icon

Hľadám nezvyčajné meno pre chlapca

bejkidielko
9. dec 2021

Poraďte mi meno hľadám nezvyčajné nie čo ma každý druhý chlapec. Priezvisko mame kratke Gross. Aby sa dal volat pekne skratkou a hlavne aby sa to hodilo k jeho. Bratom Maximilian Sebastian. 💚💚.
Dakujem za Vas cas a námety 🌹🌹🌹🍾🍾🍾
Rozmyslali sme Benjamin, Alan, Teodor...

marionete
15. dec 2021

@majkabambulik a keď mu dajú meno Tristan alebo Titus alebo neviem aké exotické tak to bude v poriadku áno?🤣

vinetuu
15. dec 2021

@bejkidielko Timotej

lusy22222
15. dec 2021

Timotej Timy

viera77
15. dec 2021

Leros Gross...práve som si zaliala čaj značky Leros, tak ma napadlo takéto meno🙂

viera77
15. dec 2021

A ešte ma napadlo, že keď sa nám malo narodiť prvé dieťa a nechceli sme vedieť pohlavie, tak manžel mal nápad, že chlapec bude mať meno Aksun...ako vtedy videl na nálepke na grapefruite. On to ale myslel úplne smrteľne vážne, ja samozrejme nie, dokonca ešte aj cisársky rez bol naplánovaný na 1. apríl....a nakoniec to bolo dievča...pánenky, ale som si vtedy vydýchla, inak by sme asi mali malého Aksuníka👶

vevesh
15. dec 2021

@bejkidielko mne pasuje k vasmu priezvisku a surodencovi mena ako Felix, Filip alebo trochu uletene na sk Rainer, Raimund.

karolinakr
15. dec 2021
misulka1906
16. dec 2021

@bejkidielko Tobias, Eliot

bejkidielko
autor
16. dec 2021

@arcaniss starší ma 4 a mladsi 2.
🙂Ja mam tiež koncom marca.
A napiste ze idetr rodit do zvolena tak odpadnem. Nie ste smutná ze to neni baba?

bejkidielko
autor
16. dec 2021

@vinetuu nadherne meno mne sa paci. Muz nie. Ze ziadna vodka - sampon a nikolas timotej... Juj

bejkidielko
autor
16. dec 2021

@misulka1906 eliot je krasne 💚💚 ako sa voka skratkou

bejkidielko
autor
16. dec 2021

@viera77 noooo zvykli by si 🙂vsetci aj vy 🙂

nikayla
16. dec 2021

Fabian Gross 👌☺️

bejkidielko
autor
16. dec 2021

@nikayla skratka mena?

arcaniss
16. dec 2021

@bejkidielko nie, nie, ja budem rodiť v Žiline 😄 No samozrejme, že som dúfala, že to bude dievčatko... Bola som aj smutná z toho, ale akosi som hneď od začiatku vedela, že mne to dievča nie je súdené 🤷‍♀️ aj mužovi som nadávala, že na neho nie je spoľah😆 ale za deň to prešlo a teraz som vďačná aj za chlapca, len aby bol zdravý a všetko dobre dopadlo, lebo to, že zdravie je prvoradé nie je len fráza... 👍🙂

nikayla
16. dec 2021

@bejkidielko Fabi? Neviem, neskratkujeme meno, paci sa mi plný tvar 😉

kika_44
16. dec 2021
bejkidielko
autor
17. dec 2021

@arcaniss veru aj ja tak 🙂 asi každá zena co ma. Chalanov. Vzdy sa stane niečo co zmeni postoj...
A ako. Sa hovori kazde babatko. Si vybera maminku tak. Pre niečo si naa tie drobce vybrali. Nas akym. Menom rozmyslate?

erika_230
17. dec 2021

@bejkidielko Liam alebo Eliot

arcaniss
17. dec 2021

@bejkidielko no co uz, čo ma nezabije, to ma posilní 😆 my vyberieme zrejme medzi Alexandrom, Tobiasom, Samuelom a Kristiánom...

lucilaines
17. dec 2021

@bejkidielko ocividne mame podobny vkus, my mame doma trojrocneho Teodora a 10 mesiacneho Sebastiana 🙂 pri mladsom sme sa rozhodovali medzi Sebastian a Maxim 😀 mne sa este pacilo Artur a Dominik, ale manzelovi nie. On zase navrhoval Aron, to sa zase az tak nepacilo mne.

terez26
17. dec 2021

@bejkidielko my mame SIMEONA😍

katarinkaninka
17. dec 2021

@bejkidielko a co tak Viliam... Vilko😋

bejkidielko
autor
18. dec 2021

@arcaniss 🙏🙏🙏🙂🙂🙂

bejkidielko
autor
18. dec 2021

@lucilaines musim uznať krasne mená. My nasich volame skratkou maxik a sebik. Budu starší tak budr max a sebi. Ja ich volam aj ako su krsteni, pani učiteľka v skolke ze 'Maximko' a potom Maximko povie on aje asi dommna dolubena ked ma tak pekne vola 🙏🤣

bejkidielko
autor
18. dec 2021

@terez26 zaujimave meno.

bejkidielko
autor
18. dec 2021

@katarinkaninka porozmýšľam 🙂🙏

bejkidielko
autor
18. dec 2021

@bejkidielko a my sme aa rpzhodovali medzi maximilian a maxim. Vyhral. Maximilian. Moj muz ze to. Nik nezabude pri priezvisku gross. A mal. Pravdu keď som bola. V porodnici naspat so zapalom prsnika tak kričí doktor ano viem kto ste vy mate velkeho maximiliana. 🙏

akbara77
18. dec 2021

@bejkidielko Gustav

bejkidielko
autor
18. dec 2021

@lucilaines tak este jedneho maxika ❤️