Hľadáte inšpiráciu na netradičné dievčenské meno?
Ahojte maminky. Mám "problém". Čakáme dievčatko a žiadne meno z klasického kalendára má nezaujalo. Ako sa volajú vaše princezné, ktoré majú meniny napríklad aj v rozšírenom kalendári? Ďakujem za všetky inšpirácie
@derdia Noemi nie je zahraničné , je iné , ale je v kalendári 🙂
@terezkaarthuramax ja sa nikomu neposmievam. V životne by som dieťaťu nedala niečo také pocítiť. Ale áno, v tichosti si o rodičoch myslím svoje. A áno, Jessika Kukuckova, alebo Ashley Lasicova či Arya Hurcikova ozaj nie je bohvie čo. Plus slovenské zdrobnelinky typu Jessička, Ashleyinka alebo Aryjinka ju des úplný.
@lucia147852 mne je jedno ako kto nazve dieta. Je to vec rodicov. A posmievaniu v skole sa zabranit neda. Deti si zial niekedy vzdy nieco najdu. aj z tvojho mena by niekto vedel vymysliet skomoleninu.
@smejkuskaa mam kamosku noemi, velmi pekne meno 🙂
V lets dance tancovala žena Jasmin velmi sa mi to meno zapacilo
Dalma 😍
Alessia
Nia, Lilo
@anavianavi Nala je kraaasne. Si prvý človek okrem mňa ktorý to meno pozná a paci sa mu😅
@luccija to meno sa ako vyslovuje? Teda aj tušim ale Fifka to je uplne ine v tom pripade.
@niky7287 nebola tvoja dcérka v zazracnom.atelieri. ?bolo tam dievčatko s tymto menom.
@lucia13022023 nevola sa tak aj postava z Levieho kráľa? Celkom pekné.
@prettywoman1212 moja kamaratka dala meno Noemi. Poznaj aj Noemku to je ina verzia tohto mena.
@prettywoman1212 ma aj pekny vyznam nieco ze utecha
@luccija to meno sa ako vyslovuje? Teda aj tušim ale Fifka to je uplne ine v tom pripade.
@niky7287 nebola tvoja dcérka v zazracnom.atelieri. ?bolo tam dievčatko s tymto menom.
@terezkaarthuramax áno a? Ženy ktoré majú Alexa majú meno po levovi z Madagaskaru?
@terezkaarthuramax áno a? Ženy ktoré majú Alexa majú meno po levovi z Madagaskaru?
@lucia13022023 ake a. Sa normalne pýtam. Mam rada mena Arthur, Terezka, Max či Eliáš a tiež su to mená aj rozprávkových postavičiek. Môj komentár si si vysvetlila zle. .
@terezkaarthuramax ahoj nie nebola
Daj si napr. Kunigundu, isto bude v okoli jedina 😅
@evcagabi jednu poznam ma 6 rôčkov
Brat ma Roderiku a druha je RaisaTaissa.hrozne.Mne sa paci Bianca to sa mi páči už od puberty aj Lilly,Linh (číta sa Lin),alebo Lia,pre chlapca Noel,a dcéra má spolužiaka vola sa Joachim,tiež pekne meno.este sa mi paci aj Laurie (Lori)

@bam11 Prea