icon

Iniciály H.H.

8. máj 2023

Ahojte, dali by ste meno začínajúce na H, keď máte priezvisko taktiež na H? V mojom okolí si mnohí myslia, že to je úplne v pohode, ja s tým stotožnená úplne nie som, ale veľmi sa nám páči meno Hanka 🙂 Ďakujem za názory

Strana
z2
zuzana76
8. máj 2023

@river_song presne aj mikiny

michellemary
8. máj 2023

@zuzana76 Kráľovská výsosť je HRH, čiže Her/His Royal Highness...

annm81
8. máj 2023

@river_song Preto sú tie bundy u neonáckov veľmi ubľúbené. V každom prípade si myslím, že veci treba vnímať v kontexte a ak má dieťa takéto iniciály a rodič nie je hrubokrký vyvholený kretén s vytetovaným hákovým krížom, nemyslím si, že by to ktokoľvek riešil a hľadať tam súvislosti. Lebo takýmto uvažovaním skončíme ako Rakúšania, ktorí majú zo ŠPZ vylúcenú polovicu číselných kombinácií, lebo neonáckovia...

bimbambim
8. máj 2023

Syn má dokonca svoje meno nielen v mene ale aj priezvisku takže má j j. Niekedy z toho síce vznikajú smiešne situácie 😆ale už sme si zvykli.syn .ma ešte spolužiaka ,že v priezvisku má zmene oproti menu len jedno písmeno.

oktobermimi
8. máj 2023

Nerob stoho vedu, hajlovat z kocika isto nebude😂

river_song
8. máj 2023

@annm81 helly hansen nosia náckovia? To som si nikdy nevsimla. Vždy prave iba take nejake tetuše to mali oblečené, čo som videla 🤷🙃

vroni
8. máj 2023

@annm81, no, oni Rakúšania pamätajú, ze Hitler bol domáci... 😉 Asi pred rokom tak spravili domovu prehliadku u typka, co mal na značke HH a 88. Chlap postradal zmysel pre humor aj magické symboly a republiku nemilosrdne zažaloval. Auto bolo stará rachotina, co si kúpil jeho otec a nadšene si dal na značku synove inicialy a rok narodenia....

maryetta
8. máj 2023

Ja mam syna ktorý ma inicialy J.J.
Mne sa to velmi paci. Ak su rovnake inicialy.
Rozmyslala som aj nad menom pre dcerku ze Johanka. Tiez by bola J.J.
Nic ine by som za tym nehladala 😉

scila
8. máj 2023

Nikdy by som si iniciály nejakej Hanky nedávala do súvisu s Hitlerom, ale zas ak ťa to má napadnúť vždy, keď budeš písať iniciály na oblečenie do škôlky či veci do školy, tak teda nedaj. Alebo daj Annu a volajte ju Hanka.
A tiež ma napadlo Helly Hansen a nie nacisti.

maribell
8. máj 2023

Ja mám 3 deti, z toho má jedno už skoro 11 a v živote som nikde nepoužila ich iniciály 😅.
A inak toto je celkom sranda - môj muž je abstinujúci gambler. Rovnako ako majú alkoholici svoje kluby AA (anonymní alkoholici), takéto kluby majú aj gambleri - AG.
Hádaj, aké iniciály majú všetky naše tri deti 😅.

annm81
8. máj 2023

@river_song Existujú vyslovene náckovské značky oblečenia ako napr. Thor Steinar, ale keď nejaký z tých inteligentov zbadá "HH" samozrejme to v ňom vzbudí nejaké sympatie.

@vroni Čo viem, tak tam majú zakázaných X kombinácií, lebo nacistická symbolika - HH, 88, HJ (Hitler Jugend), WP (White Power), 420 (dátum Hitlerovho narodenia). Úplne absurdné, lebo keď zakážu jednu symboliku, náckovia si nájdu inú, potom sú samozrejme ďalšie skupiny ako islamisti (takže zakázané je samozrejme ISIS), takže sa možno raz dopracujú k tomu, že im dôjde abeceda... Ale keď spomínaš Hamburg, tak označenia miesta majú výnimku, inak aj v DE sú niektoré kombinácie, vrátane HH zakázané.

vroni
8. máj 2023

@annm81, ja som bola šokovaná, keď som zistila, co za koniny sú schopní považovať za "symboly", ale zase, keď vidím, ze história pre nich začína a končí druhou svetovou vojnou, tak sa ani nedivím...

dilino
8. máj 2023

Ja mám kamošku ma dcérku a prizvisko aj meno tiež na H.H.A znie to dobre.

zuzana76
8. máj 2023

@michellemary ano, ale nasla som aj toto HH

alex666
9. máj 2023

My mame tiez preizvisko na H a velmi som chcela dat krstne meno na H, ale tie inicialy HH ma tiez odradzali...ale ako vidim podla komentov, asi som to len prylis analyzovala 😁

Strana
z2