Hľadám nezvyčajné meno pre chlapca
Poraďte mi meno hľadám nezvyčajné nie čo ma každý druhý chlapec. Priezvisko mame kratke Gross. Aby sa dal volat pekne skratkou a hlavne aby sa to hodilo k jeho. Bratom Maximilian Sebastian. 💚💚.
Dakujem za Vas cas a námety 🌹🌹🌹🍾🍾🍾
Rozmyslali sme Benjamin, Alan, Teodor...
Tak kolko Maxikov nakoniec chceš? Inak ako si sa rozhodla nakoniec a ktore 3 mena vošli do užšieho vyberu?
@bejkidielko môže byť podľa mňa aj Eli
@akbara77 boze ty si. Krava
@karolinakr teodor, bruno, matias
Syn sa volá Natanael, voláme ho Natan. Určite také meno nemá každý druhý chlapec. Mne sa ešte veľmi páči Noel.
@bejkidielko tak Rastislav velky vladca to je uz tiez neobycajne
@bejkidielko Damian
Jerguš
Dorian
@bejkidielko páči, tuto som ti vyhľadala top nezvyčajných mien pre chlapcov, dúfam že si vyberieš 🙂
@bejkidielko Zvonimír je krásne meno. Zvono, Zvonko.
@bejkidielko René
mne sa paci Fabian
@bejkidielko Kristián
Máte super priezvisko, môžete si k nemu dovoliť niečo menej štandardné ako je janko, ferko, maťko. Vôbec by som neriešila aby sa "hodilo", ale keď tak to musí končiť na - ián. Valerián, Damián atď. Ja absolútne netuším aké chlapčenské meno by sme vybrali druhé, lebo sa mi žiadne dosť nepáči a keď, tak sa nepáči mužovi
@bejkidielko chodím s chlapcami veľa medzi deti a nikdy nemáme v skupinke a na ihrisku dieťa s ich menom.
Ihriská sú plne Maxov, Sebkov, Nicolasov, Alexkov a podobných Timkov, Teov na rôzne úpravy.
Aké majú moje deti mena?
Prekvapivo klasické slovenské a predsa teraz výnimočné- Peter a Matúš 😉
@kate_cs Peter je klasika, niektorym mužom je fakt ako uliate
Ťažká dilema, toľko krásnych mien na svete
@foxyfox neriesim aby sa hodilo k iaan.. Ale skor. K priezvisku peter gross by asi neslo. Ani jan gross. Maximilian sebastian a jano tiez nie
Teodor je super, mne by sa k tomu priezvysku hodil aj Vojtech (momentalne stale nemoderne meno, ale ma nieco do seba). Uplne najviac mi pasuje Martin Gross, ale Martinov je habadej :D.
Akurát som volala so známym, ide sa mu narodiť chlapec a bude sa volať Mikuláš. To je tiež take nie moc používané meno
@karolinakr to je pravda mikulas je super 😊
Neviem poradit, ale na niektorych menach som sa pobavila fakt. Christoforum 🤣🤣🤣
@bejkidielko v Nitre sa narodil ako prvý chlapec roka 2022 Teodor ! Nebola si to ty náhodou? 🙂
@karolinakr veru ze nie. Ja cakam v marci 🙏
@dramaqueen a preto je môj Maxim 😊😊

@bejkidielko Maxik je meno pre psa.