icon

Je meno Andrea pre dievčatko príliš tvrdé?

10. máj 2024

Ahojte, čo hovoríte na meno Andrea pre dievčatko? Nepríde vám príliš tvrdé?🤔

Strana
z2
sima338
10. máj 2024

už málo používané, ale mne sa roky páči...príde mi nadčasové, elegantné, uhladené...ale priznám sa, že skôr pre dospelú ženu ako dievčatko, tie zdrobneniny sa mi až tak nepáčia

mima1608
10. máj 2024

Vo mne evokuje to meno už staršiu ženu. Pre bábätko sa mi to dnes už nehodí, ale je to, samozrejme, vec vkusu

mimikarol
10. máj 2024

Veľmi pekné 😊

andreagartnerova
10. máj 2024

Mám ho,.keď som bola malá som neznášala keď mi niekto Andrea povedal ale v dospelosti som spokojná.

hefo
10. máj 2024

V pohode "klasické" meno, neohúri, ale ani neurazí, a k priezviskám používaným na Slovensku sa obvykle dobre hodí.

katulienocka999
10. máj 2024

My mame Andrejku 🧡🙂 a nie nepríde, dost veľa ženských miene je tvrdych ak nie nie sú zdobnene 😁 nám sa meno paci a dúfam,že s nim bude v budúcnosti aj mala spokojná 😅🙂

haley7897
10. máj 2024

Za mňa áno. Ja keď som vyberala mená pre dcéry, vyberala som mená ktoré budú nosiť ako dospelé ženy, bábätkami budú deti vždy len krátko.

monsterablue
Autor odpoveď zmazal
veklipo
10. máj 2024

Páči sa mi, ale nedala by som ho, lebo v taliančine je to mužské meno.

deti95060810
10. máj 2024

Ok..

aaadkaaa
10. máj 2024

Pekne, za mna krajsie ako Adriana (ja som Adriana😀), ale neznasam, ked ma volaju Andrea😄

ada309
10. máj 2024

Ja sa tak volám a popravde, mne sa to meno nikdy nejak extra nepáčilo i keď všetci tvrdia, že sa mi veľmi hodí a sadlo mi ako uliate..

adulka25
10. máj 2024

Ja som Andrea a to meno milujem od malička. Podľa mňa sa mi úplne hodí. Teraz čakám tretie bábätko a dúfala som v dcéru, keby sa podarilo bola by určite Andrejka aj keď bežne sa mi nepáči dávanie mien po rodičoch. No čakám 3 chlapca, ale moji dvaja vymysleli, že bude Andrej 😂

talia16
10. máj 2024

Podla mňa pekné meno. Mám tetu Andreu a voláme ju Aja, Ajka, Andrejka

30katrusa40
10. máj 2024

@mima1608 však aj bábätko vyrastie

anonymous87
10. máj 2024

Moja sestra je Andrea, mne sa to meno paci, volame ju Ada, Aďka, Aďa, Andrejka…

stanulienkat
10. máj 2024

Pekne. Aj pre dieta, aj pre dospelu.

dzejsik
10. máj 2024

za mňa pekné meno, volajú sa tak obe moje švagriné … pre dieťa je pekná aj varianta ako svokra volá dcéru - Anduška

ivangeline
10. máj 2024

Pekne. Sú aj prezývky.

klotildabazarik
10. máj 2024

Za mna ano lepšie ako Adriana

svetlonos
10. máj 2024

Poznám dve už dospelé, predstavujú sa ako Andrejky. Spolužiačku sme volali Aďa a to sa mi moc nepacilo.

ada85
10. máj 2024

Aj mne sa páči moje meno.Aj jeho skratky.Len dcére by som ho nedala, lebo nechcem aby sme sa volali rovnako

10jarka
10. máj 2024

Pekné meno👍

kristiii
11. máj 2024

Pre mňa také neutrálne. Ešte v základnom tvare ok, ale všetky, ktoré poznám, volajú Aďa a to sa mi vôbec nepáči.

aandrea9
11. máj 2024

Je to úplne super meno 👌 ja som spokojná 😁

jamabe
11. máj 2024

Mne sa veľmi páči v tvare Andrea. Prežijem aj Ada, Adka, ale Andrejka mi uši trha..

riyadh
11. máj 2024

Velmi pekne meno😊mam velmi blizku osobu s tymto menom, a zdtobneninky andrejka, adka, Adus, Ada, kamosi aj andy😊

liv1
11. máj 2024

Pekne. Andrea, Andrejka, Adika, Ada, Aďa, Aďka, poznam aj jednu čo si hovorí Rea. Aj Adriana je pekne. Tam tiez Aďa, Adrika, Adrianka

mufka1
11. máj 2024

Ja to meno mam ,beriem ho tak.asi neutrálne. Keď som bola dieťa páčili sa mi iné mená 😁ale už keďže mam svoj vek tak aké mam také mam .Moja mamina mala vybraté Brigita alebo Klaudia ale moja sesternica zomrela ako bábätko v perinke a volala sa Andrea tak keď som sa narodila tak dali mi meno po nej .Volajú ma Andrea,Aťa,Aďa,Ada,Andrejka,Aja,Aduska tak ma volal dedko .Ja mam dievčatá ale nemajú ani jedna po mne meno. Ja som to tak nechcela 😅ale je to také meno veľmi používané v 80 tých rokoch vtedy to fracalo veľmi. Pokiaľ sa ti to paci tak daj ,veľa ešte aj dnes mamiciek dáva mena ktoré sa používali dávnejšie. Pokiaľ ta srdce ťahá za týmto menom daj ho .😍

nikasmile
11. máj 2024

Pekné meno.

Strana
z2