Dievčenské meno podobné menu Timea
Ahojte, mam uz jednu dcérku uz tam bol problém jej vymyslieť meni,resp. Nájsť take co by sa mne a partnerovi páčilo, no nasli sme. .. a teraz čakáme druhé dievča a absolútne mi nic nenapadá, pozerám mena od hora dole, každý deň a vôbec žiadne 😔 tak reku skusim tu, ze možno dáte nejaký typ na nejaké nie moc obvyklé..teda nie nejaké ze Šeherezáda alebo Jessica ale skor také co síce v kalendári je, ale často sa nepoužíva. Také ako Sofia, Nina,emma.. a iné ktoré potom ma polovica dievčat v triede Absolútne nie, mame doma Timeu. A druhé by sme chceli aby bolo také k podobné, ...dajte nejaké typy,ja som zúfalá uz 😀
Tamera, Agáta, Olivia, Alena, Alexis, Selena, Amanda, Adriana,
A co Tatiana, Svetlana, Marina😉
Mne ku Timei sedi Andrea 🙂
My mame Kristínku a pribudne ešte Klaudia a Jasmina
Tea
Mam kamosku Karin a volaju ju vsetci Kaja, Kajka, Karin, rodicia Karinka
K menu Timea sa mi hodi aj Martina. Alebo Marínka, to je prekrásne meno
Sona, Nina, Karolina, Klaudia, Sofia (Sofi), Viktoria, Natalia, Laura, Lena, Helena, Julia, Karin
Aj mne ku Timei sedí Andrea(ja) alebo Nela. A moje dcérky sú Barbora a Stanislava
Anetta😊
A prečo tak na tom záleží aby sa meno druhej dcérky hodilo k menu prvej dcérky? Úprimne za mňa..dobrá blbosť...ale nesúdim nuž ako to chcete mať tak tak to budete mať... k Timejke sa hodí určite Tamarka. Ale ani Terezka nie je zlé... mne osobne imponuje veľmi meno Gréta- Grétka.
Alebo ešte teoreticky Timea a Bianka by bolo pre mňa prijateľné ... 🙂
Alebo Tatiana? Tánička je pre mňa tiež pekné meno. No vybrať už musíte vy dvaja🙂
Mam sesternicu Timeu a sestru ma Natáliu.
Za mňa Lia 🙂
Je tazke dat take meno, aby sa tak nevolala kazda druha, lebo moda sa meni. Mamka dala sestre Karolina, vtedy to bolo jedinecne meno, kazdy obdivoval, ako ju to napadlo. O rok na to kazde druhe dievcatko na ulici bola Karolina 😀 . My sme dali Zuzana, aj sa nam pacilo, aj bol bonus navyse, ze je malo Zuzan. A jak citam diskusiu, za chvilu bude kazda druha Zuzana 😀 .
Ale krasne a menej caste mena dnes (zatial) su aj Julia, Barbora, Lucia, Lydia, Anastazia, Klaudia, Martina. Donedavna aj Tereza ci Lea, ale v poslednej dobe sa s nimi tiez stretavam podozrivo casto.
A co sa tyka prezyvok... Mna polku zakladky volali Prasiatko 😀 . Samozrejme s menom to nema vobec suvis, ale mali sme vystupenie skolske, kde sme boli rozne zvieratka. A zacali sme sa volat teda Myska, Psik, Macka, Konik. A ja som zial v tom predstaveni bola prasiatko 😀
meno by sa malo hlavne pacit vam a vobec sa nemusi nijako podobat menu timea, toho by som sa nedrzala vobec
K Timke by som zvolila Tamaru...Timi a Tami 😊
My máme Viktóriu a Paulínu
Tamara
Tamia 🥰
Poznám dve rodiny(žijú na opačných koncoch Slovenska) obidve majú Timeu a Klaudiu.

Nám pribudne v rodine Eliška 🤩😍