Hľadáte nezvyčajné meno pre dievčatko?
Ahojte hľadáme meno pre dievčatko, nezvyčajné, neobvyklé ale krásne, prosím žiadne Lenky Hanky (nič proti, len to nehľadám). Prvá dcéra má meno na L a priezvisko máme na K, za všetky tipy vďaka! 🙂
Veranda
Letizia, Leoni, Leni, Briana, Maya,
Lýdia
Mayra, Matilda
Nedavala by som take co sa takmer podobaju.
Mne ako prve napadlo Lujza. Ale citala som ze k tej prvej aby sa “nemylili”. Resp neplietli ak budu mat podobne mena.
Ja mam dceru Ester. Ale uz aj tych je dnes celkom dost.
@lucia062018 Veď toto. Ja som mala inak vybrané meno pre dievča a dieťa číslo 3 Zora. A predstav si, že sa tak volá fenka mojej mamy. Vôbec ma to netrápilo. Ale dieťa číslo 3 je nakoniec chlapec.
@anna_anicka83 To mi pripomína zážitok mojej kamošky Ivety, ktorá mala psa Zorku aj spolužiačku Zorku (tá o psovi nevedela). Raz bola Zorka na návšteve u Ivety a Ivetina mama (nevedela, ako sa Zorka volá) sa dcéry opýtala, či už dala Zorke žrať.
Elyanna,Luna,Leyla,Yasemin,Tamara,Larissa,Lorena,Tamia,Nayra,Naraya,Aylin,Ylin,Leona, Viktoria, Valentina,Elissa, Nasya, Nancy...
Lydia, Olivia, Lujza, Hermina
Mne sa veľmi páči Dária 🙂
Lessia a Alessandra
Lessia a Jasmina
Lessia a Anastasia
@lucia062018 Vivien
@lucia062018 môžem vymenovať mená ktoré.len tak nepocuť, čo som v poslednom čase počula
Loriana, Aurora, Berenika, Dalma, Danuta, Dália, Zaira, Titanila, Rozina, Raisa,
@ivka225 Ja mám tiež niečo. Moja sestra má naj kamošky, ktoré majú dcéry. Jedna Leu a druhá Sáru. A jej sused oproti má dvoch vlčiakov - fenky a tie sa volajú Lea a Sára😉A raz ujo volal na psov a malá na návšteve hotová, že prečo po nej ujo kričí a ako pozná jej meno😀.
@lucia062018 ja mám dcéry Sindy a Riana
@lucia062018 Tamia
Jasmina
Marion (z Robina Hooda)
Zoe
V hoteli v Albánsku, kde som bývala, bola recepčná s krstným menom Klebeta.
Poznám dievčatá menom Leyla, Lucianna, Marietta.
@lucia062018 My máme doma Tiffany Anabelu
A paci sa mi ešte meno Tamia , Taylor ,Soraia a Inez
Melánia, Melissa
Mne sa páčia francúzske mená, napríklad Céline
Sol, Luna, Nieves, Reyes, Arantxa, Fabiola, Mafalda, Inmaculada, Remedios, Dolores, Pilar, Bienvenida, Celestina, Mercedes, Lourdes, Cruz, Maria del Señor, Penelope, Mara, Virginia, Nerea, Josefina, Candela
Saskia, Alexis, Carmen
@bublinka1426 preboha🫣
@rorino vazne v novinach som citala
autorke sa ospravedlnujem, ja som zatial ostala len pri pridavnom mene nezvycajne ale nie krasne :D

Lina, Liana