icon

Dievčenské meno podobné menu Timea

14. mar 2021

Ahojte, mam uz jednu dcérku uz tam bol problém jej vymyslieť meni,resp. Nájsť take co by sa mne a partnerovi páčilo, no nasli sme. .. a teraz čakáme druhé dievča a absolútne mi nic nenapadá, pozerám mena od hora dole, každý deň a vôbec žiadne 😔 tak reku skusim tu, ze možno dáte nejaký typ na nejaké nie moc obvyklé..teda nie nejaké ze Šeherezáda alebo Jessica ale skor také co síce v kalendári je, ale často sa nepoužíva. Také ako Sofia, Nina,emma.. a iné ktoré potom ma polovica dievčat v triede Absolútne nie, mame doma Timeu. A druhé by sme chceli aby bolo také k podobné, ...dajte nejaké typy,ja som zúfalá uz 😀

ludkka0407
14. mar 2021

Ja mam dceru Zuzanu 🙂 suseda ma Soňu, dalsia ma Timeu, Natáliu a Sáru. Ci sa k sebe hodia, neriesila, dala meno,ake sa jej pacilo

elenajezova
14. mar 2021

Za mňa Daniela.

h_petra
14. mar 2021

Mne sa páči Simona, ale u manžela mi neprešlo.

asia83
14. mar 2021

Táňa, Diana, Barbora.

ninusa221
14. mar 2021

Kamoška je Stella a ma sestru Timeu a Tamaru😀

jaja20
14. mar 2021

Simona,Lea.

dskjhfdlkdjhl
14. mar 2021

Marina by sa Ti nepacila?

vilma7
14. mar 2021

Ja mám doma Emily 😍😍😍

niki450
14. mar 2021

Lýdia ...to meno má málo žien a dievčat

zazvorka87
Odpoveď bola odstránená
luciab987
14. mar 2021

Mne sa k Timi hodi Lea

3petka
14. mar 2021

Klara

ivasteva
14. mar 2021

Ak sa ti páči meno Karin,neváhaj,je to krásne meno.mame karin v rodine a všetci ju volajú pekne Karinka alebo Karin, to meno sa nedá skomolit.Ja mám dcérku Vivien , doma ju voláme Vivi a Vivienka, v škôlke ju pani učiteľky a deti volajú Vivuška. Okrem tohto mena je veľmi vydarené meno a vôbec nie tak časté Ela a Linda. Páči sa mi hlavne oslovenie Linduška pri Linde a pri Ele sa mi páči aj mäkšie Eli. Je to na vás.

ladyblcha
14. mar 2021

Diana, sona, zoja, zora, dasa

markaterka
14. mar 2021

@nelca84 Tatiana úplná topka

rosalie1411
14. mar 2021

Ak sa vám obom paci Karolinka, tak ju tak pomenujte.. Mam kolegyňu, ktorá má doma Karolinku a nikto jej nehovorí Kaja, Kajka.. Všetci jej hovoria Karolina/Karolinka. Ale mala v plane ju volať Lina (predtým ako sa narodila), ale nevolaj ju tak.. Rovnako poznám 9 ročnú Karinku, ktorej tiež nikto ani v rodine ani v škole nepovie inak ako Karin/Karinka. Je to o tom ako naucis okolie volať svoje dieťa.. Rovnako poznám Gabrielu, ktorej nikto nepovie Gaba alebo Gabika, ale všetci ju volajú pekne Gabriela/Gabrielka..

katulkagajdos
14. mar 2021

My mame Lujzu a Kamilku... môj muž strašil môjho otca pri oboch že to bude Anunciáta 😁

lucka_ke
14. mar 2021

ja som veľmi chcela Lenku/Magdalénku ale mám chlapca

mpg
14. mar 2021

je veľa mien, ktoré sú pekné, napr. Marína, Erika, Amélia, Miriam, Adriana atď.

evkamotka
14. mar 2021

Katarina. Ver tomu, ze bude v triede jediná, lebo vsetky dievcata sa budu volat ema, lily a sofia

0silvia0
14. mar 2021

@lucka_ke mozno druhe bude magdalena/lena. Moja dcera je magdalena a je jedina siroko daleko.

belbel
14. mar 2021

spomenula si vo výberte Líviu, to sa mi veľmi hodí k sestrinmu menu, aj Liliana by bola fajn a Viola by pasovala, veľmi fajn mi to znie. Všetky sa dajú povedať aj domácky, ak radi zdrobnujete, alebo voláte deti aj skratkami

koliesko642
14. mar 2021

Bianka, Sabina, Ester

adka176
14. mar 2021

Sabina, Ema, Vanesa..

koliesko642
14. mar 2021

@mpg jo, Marína, krásne

adka176
14. mar 2021

Sofia, Stella, Chiara....

adriana522
14. mar 2021

Mam Stanislavu. Neviem o nikom v okoli s takym menom. Stanka je uplne super.

janinah
14. mar 2021

K menu Timea mi okamžite napadlo Noemi /aj Noémi sa píše/,sú to mená z románu,ktorý mám rada

luckamjar
14. mar 2021

Sofia a Karolína - prosím nedávaj, už fakt načas stačilo 😂 (pracujem v škôlke)

adka176
Autor odpoveď zmazal