Elvíra alebo Laura
Ahojte !
Potrebujem poradiť, mám dve srdcovky no neviem ktorú dať, píšte prosím dôvody prečo jednotlivé mena dať a prečo nie. Ďakujem pekne 🦋
@bilberryday mam dcerku Lauru,a v skolke jej deti hovoria Lala alebo Lola,aj doma jej tak hovorime.Laura jej poviem iba ked ju hresim 😃
@petra735 aj pri Laure som sa stretla so sikanou,ked jej daky chlapec nadaval "larva"
@petra735 pozri, ak má decko blbých rodičov, tak bude blbé aj ono a nájde si niečo aj proti Janke, Lenke, Slávke...
A áno blbých rodičov, pretože také 3-4-5 ročne dieťa samé nenapadne sa vysmievať, musí to odniekiaľ počuť...
Ja mám dcéru Slávku a tiež sme natrafili na idiota, čo sa z nej vysmieval kvôli menu. Volal ju Slávka kravka, sláva práva krava
A k tvojmu výberu: s elvirou sa mi spája len veštica Elvira z markízy
Poznám 3 Elvíry a všetky sú Maďarky, u nich dosť populárne meno. Čiže ja ho mám spojené s touto národnosťou.
No mne sa mení Elvíra od čias Harryho Pottera spája proste so sovou ( volala sa tak sova Rona Weaslyho).Takže z týchto dvoch asi skôr Laura ..aj keď sa mi zdá už tiež riadne otrepané .Mne sa teda nepáči ,ale má sa páčiť hlavne tebe 😊
@mamkalentedkova Vidíš, na tú som si ani nespomenula. Pretože hlavná sova z Harryho Pottera som predsa ja! (Hedviga 😂)
@mamkalentedkova ako vidím ty máš Lindušku Nelinku a Tadeáška 🌟👍 keby bolo štvrté ako by sa volalo? 😉
@petra735 tak štvrté už asi nebude 😁 ale chlap má Lauru a Sofiu z prvého manželstva 😊
@petra735 Diana je nádherné meno, silné, kráľovské. 🙂
@petra735 ale dievčenských mien je veľa krásnych naozaj ..ja som mala taký dlhý zoznam 😁a zhodli sme sa s chlapom jedine na Nele 😁
Mne sa páčili : Lujza ,Klára , Tamara , Timea ,Hana ,Zoja,Klaudia ,Kamila ..no ešte veľa a veľa iných 😁
Linda som si až do konca myslela ,že bude Anetka 🤣
@cicinkova ja som Petra 🍀 Mne sa to meno tiež páči, ale nemyslite si že by bolo čudné dať dieťaťu meno podľa seba ? Viem že sa to robí ale neviem... Aj mne sa páči veľa mien : Monika,Dagmar,Eliška,Klaudia, Liliana,Emília... Ale nedá sa mať toľko detí 🤣 Preto teraz uvažujeme nad Laurou, Elvírou a Diankou... Našťastie mám ešte čas 🌺 dovtedy sa hocičo pomení.... Chlap by chcel Dianu ja Lauru alebo Elvíru.... Ale asi teda to bude Diana... Ako pisete Elvíra vám moc nepasuje a Laurí je veľa.... Chvíľu som zvažovala aj Helenku, no chlap nechce.... Je to ťažké, no viem že nakoniec vyberieme krásne meno 🍀🌺🦋
Ja mam doma Lauru, takže ta mňa Laura
Laura
Moze byt aj Elvie, poznala som zopar v Irsku a dokonca moj muz ma 2 sestry ktore sa volaju Elvie😂. Ja mam dceru Leanoru, nikdy sa jej zatial nevysmievali
@mamusa123456789 a nemáš problémy že ich je veľa?
Mňa prekvapuje, koľké píšu, že Laura je už veľmi časté. Ja nepoznám ani jednu, ani malú ani veľkú. Vlastne za celý život som žiadnu nepoznala, ale meno sa mi vždy veľmi páčilo, chcela som ho ako birmovné. Možno záleží aj od regiónu..

Dobre baby a názor na Dianku?