icon

Je meno Milan pre dieťa zastaralé?

27. nov 2024

Myslite, ze je to uz zastarale meno v dnesnej dobe pre male dieta?

Strana
z2
rachel36a
27. nov 2024

Veľmi pekne meno ...krajsie ako tie "moderne" Leo, Noel, Liam a pod, ktoré znejú hrozne so slov.priezviskom a ešte horšie zdrobneniny od týchto mien...

elenajezova
27. nov 2024

Ja mam syna s menom František a vôbec si nemyslím, že by to meno bolo zastaralé.

terezkaarthuramax
27. nov 2024

@btus lucas je krasne aj Leo
@rachel36a

nyphadora
27. nov 2024

Mame v rodine maleho Milanka, tak nieje uplne zabudnute.

deti95060810
27. nov 2024

mne je to jedno.. ale dieťaťu by som ho nedala. to už radšej Jožko.

abcabcada
27. nov 2024

Nie... Milan, Rudolf, Jozef a ďalšie sú u mňa zafixované ako starí robotníci s cigaretou ústach a fľaškovou desinkou v ruke 😂😂😂 Nedokázala by som tak pomenovať novorodenca 😂 (Ženské obdoby: Božena, Jarmila, Marta atď. - bez urážky, ak sa niekoho dotýkam 😁)

zuzana253
27. nov 2024

Máme 9-ročného v bytovke. 🙂 Po otcovi dostal meno.

zuzana253
27. nov 2024

@abcabcada Môj partner je Rudolf, po otcovi. 😀 Aj sa zlostil, prečo to meno dostal on, stredný syn a nie najstarší. 🙂

jaja20
27. nov 2024

@simsalabim
@gladiola25
Baby,ale oni to dali synovi podľa mesta Miláno a klubu FC Milan 🙂

adanac
27. nov 2024

@belllinka presne moj muz, tiez Milan, 50nik a otec rodiny 😁😁

simsalabim
27. nov 2024

@jaja20 nie, nedali podla futbaloveho klubu! Ona sama, ked sa narodil, dala status, ze to je slovanske meno a znamena “loved one” alebo tak dako.

simsalabim
27. nov 2024

@jaja20 nasla som to

mimikarol
27. nov 2024

Mne sa veľmi páči. Jedno z najkrajších mužských mien.

jaja20
27. nov 2024

@simsalabim Zvláštne,ja som v tom čase jeho narodenia niekde čítala,že mu ho dali podľa toho klubu a mesta... Ale nehádam sa,lebo FB mám len necelé 2 roky 😅

simsalabim
27. nov 2024

@jaja20 no ja si pamatam, ako bola nasa tlac z toho uzasnuta, ze slova(e)nske meno 😅

danyelia
27. nov 2024

Či moderné alebo zastaralé...mne sa to meno vôbec ale že vôbec nepáči 😬

1ryba
Odpoveď bola odstránená
lenusik26
27. nov 2024

Ja som z dediny a ked sa povie Milan predstavim si stareho ,umasteneho pijana🤣🤣

euka210
27. nov 2024

Je zastarane, moj manzel sa tak vola 😁 40+ Ale niekto este da po otcovi take meno. Ale su aj ovela horsie mena 😁

tana85
27. nov 2024

male dieta raz bude dospely muz. My mame Mateja, sama som netusila, ze je tolko rozsirene, mne sa velmi pacilo. A kedze v okoli nemam vobec ziadneho Milana, tak ani asociaciu so starym chlapom ci pijanom. Myslim naherca Milana Ondrika, to meno je pre mna vcelku neutralne, urcite nie skarede, nemala by som s nim ziaden problem aj keby sa tak volal moj vlastny muz 🙂

kristiii
28. nov 2024

Milan je v pohode meno, môj otec sa tak volá, aj môj brat sa volal, syn má spolužiaka 14r. Ale prezývka Miňo je za mňa hrozná (ja celkovo nemám rada tieto prezývky typu Maťo, Paťo, Aďo..). Volala by som ho len Milan/Milanko (dieťa).

bystrozraky
29. nov 2024

Pekne meno, ale v anglictine, nemcine a inych jazykoch nic moc. Co ak raz tvoje dieta bude chciet zit v zahranici. Ak chces na M...tak pouvazuj na Martinom....je to super medzinarodne (aby som striasol vlnu podozrenia - nevolam sa tak)..tiez sa mi paci ako uvazujes nad tym ako ho budes volat ked bude maly a je mi to velmi sympaticke. Ale uvazuj aj o tom, ze vacsinu zivota bude dospely. Prajem dobry vyber 🙂

libusak
30. nov 2024

@belllinka ja to mam rovnako s menom Igor 🙈

btus
30. nov 2024

@terezkaarthuramax je to vec názoru. 🙂

serialkiller
27. jan 2025

Keď si odmyslíme že každý poznáme nejakého uja s menom Milan, tak to meno aj vizualne aj foneticky je podľa mňa velmi pekne. Mne osobne pripomína praveze kamaráta mojich rodičov z 90.rokov, vymakaného fesaka s fuzami ktorý bol zatracene príťažlivý

Strana
z2