icon

Inšpirácie na výber mena pre dievčatko

nikess123
8. feb 2024

Ženy prosím poraďte alebo dajte inšpirácie na meno pre dievčatko priezvisko Gogolova 🙈 čím viac tie mena pozerám tým menej sa mi akékoľvek páči 🙈 mala som vybraté Ella ale priateľ sa nejako nestotožnil 😀

bubinkaaa
10. feb 2024

@nikess123 nebudem ti radiť aké máš alebo nemáš vybrať meno...poradim ti len toľko,ak ti tvoje vnútro hovorí,že chceš Ellu tak to meno daj svojej dcére....počúvaj svoj vnut.hlas...ak sa priateľovi nepáči teraz, zvykne si časom a možno o pár rokov už ani nebudeš s ním tvoriť pár a Ty budes stále ľutovať,že si vybrala vtedy meno aké chcel on a nie ty

jandakovaeva
11. feb 2024

Nina,Natália Eliška Stela

senta_sofia
11. feb 2024

@nikess123 Ella sa mi nepaci, ale mozete spravit kompromis a dat Elenu alebo Elisku a mozes ju volat Ela

dzejsik
11. feb 2024

@nikess123 ak sa ti páči Ela, tak s ním skús dohodnúť nejakú dlhšiu verziu ako Eliana, Elena, Elisa, Eliška a potom ju domácky môžeš volať Eli, Elka, Ela, Eluš …

krasolienka1
11. feb 2024

@nikess123 alexaandra

brendaa
11. feb 2024

@nikess123 Ella je fajn aj Diana

kuko55
11. feb 2024

Najlepšie je Zuzana.....nedávala by som žiadne keď je písmeno G a O, fakt...už by tam toho bolo veľa....

bea57
11. feb 2024

Ak ma mužské meno jej otca zenskú verziu, tak preco nie.

pbra40
11. feb 2024

Gogolova je tvoje priezvisko, ci priatelove?

lucopeda
11. feb 2024

@nikess123 verim ze sa nakoniec zhodnete a odporucila by som si este nastudovat vyznammena. Nevyberat podla toho co je teraz moderne, ale vediet ajco to meno znamena.

mikaela1
11. feb 2024

Daj ake sa tebe paci. Mne sa páčilo vždy Mikaela, žila som v zahraničí a tam bolo také dievcatko a takým menom. Manzel ani počuť on ze budeme mat slovenské Michaelu a ja som sa stale s tým nezmierila ze tak nakoniec sme dali take meno. Ale tak vnútro mi stale akosi hovorí ze pre mňa je Mikaela

gleep1
11. feb 2024

Manzel spravil dobre, hentie mena ako ella a mia a podobne co su teraz popularne su tak pre macky a male dievcatka, nie pre dospelu zenu, ved si predstaviť psychologicku ellu gogolovu, sudkynu ellu gogolovu, ved to je ponizujuce meno predurcene na neúspech zeny, taku zenu nemoze brat nikto vazne, co sa vola ella alebo mia.
Vela mien co tu pisali znie dobre, skoro vsetky su lepsie nez ella, chvalabohu ze mas muza

lulu1812
11. feb 2024

@nikess123 Stella

79marry
11. feb 2024

@domi2425 my máme dievčatá Stella a Melissa Žažová 😍 skrátené Stelli a Meli 🙂

73daniela
11. feb 2024

@nikess123 mne sa pacia take mena ktore sa nedaju zdrobnelinkovat....Eliska priklad...a este aj Daniela ja som 🙉 Anna, Juliana, Livia.....

adrianajozko
11. feb 2024

@nikess123 Jasmin je naš kvietok. Keď som ho čitala v kalendari rozširenom tak sme hneď vedeli, že je to presne pre našu princezničku.

79marry
11. feb 2024

@nikess123 A dievčatá sa raz vydajú a aj tak budú mať iné priezvisko. Vyberte si mena, napíšte na lístočky, rozprávaj sa s bábätkom nech si sama vyberie meno a potom zatvor oči a vyber. Ja som pri prvej tiež bola stále v neistote a zrazu som všade videla samu medovku, či v potravinách, v drogérii, všade mi ponúkali niečo s medovkou - Melisse, tak som napísala 2 mena a nechala bábätko vybrať. Z piatich pokusov bola 4x Melisska a to meno jej úžasné pristane

misa11111
11. feb 2024

Keď mi budeme mať dievča tak buď Valéria,Linda,Olívia,Izabela 🙂
Už máme Olivera .
Môj manžel je skôr taký typ že to necháva na mňa.
Olivera sme vždy chceli☺️

xenyja
11. feb 2024

@gleep1 ktosi má zas pekne vymetené v hlave

jabuducanevesta
11. feb 2024

@nikess123 aneta

jabuducanevesta
11. feb 2024

@nikess123 gretka

nams
11. feb 2024

@nikess123 Tak my máme už 21 ročnú Natáliu a 10 ročnú Melániu

janka0702
11. feb 2024

@nikess123 mam Ninu a Vivien

romanadam1626
11. feb 2024

@bubinkaaa to je pekná blbosť teda..

rjedl
11. feb 2024

Mne sa páči Grèta, Margaréta 🤗

khr2016
11. feb 2024

@nikess123 ja ak by som mala dievčatko určite by sa volalo Hanka ❤️

gleep1
11. feb 2024

@xenyja chápem ze pre niekoho moze byt moj nazor typu ze mam vymetene v hlave, ale sama si povedz.. V telke chodi tusin sudkyna barbara.. Keby sa to volalo sudkyna mia, nezasmiala by si sa tak trochu na tom? Keby mas ist k psychologicke, vybrala by si si taku co sa vola ella? Vedome by si si to mozno neuvedimila, ale ja viem, ze by si si vybrala taku, co sa ella nevola, lebo to meno by v tebe nevzbudzovalo doveru. Sorry, vazne to su mena ktore zenu predurcuju na neuspech, hoci si to mozno neuvedomujes, meno ma v tom ako ludia vnimaju cloveka velku vahu.

darijja
11. feb 2024

@gleep1 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

cavalierka
11. feb 2024

@muchacici toto je meno ako pre nejakú športovkyňu ale ze úplne 😁

mima1608
11. feb 2024

Ja som chcela Ellu, manžel ani počuť. Potom som chcela Lianu, tiež nechcel. On chcel Natáliu, ale to máme v rodine (blízkej, čiže sme s ňou každý týždeň, takže to som nechcela ja). Nakoniec máme Bianku ☺️❤️