Dominik alebo Dávid
Neviem sa rozhodnúť medzi týmito menami pre syna.
Ktoré sa vám viac pozdáva?
Ďakujem za názor.
My máme Davida. Ale s krátkym a
Hoď si mincou a keď bude vo vzduchu budeš vedieť na ktorú stranu si praješ aby dopadla, či na Dominik alebo Dávid a to daj.
@anonym_autor Dávid
Hoď si mincou a keď bude vo vzduchu budeš vedieť na ktorú stranu si praješ aby dopadla, či na Dominik alebo Dávid a to daj.
@autumn1 muž vravel že budeme losovať ale to sa mi moc nepozdáva 🙂.
Obe velmi pekne. Ak mate kratke priezvisko, daj dominik, ak dlhe, david
Mne sa Dominik nepáči pre dospelého muža . Dala by som Davida
@anonym_autor dominik
Mne sa Dominik nepáči ani pri dieťati dlhé a jediná skratka Domino čo znie hrozne, pre dospelého muža tiež divné meno. Dávid je celkom ok.
David
Dávid sa mi páči, Dominik vôbec 🤷♀️
@anonym_autor obe su pekne. Ja by som sa rozhodla podla datumu menin tych mien. A vybrala by som to, co je dalej od narodenin, aby nemal meniny a narodeniny rychlo po sebe.
Ani jedno, ani druhé. Dominik je meno pre malého chlapčeka, pri 60-ročnom chlapovi pôsobí smiešne. Dávid je ako dáviť /vracať/.
Dávid
Dominik je mi strasne nesypmaticke meno, okrem ineho presne ako tu bolo pisane, znie infantilne pre dospeleho muza + ako ho budes prezyvat, ked ta nastve? Domo? Dom? Neviem no, velmi cudne meno😂
Mne sa páčia obidve tie mená. A hlavne sú použiteľné a pekné aj v základnom tvare v každej situácií, netreba vymýšlať zdrobneliny pre dieťa a pod. Poznám dospelého Dominika a to meno mu pasuje aj v dospelosti.
Mne osobne sa viac páči Dávid,
Záleží ale aj na tom, ktoré sa viac hodí k priezvisku
Dominik....David znie tak tvrdo
David. Pekne muzne meno aj pre dospeleho.
Určite mena sa mi hodia ovela viac detom než dospelym, a asi nie som jediná - Dominik, Sebastian, Lilly, Nikola.
@anonym_autor obidve sú pekné mená a hlavne sú slovenské 👏
Ani jedno, ani druhé. Dominik je meno pre malého chlapčeka, pri 60-ročnom chlapovi pôsobí smiešne. Dávid je ako dáviť /vracať/.
@marci9 To je teda velmi hlupy kometar , hodný malého decka nie dospelej ženy 🤦🙄. Zamyslite sa trochu nad sebou.
Dominik
obidve pouzitelne, ale ked uz na D, pre mna je topka Daniel
Keď som bola v puberte, hovorila som že keď budem mať dieťa, tak David alebo Diana. Potom čakala bábo kamoška a dala Davida..Za pár rokov som otehotnela a dala som úplne iné mená. Môj tretí syn je Dominik. Hovoríme mu Dominik, Domčo, Domino, Domko, Dominiček. Neviem si predstaviť, žeby sa volal inak. Davida nemám ani jedného a neviem si predstaviť, žeby sa mi tak niektorý volal. Mám 4 synov 🙂 Je to o tom, ako to cítiš ty, také mu vyberieš. Držím palce.
Tie čo hovoria, že meno Dominik znie detsky, len nie su zvyknute stretávať toto meno na dospelých mužoch, ale generácia týchto detí na to už zvyknutá bude. No musím sa prikloniť k menu Dávid, to sa mi páči viac.
Keď som bola v puberte, hovorila som že keď budem mať dieťa, tak David alebo Diana. Potom čakala bábo kamoška a dala Davida..Za pár rokov som otehotnela a dala som úplne iné mená. Môj tretí syn je Dominik. Hovoríme mu Dominik, Domčo, Domino, Domko, Dominiček. Neviem si predstaviť, žeby sa volal inak. Davida nemám ani jedného a neviem si predstaviť, žeby sa mi tak niektorý volal. Mám 4 synov 🙂 Je to o tom, ako to cítiš ty, také mu vyberieš. Držím palce.
@dadak89 ...😄 Moje deti sú David a Diana. 😃
@marci9 potom sa cudujme, ze deti si robia z toho ktoreho mena posmesky. Bodaj by nie, ked ich vychovavaju taketo matere
Dominik je mi strasne nesypmaticke meno, okrem ineho presne ako tu bolo pisane, znie infantilne pre dospeleho muza + ako ho budes prezyvat, ked ta nastve? Domo? Dom? Neviem no, velmi cudne meno😂
@anonym_6595d9 Domino,ako v Nevere po slovensky...
@anonym_6595d9 Domino,ako v Nevere po slovensky...
@rorino to je take😆Domino.. za mna fest nesympaticka prezyvka akakolvek pri tomto mene🥲
Inak aj ine pekne mena na D su.. Dalibor, Daniel..

Dominik