Hodí sa meno Leo iba pre psa?
Je podľa vás meno Leo čisto iba Leo meno pre psa ? Ja už nezvládam tých ľudí,jasné chápem dám meno aké sa mne páči ale to už není normálne že každý v okolí hovorí , že to je meno pre psa. Ako sa pozdáva vám?
Leo express - vlak
Poznam psa menom Leo a poznam aj cloveka s menom Leo.
Dokonca poznam psa menom Linda, ci Mia 🤷
Ano poznam 3 psy co sa tak volaju, takze ja oaobne by som tak dieta nenazvala, hoci meno samo o sebe je pekne.
@martinkatinka ja poznam psa Jozko
Moj kocurik sa tak volal😁 a tusim Leo je aj eroticky kanal? 😁
Ja poznám psov Adam, Eva, Emma atď..
Nerieš ostatných.
Ty nechceš dať dieťaťu psie meno, to naopak oni dali psom ľudské meno.
@lenkakamen Leo? erotický časopis...
Leo to je Leonard tak mu daj meno Leonard aj ho tak volaj
Preboha ľudia, veď už kľud s tým porovnávaním so psami. To čo je toto za “móda”? Pre veľa ľudí je domáci miláčik člen rodiny, a teda dostane ľudské meno a správajú sa k nemu aj ako k človekovi. My máme v okoli psov s menami Linda, Bruno, Hugo, Eli, Bela… Zároveň sa tieto mená objavujú aj medzi deťmi. A čo teraz? Leo je pekné meno, bežné v kalendári. Vôbec nerieš, či dá niekomu páči alebo či by ho niekto dal svojmu psovi.
Presne, veď aj ten pes je len človek. Skôr pozor na to, aby sa to ako-tak hodilo k priezvisku.
U nás majú psov Zuzku , Katku , Nelku … týmto by soľ sa vôbec netrápila
U nas maju psov: Hugo, Julius, Artur, Filip a aj Leo. Takze teraz nedavajme tieto mena detom 🙈 Leo je krasne meno, Leonard ma aj velmi pekny vyznam mena. Je to bezne meno v zahranici, u nas je tiez uz celkom popularne. V kalendari normalne je, tak neviem kde je problem.
Za mna uplne ok, v nasom okoli mala jedna pani psa menom Miso a jeden pan svoju fenku pomenoval Lenka..
Môj syn je Leonard a všetci ho volajú Leo. Doma ho voláme Leonard. Má 17 rokov a veľakrát mi poďakoval za to, aké som mu dala meno. Veľmi sa mu páči a je s ním úplne stotožnený a nevie si predstaviť, že by sa volal inak. Daj dieťaťu meno aké cítiš že bude správne a aké sa páči tebe. Inak žiadne posmešky ani porovnávanie so psami nezažil.
Ja keď počujem Leo,vždy ma napadne susedin pes
Ďakujem vám za odpovede, potešili ste ma 🙂))
Že ťa toto trápi.
Môj pes sa volá ako polostrov :D predošlá mala ľudské meno.
Aj keby 350 detí okolo mňa malo to isté meno a volal by sa tak dinosaurus tak by ma to vôbec nezaujímalo lebo ma absolútne nezaujíma kto čo rozpráva.
Daj také meno aké sa páči tebe
Nas maly je Leo a teraz uz mame v okoli aj 2 psov s tym menom ale je mi to fuk. Meno sa nam hned pacilo obom, nad inym sma neuvazovali, hodi sa k priezvisku aj k malemu a ja som s nim maximalne spokojna 😊
No ja nepoznám jediného psa menom Leo. Mala som spolužiaka Lea a nikto nikdy neriešil jeho meno. A pristalo mu.
Nezastavuj sa nad tým, poznám aj psích leov aj ľudských
Poznam Lea, chalan vysokoskolak.nikto sa mu nesmeje, normalne meno. Psa Lea nepoznam ale poznam vlciacku Zuzu
Krasne meno, velmi sa mi paci.