Hanka, Bianka, Sofia alebo Marína
Ahojte, už dlhšie sa nevieme rozhodnúť aké meno vyberieme pre dievčatko. Máme na zozname Hanka, Bianka, Sofia a Marína. Ktoré meno by ste vybrali vy? Ďakujem🙂
Za mna Sofia z tohto.
Marína
Marina
Z tychto Hanka
Hana
Mne sa vždy páčilo Hana... na 2. mieste z týchto by som vybrala Sofia, potom Bianka a až niekde ďalej Marína... všetky sú normálne, fajn, skúste možno podľa priezviska, keď si to vyslovíte, čo sa vám hodí... alebo proste uvidíte, keď príde "na lámanie chleba" 😀
Marína
Bianka 🙂
Ja by som dala Marína, lebo tie ostatné sú dosť časté. Ale aj pekne znie 🙂
Bianka, aj ja mam Bianku ❤️
Hanka, Marína ... krásne slovenské mená 👍❤
Sofia
mne sa už od detstva páči meno Marína, takže by som dala jednoznačne to 🙂
Hanka..ale vždy sa mi páčilo aj Grétka 🤩
Hana alebo Sophia
Aktuálne sú všetky v kurze, takže ani jedno. 😀 Tiež momentálne vyberáme dievčenské meno, páči sa mi tiež Marína, ale pravdepodobne ho nedáme z tohto dôvodu.
Bianka aj ja mám Bianku 🙃
Marina 😍 Sofia nie, tych uz je plna ...
Marína
Marína, Sofia je každá druha
Marína
Sofia jednoznačne 🤩
Sofia je krásne. Ale je ich uz ozaj vela. Ale ak toto nie je pre teba dovod tak sa nezamyslaj....
tak by som vyberala Marína.
Hanka nie ak Hana.
Z týchto Marína 👌🏻
Marína je pre mňa jedno z najkrajších mien, ale páči sa mi iba v základnej verzii (Marika, Mari, Maruška, Marinka, Majka…by som už nezniesla počuť) takže pre mňa je Marína možná iba ako druhé meno. A z ostatných sa mi najviac páči Sofia, tou podla mňa nič nepokazíte je to všeobecne pekné meno, veď nie nahodou sa už 10 rokov na prvom mieste v rebríčku popularity, ale práve to môže byť aj negatívne na tom mene, že sa vaše dievča môže v buducnosti často stretávať s menovkyňami.
Z vášho výberu Sofia
Mám Bianku a keby mám vyberať ďalšie meno pre dcéru, tak Marína.
Marina mne sa vobec nepaci, Sofia je uz otrepane, Hana a Bianka by usli, ale pre mna ani jedno, ja som mala iny vyber 🤷♀️
Sofia, ostatné sa mne osobne nepáčia.

Za mňa jednoznačne Marína