Hanka, Bianka, Sofia alebo Marína
Ahojte, už dlhšie sa nevieme rozhodnúť aké meno vyberieme pre dievčatko. Máme na zozname Hanka, Bianka, Sofia a Marína. Ktoré meno by ste vybrali vy? Ďakujem🙂
Všetky sú teraz hrozne prefláknuté, ale keď už musí byť z tohoto, tak radšej Hanka.
Za mňa Sofia. A miesto Marína by som dala Mia
Marina teraz frči,Sofia je obohrana pieseň,Hankou nič nepokazíts a Bianca nejde ku každému priezvisku.Viem,že som nepomohla,ale Žofiu by som nedala.
Marina alebo Bianka. Sofia pesnička od Alvaresa ďalej je to hlavné mesto. A Hana určite nie je to ako sa éry Márii Tereziii (Hánčo, Háňo)
Hanka. Alebo Marína.
Sofia, ale mne osobne sa páči Dorotka.
Hana
@margotka17 aj mne
Marina. Absolutne sa mi nepaci Bianka, znie podobne ako Blanka, co sa mi tiez vobec nepaci.
@bobrina1 Marína je otras
Fuha no z týchto asi jedine tú Sofiu.
Marína😍
@lusinkajbk "Bianca je otras." Napisala som to schvalne presne ako ty. Predstav si, ze je tu nejaka mamicka a ma dcerku Marinu a ty tu napises, ze Marina je otras. Je ine napisat, ze meno Marina sa ti nepaci, ale "otras" to su silne slova.
Sofiu a Marínu už majú dnes všetci. Presne ako keď sme my dávali najprv nikto a zrazu všetci mali také meno.....Dala by som Hana. Tých je máličko, skoro žiadna 👍🙂
@bobrina1 sa pozri ktorá z nás prvá komentovala, bola si to ty, tak nepíš, že si to napísala schválne ako ja..ja som až po tebe napísala..
Bianka je pekné meno a jemné meno (narozdiel ako komentuješ, že podobné ako Blanka ) 🤣🤣
Na slove otras nie je nič silné 🤣🤣
@lusinkajbk ano, ja som komentovala ako 1., ale ja som napisala, ze sa mi paci Marina a nepaci Bianca. Na to si ty reagovala, ze Marina je otras. Ja som ti na to napisala v podobnom tone, aby si videla, ako to vyznie
@lusinkajbk radsej vysvetlim este lepsie. Ja som komentovala ako 1., ale ty si ako 1.pouzila slovo "otras", na co som ja reagovala v dalsom.komente.
@bobrina1 ja sa aj čudujem ze ked sa niekomu žiadne z týchto mien nepáči a nevybral by žiadne naco tu prispieva.
@terezkaarthuramax presne,aj ja
Bianka. Hana....Na meno Marina uz zacinam byt alergicka, extremne otrepane a nikdy sa mi nepacilo, vzdy ma napadnu Sturovci...Sofia este viac....
Dve z nich mam sofia ma 25 ich je malo v jej veku a mame aj marinu
@talia16 Marina a Mária sú dve rozdielne mena
@majkaalexia Áno, ja viem. Mária sa mi už nepáči, ale Marínu mám spojenú s jednou z mojich najlepších kamarátok a tie prezývky, ktoré som tam napísala, tak na tie sa mi ona stažovala, že nemá rada, keď ju tak ľudia volajú. PS: prezývky sa nie vždy vstahujú, len na jedno meno aj Adela, Adriána, Andrea môže byť Aďa
Bianka
Hanka alebo Marína. Sofia je otrepané tuctove meno, ktoré ma pomaly každé 3.dievcatko v škôlke a Bianka sa mne nepaci
Marina

Marina, je to jedno nadherne meno. Znie krasne pre dievcatko, pre dospelu zenu ako aj pre babicku 🙂
Hana znie rovnako pekne, Bianka nie je zla ale nie je wow… a Sofii je tolko ze 🫣 je to pekne meno ale mne osobne by strasne vadilo ze sa tak vola kazde 3 dievca. Drzim palce 🩷