Elisa alebo Linda
Linda
Elisa!!!!!
Linda
Elisa
Obe sú pekné, volila by som ktoré sa vaic hodí k priezvisku
Linda
Elis / Elisa 👍👌
Eli máme škrečka. Mne sa páči Melinda
Mne sa páči veľmi Marína 👌❤️
Linda ❤
Linda
a ako chceš aby sa to čítalo? Eliza alebo Elisa? Budú jej hovoriť Elza si aj tak myslím. Linda mi neznie pekne.
Linda znamená krásna,jemná,mierna
Elisa je novozákonná z biblie Alžbeta význam má ako Eliška znamená vľúdna. Vyberte ako cítite ktorá je vám srdcu blízka prípadne ako tu píšu ktorá znie lepšie z priezviskom.
velmi zalezi od toho, ci zijes na slovensku alebo vonku, ake bude mat dieta priezvisko. ja sa priklanam k Linda. Elisu bude kazdy volat Elza
Linda 🫠🤗
obe sú pekné...o trošku viac je krajšie Linda
@dominikamacakova
@a1d4k3a Elisa alebo Linda? Mne sa páči Melinda a Marína 😂
Nenechaj sa rozprtýliť komentármi o Elize. V mojom okolí je teraz meno Elisa populárne a všetci im hovoria Eliska, Elis
Linda
som tím linda
Linda
Elisa nie, to už skôr Eliška
Eliška 🙂 jedna z našich 🐈 sa tak volá ale nerieš, u nás má každá ľudské meno😁. Elisa mi znie tak studeno.
Linda, je to take jemne. Eliza mi pride ako Elza z ladoveho kralovstva. Poznali sme aj jedno 4rocne dievcatko Elizu a ked na nu mama zhučala ELIZA! tak to znelo dost tvrdo
@talia16 problém? 😏
Elisa ale priprav sa, ze sem tam z nej bude Eliška 🤦♀️🤦♀️🤦♀️ ako sem tam z mojej Ely
Obe sú pekné. Za mňa Linda, ale rozhodnite sa rodičia (aké kritériá si zvolíte, je na vás 😉)
@dominikamacakova vtipná ste
Linda
obidve su pekne , viac sa mi paci Elisa 🙂 aj v serialu Dunaj tak sa vola dievcatko😁

Linda