icon

Dievčenské meno podobné menu Timea

14. mar 2021

Ahojte, mam uz jednu dcérku uz tam bol problém jej vymyslieť meni,resp. Nájsť take co by sa mne a partnerovi páčilo, no nasli sme. .. a teraz čakáme druhé dievča a absolútne mi nic nenapadá, pozerám mena od hora dole, každý deň a vôbec žiadne 😔 tak reku skusim tu, ze možno dáte nejaký typ na nejaké nie moc obvyklé..teda nie nejaké ze Šeherezáda alebo Jessica ale skor také co síce v kalendári je, ale často sa nepoužíva. Také ako Sofia, Nina,emma.. a iné ktoré potom ma polovica dievčat v triede Absolútne nie, mame doma Timeu. A druhé by sme chceli aby bolo také k podobné, ...dajte nejaké typy,ja som zúfalá uz 😀

alexk12
14. mar 2021

Lívia, Lýdia, Lenka

lenka3105
14. mar 2021

Viola

xxx23
14. mar 2021

Terezka

sylvia_123
14. mar 2021

Mne sa paci Kamila alebo Tea 😉

autor
Autor odpoveď zmazal
petrms
14. mar 2021

Mam sestru Timeu a ja sa volam Petra. Toto meno tiez nejak padlo do zabudnutia 🤔

akbara77
14. mar 2021

Zuzana, Ivana, Monika, Martina...dnes sa skoro nedávajú, v triede bude zaručene sama 😉

autor
Autor odpoveď zmazal
sasena21
14. mar 2021

My máme Gretku a druha bude Zojka.

lubiss
14. mar 2021

https://www.kvizy.eu/krstne-mena otvor si toto a najdes tamtake mena z kalendara co som ani v zivote nepocula podla pismen

mijo53
14. mar 2021

volali by ste ju Karolinka alebo Karla

lenca13
14. mar 2021

My mame Timeu a staršia je Radka

mijo53
14. mar 2021

dám Ti návrhy Klárka, Terezka, Barborka, Agátka, Dorotka, Agneska, Alžbetka, Lucka, Katarínka
Zuzanka

kuko55
14. mar 2021

Mne sa páči Karin, odporúčam ti toto meno, stretla som iba jednu na gympli a bola zlatíčko...aj ja by som ho možno vybrala no pre mňa majú stopku mena december/január kvôli Vianocam
Ja som Lucia a je to blbé mať pred Vianocami meniny, keď som bola pubertacka bolo to super lebo som dostala darčeky aj peniaze a mohla za čo kúpiť darčeky....ale teraz keď si chcem luxovat mi chodí veľa návštev a naopak po Vianociach chcem mať kľud a nie dcerke chystať oslavu..(áno keď ma niekto narodeniny s tým sa už nedá nič robiť 😄)ale meniny vieš ovplyvniť.
....budem úprimna Timea+ tam by som šla do menu Nikola, Nika a Tima to sa mi páči 👍

mamanadruhuu
14. mar 2021

Anabela, Anastázia, Beáta, Dáša, Dagmara, Denisa, Elena, Hana, Hortenzia, Henrieta, Jana, Júlia, Kornélia, Lenka, Laura, Lujza, Magdaléna, Milada, Nataša, Petra, Pavlína, Renáta, Silvia, Terézia, Tereza, Tatiana, Veronika, Valéria, Zuzana

ivka27101
14. mar 2021

Lea 🙂

letfenixa
14. mar 2021

Karolína

ivangeline
14. mar 2021

Olivia. 🙂 Klara je nasa. Naomi.Žaneta. Je ich vela..

leskovael
14. mar 2021

@lucka_ke ja som Lenka a teda, niesom spokojná s menom celý život 😂 páči sa mi Lena, lenže to mam zase zakorenene z detstva, že tak mi hovorili ked mi niekto chcel povedať škaredo 😁 a od puberty ked sa mam predstaviť Lenka tak mi to je neprirodzene, akoby som pouzivala zdrobneninu 🙈

lucka_ke
14. mar 2021

@leskovael také krásne meno, ja milujem Lenku Filipovú a aj to meno sa mi strašne páči už dlhé roky, ja som Lucia a nikdy som sa s týmto menom nestotožnila 🙂 radšej by som bola Lenka alebo Zuzana 🙂 🙂

didi2102
14. mar 2021

Emily

fadama
14. mar 2021

Laura😍😍😂

deti95060810
14. mar 2021

si zúfalá.... z mena pre dieťa? zbytočné zúfalstvo .... Keby že zo zdrav. stavu dieťaťa - tak to pochopím...

ovaaa
14. mar 2021

Karolína je fajn skrátené Karla.

autor
14. mar 2021

@deti95060810 bla bla 🙂

annamarin
14. mar 2021

Simona, Zoja, Albína, Olívia, Amália - ako víla Amálka, Darina, Rachel, Laura, Marianna, Natália, Renáta, Vanda, Zdenka, Vivien, Evelyn, Chiara, Júlia, Lucia, Bianka, Daniela, Vanesa - tieto sa páčia mne 🙂

annamarin
14. mar 2021

Inak Karin je krásne meno. Ja poznám jednu Karin a jednu Karinu. Karin a Karina pre lepšie pochopenie. Nechápem prečo sa manželovi nepáči. 😄

denka259
14. mar 2021

My máme doma Zoju a Zaru

marcelina23
14. mar 2021

Marcela, Anita

saxana000
14. mar 2021

Inak teraz sa vracaju krasne slovenske mena a je ich celkom malo.Zuzka Miška Evička Paulinka my mame Kristinku a v triede je jedina.Mia Lea Nina Viki na tu zakricis a otoci sa pol ihriska..