icon

Dievčenské meno podobné menu Timea

14. mar 2021

Ahojte, mam uz jednu dcérku uz tam bol problém jej vymyslieť meni,resp. Nájsť take co by sa mne a partnerovi páčilo, no nasli sme. .. a teraz čakáme druhé dievča a absolútne mi nic nenapadá, pozerám mena od hora dole, každý deň a vôbec žiadne 😔 tak reku skusim tu, ze možno dáte nejaký typ na nejaké nie moc obvyklé..teda nie nejaké ze Šeherezáda alebo Jessica ale skor také co síce v kalendári je, ale často sa nepoužíva. Také ako Sofia, Nina,emma.. a iné ktoré potom ma polovica dievčat v triede Absolútne nie, mame doma Timeu. A druhé by sme chceli aby bolo také k podobné, ...dajte nejaké typy,ja som zúfalá uz 😀

puklica13
14. mar 2021

Nám pribudne v rodine Eliška 🤩😍

cookie29
14. mar 2021

Tamera, Agáta, Olivia, Alena, Alexis, Selena, Amanda, Adriana,

stanislavicenka
14. mar 2021

A co Tatiana, Svetlana, Marina😉

adik64
14. mar 2021

Mne ku Timei sedi Andrea 🙂

katkami123
14. mar 2021

My mame Kristínku a pribudne ešte Klaudia a Jasmina

alchemilkazltozelena
14. mar 2021

Tea

klip0
14. mar 2021

Mam kamosku Karin a volaju ju vsetci Kaja, Kajka, Karin, rodicia Karinka
K menu Timea sa mi hodi aj Martina. Alebo Marínka, to je prekrásne meno

number19
14. mar 2021

Sona, Nina, Karolina, Klaudia, Sofia (Sofi), Viktoria, Natalia, Laura, Lena, Helena, Julia, Karin

ada85
14. mar 2021

Aj mne ku Timei sedí Andrea(ja) alebo Nela. A moje dcérky sú Barbora a Stanislava

flakulka
14. mar 2021

Anetta😊

kamajka
14. mar 2021

A prečo tak na tom záleží aby sa meno druhej dcérky hodilo k menu prvej dcérky? Úprimne za mňa..dobrá blbosť...ale nesúdim nuž ako to chcete mať tak tak to budete mať... k Timejke sa hodí určite Tamarka. Ale ani Terezka nie je zlé... mne osobne imponuje veľmi meno Gréta- Grétka.

kamajka
14. mar 2021

Alebo ešte teoreticky Timea a Bianka by bolo pre mňa prijateľné ... 🙂

kamajka
14. mar 2021

Alebo Tatiana? Tánička je pre mňa tiež pekné meno. No vybrať už musíte vy dvaja🙂

kamajka
14. mar 2021

@klip0 mne sa dcéra narodila na Marínu, 8.12 🙂 tiež sa mi to meno páči, ale v konečnom dôsledku to bude Majka🙂... ja som strašne za slovenské mená, sú prekrásne a čím som staršia tým viac k nim inklinujem 🙂

klip0
14. mar 2021

@kamajka ja poznam Marinu a volaju ju len Marinka, Marina, Mari

kamajka
14. mar 2021

@klip0 tak ono sa to mení, pre mňa by isto bola marína majka časom 🙂

kamajka
14. mar 2021

@klip0 len pre mňa je napr.aj Mária pekné meno. Ako aj anna, júlia, alžbetka,gréta,žofia.. to záleži len na rodičoch..ja nemám žiadne výhrady k žiadnemu menu.

basska23
14. mar 2021

Mam sesternicu Timeu a sestru ma Natáliu.

ttamia30
15. mar 2021

Za mňa Lia 🙂

cervenaruza123
15. mar 2021

Je tazke dat take meno, aby sa tak nevolala kazda druha, lebo moda sa meni. Mamka dala sestre Karolina, vtedy to bolo jedinecne meno, kazdy obdivoval, ako ju to napadlo. O rok na to kazde druhe dievcatko na ulici bola Karolina 😀 . My sme dali Zuzana, aj sa nam pacilo, aj bol bonus navyse, ze je malo Zuzan. A jak citam diskusiu, za chvilu bude kazda druha Zuzana 😀 .
Ale krasne a menej caste mena dnes (zatial) su aj Julia, Barbora, Lucia, Lydia, Anastazia, Klaudia, Martina. Donedavna aj Tereza ci Lea, ale v poslednej dobe sa s nimi tiez stretavam podozrivo casto.

cervenaruza123
15. mar 2021

A co sa tyka prezyvok... Mna polku zakladky volali Prasiatko 😀 . Samozrejme s menom to nema vobec suvis, ale mali sme vystupenie skolske, kde sme boli rozne zvieratka. A zacali sme sa volat teda Myska, Psik, Macka, Konik. A ja som zial v tom predstaveni bola prasiatko 😀

erikamamo
15. mar 2021

meno by sa malo hlavne pacit vam a vobec sa nemusi nijako podobat menu timea, toho by som sa nedrzala vobec

nefertiti_19
16. mar 2021

K Timke by som zvolila Tamaru...Timi a Tami 😊

1342
16. mar 2021

My máme Viktóriu a Paulínu

soleil_
Autor odpoveď zmazal
majulino
30. mar 2021

Tamara

cookie29
30. mar 2021

@soleil_ Mandarinka Darinka 🙂 Nie vazne, v nemalo jazykoch je Klementinka druh mandarinky a bezne sa to pouziva 🙂

timtim2
5. apr 2021

Tamia 🥰

zazvorka87
Odpoveď bola odstránená
kingstonka
5. apr 2021

Poznám dve rodiny(žijú na opačných koncoch Slovenska) obidve majú Timeu a Klaudiu.