icon

Ešte stále nemáme meno pre bábätko - poraďte!

zaborakahana
6. máj 2020

Dobrý deň,
onedlho sa staneme rodičmi a ešte stále nemáme vybrané meno. Vzhľadom na to, že bábätko na ultrazvuku nebolo dobre otočené a keďže som v rizikovom tehotenstve a nedali sa mi robiť žiadne iné vyšetrenia na zistenie pohlavia (alebo sme nechceli zbytočne riskovať a dali sme na rady lekárov radšej počkať) musíme vybrať dve mená. S manželom sme už 2-krát prešli celý kalendár a ešte stále sme sa nedohodli na mene. Preto Vás prosím o pomoc🙏🙏🙏. Ak by ste mali pekné, môže byť aj netradičné meno napíšte mi prosím.🙂 Viem, že to nie je len o mene, ale už ideme pomaly do finále a bolo by dobré nejaké vybrať😉

Ďakujem, Záborská

asia83
6. máj 2020

@zaborakahana Dievča: Diana, Barbora, Laura, Simona. My máme Alenku. Chlapec: máme Ondreja, inak Juraj, Stanislav.

sepkev
6. máj 2020

Janko,Šimon,Veronika,Sandra

zdenka_21
6. máj 2020

Klára, Adelka, Valentínka, Teo, Tadeáš, Alexej

tmtm
6. máj 2020

@nikimeli Dávidka teraz aj my čakáme😍, a mame už Tomáška😍

lucyluv
6. máj 2020

Ja som sa rozhodla na zaklade vyznamu mien, takze si mozete na nete citat mena rovno s vyznamom a to Vas mozno nasmeruje 🙂

sense
6. máj 2020

Julia, Viktoria... Frederic, Adam

lucyluv
6. máj 2020

A este jedna vec, podla ktorej sme sa rozhodovali, chceli sme s muzom, aby mali po nas deti zaciatocne pismena. Kedze ja som Lucia, prva dcera sa vola Liliana a manzel Jozef, druha dcera je Julia 🙂

hederamonstera
6. máj 2020

@s_a ja som na tom uplne rovnako, dievca Eliska a chlapcenske si neviem vobec vybrat...nakoniec ked budeme mat chlapca, tak bude po tatovi, kedze je to jeho prianie. Fuh, ulahcene😄

hederamonstera
6. máj 2020

Mne sa pacia vsetky varianty Alzbety - Izabela, Elizabeta, Eliza. Dalej Eliska a Paulina.
Chlapcenske neviem, bude po muzovi Anton, a druhe by bolo po mojom otcovi Vladimir. Ale inak sa mi celkom paci Samuel a Jakub, len to su moji kamosi a bolo by to podozrive😄

ave17
6. máj 2020

@stanislavicenka aj ja ma Tanicku 🙂 jediná široko ďaleko 🙂

nikimeli
6. máj 2020

@tmtm 😊😊 držím palce.

janettdamian
6. máj 2020

Damian, Marína, Bianka,

marca12
6. máj 2020

Paci sa mi Matus, Maxim, Oliver, Bruno, Tadeas, Noel, Sebastian, Jakub, Michal. Dievcenske Matilda, Ema,Kristina

susedka
6. máj 2020

@zaborakahana my mame doma zatial Gregora ...ak by som mala vyberat znova tak mne osobne sa paci Artur, Patrik, Juraj .... pre dievcatko som pred pôrodom mala vybraté Dorota ale paci sa mi aj Gloria, Sara, Vilma ale aj Anna s 2 n :D

mirkaferko
6. máj 2020

@zaborakahana pre mňa najkrajšie mená sú mená našich detí Rebeka Mária, Samuel, Šimon, Timotej a Ester Anna

karmen118
6. máj 2020

@zaborakahana pri výbere mena pre dcérku sme sa tiež riadne zapotili, čo sa páčilo mne sa nepáčilo mužovi a naopak - prehľadala som aj zahraničné kalendáre a čítala významy mien a tak máme doma Hannah a synček je Tomas. Prihliadali sme aj na priezvisko, muž má zahraničné. Ešte mám v zálohe Alexander, Lilien, a popravde mne sa páčilo vždy viacej chlapčenských ako dievčenských mien, takže najväčší problém bol nájsť pekné meno pre dcérku, aby sa páčilo nám obom plus dcérka dala najavo, že je to jej meno, keď som ho vyslovila 1x nahlas 🙂

lukavanju
6. máj 2020

@zaborakahana Emma, Nella, Alexandra

ludkka0407
6. máj 2020

Moje srdcovky boli a aj budu Katarina a Michal,obe mena sa mi velmi pacia.ale doma mame Zuzanu a Jakuba,pri dcerke sme sa zhodli na jej mene a okrem toho sa mi pacil vyznam mena a Jakub je tiez z hebrejciny a znamena druhorodeny,co u nas tiez sadlo🙂ak by sme mali este dalsie dieta (co neplanujem ani ja,ani muz),tak dievcatko by bolo urcite Maria

henka123123
6. máj 2020

my mame doma jožka..a teraz mame pre druhe vybrate saška alebo riško.este nevieme pohlavie

teo1711
6. máj 2020

Ja mám doma Zojku a Kristofka. Ale páčili sa nám mená aj Marína, Lesana a Klára. Z chlapčenských Eliáš, Jonáš, Albert. Tak držím palce nech sa podarí vybrať.

luccija
6. máj 2020

@zaborakahana dievčatko Eliška, Olívia, Tamara
Chlapec Richard, Simon, Erik

deniska14
6. máj 2020

My máme Melániu (Melinka,Mel, Meli, Melka, keď nepočúva tak Melina ) a Tobiáša (Tobi, Tobko, Tobčo a najviac ho voláme Tobiáško).....ak ešte budeme mat dalsie baby tak Kornélia (Kori, Korinka) alebo Teodor (Teo, Teuško).....🙂

luccija
6. máj 2020

@zaborakahana inak k priezvisku, ak to je tvoje priezvisko😊Zoja Záborská náš sused má Zojku také zvláštne mile meno

domculik
6. máj 2020

@zaborakahana Vobec sa ti nedivim ze bevies vybrat 😉. My mame Petra a Mareka a keby mi prislo vyberat dalsie, tak by bol boj, bo mam siroky prehlad aj v tunajsich aj v zahranicnych menach, ale nic mi nejak neladi. Tebe drzim palce nech vyberies to najkrajsie, stale ho vsak mozes vybrat, az ked babatko prvy raz uvidis ;).

frndza
6. máj 2020

@zaborakahana Syn: Sebastiano a dcéry Saniya a Stella ( mladšia dcérka sa mala volať
Stefania a keby mám ešte jednu tak by sa volala Synnoeve aj keď neviem či by mi to prešlo)
Z mien z nášho kalendara: Laura, Marianna a Regina. René, Patrik a Adam

lavender273
6. máj 2020

Rudolf a Izidora.

evalin88
6. máj 2020

@zaborakahana zvláštne: jedna kamoška naor od detstva cgcela dievča : Kamilu, má Kamilu a Kristiána. Ja,som malé od začiatku volala Lucia a máme Richarda😁 ale musí sa to hodiť aj k priezvisku, take tipicky slovenske priezvisko sa k zahraničnému menu podka mňa nehodí, takže som za klasiku. Sestra tiež čaka ( ešte nevedia čo) chlapec bude Daniel alebo Denis a dievča Nadežda čiže tiež máme úplne iný vkus. 😆 mne sa velmi páčil ešte Andrej a Adrián ( ale otecko mi ich zrušil) 😂😂

janka273
6. máj 2020

@zaborakahana Margaret( ka),Johanka,Bianka ,Anna,Hana,Jakub,Martin

martanela
6. máj 2020

Máme Alexku - Alexa Petra a Sašku - Sarah Zoe 🙂

mamutka
6. máj 2020

@zaborakahana Adelka a Filipko