Je meno Andrea pre dievčatko príliš tvrdé?
Ahojte, čo hovoríte na meno Andrea pre dievčatko? Nepríde vám príliš tvrdé?🤔
Vo mne evokuje to meno už staršiu ženu. Pre bábätko sa mi to dnes už nehodí, ale je to, samozrejme, vec vkusu
Veľmi pekné 😊
Mám ho,.keď som bola malá som neznášala keď mi niekto Andrea povedal ale v dospelosti som spokojná.
V pohode "klasické" meno, neohúri, ale ani neurazí, a k priezviskám používaným na Slovensku sa obvykle dobre hodí.
My mame Andrejku 🧡🙂 a nie nepríde, dost veľa ženských miene je tvrdych ak nie nie sú zdobnene 😁 nám sa meno paci a dúfam,že s nim bude v budúcnosti aj mala spokojná 😅🙂
Za mňa áno. Ja keď som vyberala mená pre dcéry, vyberala som mená ktoré budú nosiť ako dospelé ženy, bábätkami budú deti vždy len krátko.
Páči sa mi, ale nedala by som ho, lebo v taliančine je to mužské meno.
Ok..
Pekne, za mna krajsie ako Adriana (ja som Adriana😀), ale neznasam, ked ma volaju Andrea😄
Ja sa tak volám a popravde, mne sa to meno nikdy nejak extra nepáčilo i keď všetci tvrdia, že sa mi veľmi hodí a sadlo mi ako uliate..
Ja som Andrea a to meno milujem od malička. Podľa mňa sa mi úplne hodí. Teraz čakám tretie bábätko a dúfala som v dcéru, keby sa podarilo bola by určite Andrejka aj keď bežne sa mi nepáči dávanie mien po rodičoch. No čakám 3 chlapca, ale moji dvaja vymysleli, že bude Andrej 😂
Podla mňa pekné meno. Mám tetu Andreu a voláme ju Aja, Ajka, Andrejka
@mima1608 však aj bábätko vyrastie
Moja sestra je Andrea, mne sa to meno paci, volame ju Ada, Aďka, Aďa, Andrejka…
Pekne. Aj pre dieta, aj pre dospelu.
za mňa pekné meno, volajú sa tak obe moje švagriné … pre dieťa je pekná aj varianta ako svokra volá dcéru - Anduška
Pekne. Sú aj prezývky.
Za mna ano lepšie ako Adriana
Poznám dve už dospelé, predstavujú sa ako Andrejky. Spolužiačku sme volali Aďa a to sa mi moc nepacilo.
Aj mne sa páči moje meno.Aj jeho skratky.Len dcére by som ho nedala, lebo nechcem aby sme sa volali rovnako
Pekné meno👍
Pre mňa také neutrálne. Ešte v základnom tvare ok, ale všetky, ktoré poznám, volajú Aďa a to sa mi vôbec nepáči.
Je to úplne super meno 👌 ja som spokojná 😁
Mne sa veľmi páči v tvare Andrea. Prežijem aj Ada, Adka, ale Andrejka mi uši trha..
Velmi pekne meno😊mam velmi blizku osobu s tymto menom, a zdtobneninky andrejka, adka, Adus, Ada, kamosi aj andy😊
Pekne. Andrea, Andrejka, Adika, Ada, Aďa, Aďka, poznam aj jednu čo si hovorí Rea. Aj Adriana je pekne. Tam tiez Aďa, Adrika, Adrianka
Ja to meno mam ,beriem ho tak.asi neutrálne. Keď som bola dieťa páčili sa mi iné mená 😁ale už keďže mam svoj vek tak aké mam také mam .Moja mamina mala vybraté Brigita alebo Klaudia ale moja sesternica zomrela ako bábätko v perinke a volala sa Andrea tak keď som sa narodila tak dali mi meno po nej .Volajú ma Andrea,Aťa,Aďa,Ada,Andrejka,Aja,Aduska tak ma volal dedko .Ja mam dievčatá ale nemajú ani jedna po mne meno. Ja som to tak nechcela 😅ale je to také meno veľmi používané v 80 tých rokoch vtedy to fracalo veľmi. Pokiaľ sa ti to paci tak daj ,veľa ešte aj dnes mamiciek dáva mena ktoré sa používali dávnejšie. Pokiaľ ta srdce ťahá za týmto menom daj ho .😍
Pekné meno.

už málo používané, ale mne sa roky páči...príde mi nadčasové, elegantné, uhladené...ale priznám sa, že skôr pre dospelú ženu ako dievčatko, tie zdrobneniny sa mi až tak nepáčia