Ešte stále nemáme meno pre bábätko - poraďte!
Dobrý deň,
onedlho sa staneme rodičmi a ešte stále nemáme vybrané meno. Vzhľadom na to, že bábätko na ultrazvuku nebolo dobre otočené a keďže som v rizikovom tehotenstve a nedali sa mi robiť žiadne iné vyšetrenia na zistenie pohlavia (alebo sme nechceli zbytočne riskovať a dali sme na rady lekárov radšej počkať) musíme vybrať dve mená. S manželom sme už 2-krát prešli celý kalendár a ešte stále sme sa nedohodli na mene. Preto Vás prosím o pomoc🙏🙏🙏. Ak by ste mali pekné, môže byť aj netradičné meno napíšte mi prosím.🙂 Viem, že to nie je len o mene, ale už ideme pomaly do finále a bolo by dobré nejaké vybrať😉
Ďakujem, Záborská
Elonovi Muskovi sa narodil syncek a vraj ho pomenovali X-AE-A-12, da sa najst spusta zartikov o tom 🙂
Zuzana, Anna, Gréta-Mária,
Andrej, Stanislav, Gregor,
Dievčence moje, ďakujem Vám všetkým za pomoc. Včera sme mali doma vážny rozhovor 😂 a po dlhom prehováraní sa navzájom sme sa rozhodli, že ja vyberiem pre dievčatko a manžel pre chlapčeka Pre chlapčeka máme teda vybrané meno Noel (zo začiatku som nebola stotožnená práve kvôli priezvisku, ale dohoda je dohoda, takže si nepomôžem) a pre dievčatko máme Melani alebo Karolínka. Uvažovali sme ja nad Zojou, ale tu si necháme na neskôr 😉. Ešte raz ďakujem.
Timea Timotej 🙂
@zaborakahana tak sa Ti nakoniec narodil Noel !! Veĺká gratulácia a malý nech je zdravy a šťastný.
Boli ste vyfotený aj v novinach? Kde davaju babáka?
@karolinakr Veľmi pekne ďakujeme. Malý sa narodil Prahe, takže sme neboli a ani nechceli byť vyfotení. Popravde, bolo to posledné na čo by som mohla myslieť 🙂

Hanka / Fabián