icon

Je meno Andrea pre dievčatko príliš tvrdé?

10. máj 2024

Ahojte, čo hovoríte na meno Andrea pre dievčatko? Nepríde vám príliš tvrdé?🤔

Strana
z2
bylinka25
11. máj 2024

Mám sestru s týmto menom, podľa mňa je to pekné meno.
Ale nie meno má krášliť človeka, ale človek meno.

adik64
11. máj 2024

Volam sa tak a meno sa mi paci, najradsej mam ked ma volaju Andrea, Andrejka. Neznasam, ked ma niekto oslovi Ada. V mojom okoli nie je velmi pouzivane, v detstve som s nim bola vzdy jedina v triede a aj teraz sa s nim malokedy stretavam.

michellemary
11. máj 2024

@veklipo práve som to chcela napísať. Meno v pohode, u mňa v kategórii neurazí-nenadchne, ale diskvalifikuje ho, že je používané ako mužské.

susitko
11. máj 2024

za mna krasne meno.vsetky nositelky tohto mena,ktore poznam su uzasne zeny👌

karolinakr
13. máj 2024

ja som poznala vždy len sympatické Andrei, takže áno

nyphadora
13. máj 2024

Uplne super meno, take neopočuvane 👌

hrasocek12
14. máj 2024

Mala som kolegyňu s týmto menom a bola spokojná ,šťastná . Meno dokáže ovplyvniť život 🤗 tiež nemala rada svoje meno ako dieťa ..ale úprimne si povedzme kto ho má rád? Ja sa volám Mária a meno nemám rada doteraz 😃

anda12
14. máj 2024

Ja som Andrea, od malička aj v rodine ma volali aj volajú Andrejka... V práci zas väčšinou Aďa, Aďka... Mám kamošku, ktorú voláme Anduška... Jediné negatívum - keď niekto meno Andrea vysloví s J, teda AndreJa, to mi uši trhá 😊

aurora33
14. máj 2024

Za mňa krasne, neotrepane a nadčasové meno 🙂

alienkami
14. máj 2024

Mala som dve spolužiačky Andrey - jednu sme volali Aďa, druhú Andy. Ale ony sa tak predstavovali. Ja človeka zvyčajne volám tak, ako sa mi predstaví. Prípadne sa spýtam

laura43
23. jún 2024

Ja som Andrea ale svojej dcére som to meno nedala.Neviem ale kedˇma niekto osloví že,,Adˇka alebo Adˇa ide ma rozhodiť.Neznášam to.Moja babička kedˇsom bola dieťa ma volala Andrejka.Teraz ma volajú Andrea alebo moji kamoši a kamošky Andy.Ked´sa Ti páči to meno tak kľudne ho daj.

anonym_40bc6e
30. sep 2025

Za mňa nie

Strana
z2