Dievčenské meno, v ktorom je Š
Ahojte, mamičky pomôžte hľadám nejaké pekné dievčenské meno v ktorom bude pismeno Š alebo sa bude čítať ako Š. (Charlotte, Eliška....)Alebo meno ktoré neviete povedať škaredo ale nie typu Veronika, Monika niečo originálnejšie. Ďakujem
@sayori popravde, všetky mená sa dajú zhovadiť. Kamoška dala schválne meno dcérke Bianka a just ju v škôlke volali Biana... Hnevala sa... Je to jedno. Ja by som si mená vyberala podľa významu. Inak Nataša je krásne meno, ale aj tak sa dá nepekne zhovadiť, už len keď jej budú hovoriť Taška.... Viem si predstaviť ako by to chlapci vedeli premeniť na sáčok alebo igelitka 🤣 detskej fantázii neunikneš.
Máša😂 Mas tam "Š" a neda sa jej ani inak povedat.
@deti95060810 Vivien a Arzia su take typicke priklady mien so "Š" 😂😂🙈
Ja mám Veroniku.
Škaredo sa nedá povedať Lia- Liuška, Liuš
Lea- Leuška, Leuš
Ria- Riuška, Riuš
Mia- Miuška, Miuš
A na Š: Šarlota môžeš presúvať Lotka, Šarinka,
Šantal môžeš prezývať Šantuš, Šantalka
Dáša môžeš prezývať Dáška,Dášulienka,
Nataša môžeš prezývať Taška alebo Naty
Uršuľa môžeš prezývať Šuľka, Uršulka
Františka môžeš prezývať Fran, Fraška
Štefánia môžeš prezývať Stefy, Števka
@mamartinka uršuľa znie neatraktívne, ale maďarská orsolya t.j. oršoja sa mi páči
suseda sa volá Shanaja ( Šanaja) a ešte poznám jenu čo ma meno Samira
otázka:"poraďte meno kde je Š"
odpovede: "Vivien, Arzia" alebo "Karin, Lujza, Klára, Viola, Mária..." 🙏🙈
@loney_elizabeta myslíte? Na strednej bola o ročník vyššie Ria a volali ju ultra alebo vložka 🙄 Fraška tiež nie je buuuhviiiico a šulka už dupľom 🤣 hovorím.... Deti sú rôzne
@millky 😂😂to u kamošky som počula tie prezývky 😂😂
@loney_elizabeta 😂😂 ale tak vieš, mne minule známa vraví, že miluje mená na R a má dcéru Rebeku a že keby má druhú, dá jej meno Rita 😂 môj 15ročný psík sa volá Rita a keď si vezmem ako ju voláme my.... Ritisko, Ritulka, Ritiak 😂😂 tak ďakujem pekne.... Samozrejme že je to občas aj Riri alebo najčastejšie Rituška... A ďalšia vec, ty môžeš volať akokoľvek svoje dieťa, aj tak ho tí druhí nebudú volať ako rodičia chcú.
Šárka
@zuzanka.zuzu autorka polozila 2 otazky. Meno na "š" ALEBO meno, ktore neviete povedat skaredo. Ale nechcela obycajne mena ale nieco originalne 😉
Alica
Za mňa Olivia
Saša. Nie Alexandra,jednoducho Saša.
ˇsimona,
Nechcela som nikoho urazit. Určite je pekne meno Veronika aj Monika. Ale každý máme svoj vkus a nám sa páčia mena kde je Š. Mám svojho favorita ale aj sestra čaká babo a i jej sa páči to meno čo mne. Tak buď sa budú rovnako volať alebo niečo vymysliet preto som si prišla po radu nie aby sa tu urážalo 😀
Veľa mien je krásnych a ešte o to viac keď ich už máte doma v podobe svojich detí...
mam Timeu, ked skaredo tak Tima (co sa mi tiez paci) :D a so š ...Eliška, Dáška
@susu29 Zelena Oliva
Anežka... aj tak sa bude hovorit Aneška😁
@gabulienka623 aj Slava je v kalendari 😅 ja mam mamu slavku, sestru slavu a dceru tiez Slavku
@nelca84 a ako sa voláš ty, ked pri mene Monika alebo Veronika by si sa urazila....?
@nikuska744 dalsia, co nevie citat s porozumenim, nevadi, ja tu od toho vela neocakavam
Tak z toho,co si napisala mi vychadza,ze budete mat obe asi Elisku. Ale to ozaj dnes uz velmi originale nie je. Je ich uz vela. Este aj Mišku mozes mat. Aj ked je to Michaela,nik jej inak ako Miša,či Miška nepovie.
@sayori agnes agatka.. Miška,

@sayori Anežka. Sice tam je ž, ale cita sa š.