, Laura, Lena, Helena, Julia, Karin
A prečo tak na tom záleží aby sa meno druhej dcérky hodilo k menu prvej dcérky? Úprimne za mňa..dobrá blbosť...ale nesúdim nuž ako to chcete mať tak tak to budete mať... k Timejke sa hodí určite Tamarka. Ale ani Terezka nie je zlé... mne osobne imponuje veľmi meno Gréta- Grétka.
Alebo Tatiana? Tánička je pre mňa tiež pekné meno. No vybrať už musíte vy dvaja🙂
Je tazke dat take meno, aby sa tak nevolala kazda druha, lebo moda sa meni. Mamka dala sestre Karolina, vtedy to bolo jedinecne meno, kazdy obdivoval, ako ju to napadlo. O rok na to kazde druhe dievcatko na ulici bola Karolina 😀 . My sme dali Zuzana, aj sa nam pacilo, aj bol bonus navyse, ze je malo Zuzan. A jak citam diskusiu, za chvilu bude kazda druha Zuzana 😀 .
Ale krasne a menej caste mena dnes (zatial) su aj Julia, Barbora, Lucia, Lydia, Anastazia, Klaudia, Martina. Donedavna aj Tereza ci Lea, ale v poslednej dobe sa s nimi tiez stretavam podozrivo casto.
A co sa tyka prezyvok... Mna polku zakladky volali Prasiatko 😀 . Samozrejme s menom to nema vobec suvis, ale mali sme vystupenie skolske, kde sme boli rozne zvieratka. A zacali sme sa volat teda Myska, Psik, Macka, Konik. A ja som zial v tom predstaveni bola prasiatko 😀
meno by sa malo hlavne pacit vam a vobec sa nemusi nijako podobat menu timea, toho by som sa nedrzala vobec
Poznám dve rodiny(žijú na opačných koncoch Slovenska) obidve majú Timeu a Klaudiu.

Nám pribudne v rodine Eliška 🤩😍