Dorota, Agáta alebo Klára
Už pred časom som sem dávala podobnú otázku, mená sa nám trošku pomenili, tak pre zaujímavosť, keďže mám už len pár dní a meno stále otázne 🙄🤦♀️
Agátka
Keby som si musela vybrat tak Dorota. Ale za mna ani jedno.
Moja kolegyňa sa vola Klára ( je so svojím menom spokojná) dcéry ma Agatku a Elišku...celkom pekné mená...
Agáta
Klara
Dorka ;) dorota
podla.mna to su mena s velmi roznymi energiami vyzarovanim. toto by som asi musela kuknut na babo poznat ho aby som vedela ktore meno sa hodi
Agáta
Klara. Dorota je jedno z mala mien, co sa mi absolutne nepaci.
Klárka
za mňa Agátka 🙂 známa má Agátku, asi jedinú na svete akú poznám a je to paráda 🙂
Agata
Ja mám doma Dorotku. Chcela som druhú Agatu, ale narodili sa mi štyria chlapci. Tretia by bola asi Klára. Medzi veľmi peknými menami si vyberas.
Klára
Klara
Z týchto bohužiaľ ani jedno, všetky mi znejú tvrdo a fakt hoci by som musela jedno vybrať, ani jedno sa mi nepáči 🤷♀️
Klára
Ja mám Agátu a je jediná v škole s takým menom 🙂
Ani jedno
Agáta😊, aj ked znie tvrdo, je to krasne meno. A pasuje dievcatku aj dospelej zene.🙂
Klara sa mne osobne nepaci vobec a Dorotiek je uz celkom dost, co si tak vsimam.
Agáta
Mne tieto mena evokuju take tie babiky s okuliarmi, kuceravymi vlasmi v karovanych satach, neviem.. Na tento styl mi pride aj meno Agnes, ktorych je menej tipujem, ale osobne sa mi nepaci ani to..
Klára
Agáta.
A mne sa zasa pacia vsetky, kludne by som ktorekolvek z nich dala svojej dcerke 😊 My mame Alzbetku, moja mamina si to nevedela zapamatat a prvy mesiac ju volala Agatka 🤣🤣

Dorota