icon

Hanka, Bianka, Sofia alebo Marína

30. mar 2025

Ahojte, už dlhšie sa nevieme rozhodnúť aké meno vyberieme pre dievčatko. Máme na zozname Hanka, Bianka, Sofia a Marína. Ktoré meno by ste vybrali vy? Ďakujem🙂

Strana
z2
kava1812
31. mar 2025

Marina, je to jedno nadherne meno. Znie krasne pre dievcatko, pre dospelu zenu ako aj pre babicku 🙂
Hana znie rovnako pekne, Bianka nie je zla ale nie je wow… a Sofii je tolko ze 🫣 je to pekne meno ale mne osobne by strasne vadilo ze sa tak vola kazde 3 dievca. Drzim palce 🩷

malaopicka
31. mar 2025

Všetky sú teraz hrozne prefláknuté, ale keď už musí byť z tohoto, tak radšej Hanka.

mariska1989
31. mar 2025

Za mňa Sofia. A miesto Marína by som dala Mia

rorino
31. mar 2025

Marina teraz frči,Sofia je obohrana pieseň,Hankou nič nepokazíts a Bianca nejde ku každému priezvisku.Viem,že som nepomohla,ale Žofiu by som nedala.

00momo
31. mar 2025

Marina alebo Bianka. Sofia pesnička od Alvaresa ďalej je to hlavné mesto. A Hana určite nie je to ako sa éry Márii Tereziii (Hánčo, Háňo)

siska53
31. mar 2025

Hanka. Alebo Marína.

margotka17
31. mar 2025

Sofia, ale mne osobne sa páči Dorotka.

kikavadi
31. mar 2025

Hana

terezkaarthuramax
31. mar 2025

@margotka17 aj mne

bobrina1
31. mar 2025

Marina. Absolutne sa mi nepaci Bianka, znie podobne ako Blanka, co sa mi tiez vobec nepaci.

lusinkajbk
31. mar 2025

@bobrina1 Marína je otras

miriamzba
31. mar 2025

Fuha no z týchto asi jedine tú Sofiu.

michellemary
31. mar 2025

Marína😍

bobrina1
31. mar 2025

@lusinkajbk "Bianca je otras." Napisala som to schvalne presne ako ty. Predstav si, ze je tu nejaka mamicka a ma dcerku Marinu a ty tu napises, ze Marina je otras. Je ine napisat, ze meno Marina sa ti nepaci, ale "otras" to su silne slova.

havlicka11
31. mar 2025

Sofiu a Marínu už majú dnes všetci. Presne ako keď sme my dávali najprv nikto a zrazu všetci mali také meno.....Dala by som Hana. Tých je máličko, skoro žiadna 👍🙂

lusinkajbk
31. mar 2025

@bobrina1 sa pozri ktorá z nás prvá komentovala, bola si to ty, tak nepíš, že si to napísala schválne ako ja..ja som až po tebe napísala..
Bianka je pekné meno a jemné meno (narozdiel ako komentuješ, že podobné ako Blanka ) 🤣🤣
Na slove otras nie je nič silné 🤣🤣

bobrina1
31. mar 2025

@lusinkajbk ano, ja som komentovala ako 1., ale ja som napisala, ze sa mi paci Marina a nepaci Bianca. Na to si ty reagovala, ze Marina je otras. Ja som ti na to napisala v podobnom tone, aby si videla, ako to vyznie

bobrina1
31. mar 2025

@lusinkajbk radsej vysvetlim este lepsie. Ja som komentovala ako 1., ale ty si ako 1.pouzila slovo "otras", na co som ja reagovala v dalsom.komente.

terezkaarthuramax
31. mar 2025

@bobrina1 ja sa aj čudujem ze ked sa niekomu žiadne z týchto mien nepáči a nevybral by žiadne naco tu prispieva.

bobrina1
31. mar 2025

@terezkaarthuramax presne,aj ja

mircalla
31. mar 2025

Bianka. Hana....Na meno Marina uz zacinam byt alergicka, extremne otrepane a nikdy sa mi nepacilo, vzdy ma napadnu Sturovci...Sofia este viac....

mamaaja82
31. mar 2025

Dve z nich mam sofia ma 25 ich je malo v jej veku a mame aj marinu

majkaalexia
31. mar 2025

@talia16 Marina a Mária sú dve rozdielne mena

talia16
31. mar 2025

@majkaalexia Áno, ja viem. Mária sa mi už nepáči, ale Marínu mám spojenú s jednou z mojich najlepších kamarátok a tie prezývky, ktoré som tam napísala, tak na tie sa mi ona stažovala, že nemá rada, keď ju tak ľudia volajú. PS: prezývky sa nie vždy vstahujú, len na jedno meno aj Adela, Adriána, Andrea môže byť Aďa

martinadomianova
1. apr 2025

Bianka

nelka93
4. apr 2025

Hanka alebo Marína. Sofia je otrepané tuctove meno, ktoré ma pomaly každé 3.dievcatko v škôlke a Bianka sa mne nepaci

bobrina1
4. apr 2025

@nelka93 presne tak. Celkovo mena, ako napr.Bianka pre dievcatko ok, ale ked si predstavim, ze sa mi pani v 50-ke predstavi ako Bianka, je to pre mna zvlastne.

anonym_6e3cd1
17. aug 2025

Marina

Strana
z2