icon

Je podľa vás meno Desdemona hrozné?

25. sep 2022

Aký názor máte na toto meno? Prezerám si celý kalendár a všimla som si ho a dosť ma zaujalo. Prezývky by mohli byť napríklad: Desy, Demi 🥰

salamistka
26. sep 2022

tak ja by som napr. nedala ani mená ako Samara alebo Bendegúz

domca1408
26. sep 2022

@annie89 jemine tým ľudom to je..e....čo je na Aurore ruské? krásne meno náhodou....ja som fakt čakala či sa toto leto aj "ruská zmrzlina" nepremenuje...🙏🙈

liloastitch
26. sep 2022

Meno je otázka vkusu a ten má každý rozdielny. To či sa iným páči alebo nepáči je maximálne nepodstatné. Každé meno má svojho nositeľa. Niektoré sú používané viac a niektoré menej,to ale neznamená, že by boli tie menej používané smiešne alebo hlúpe. Je to meno v kalendári, takže ho už niekto pred tebou použil. Ak sa ti páči, choď kľudne do toho. A to, že sa deti budú posmievať? Dieťa čo sa chce niekomu posmievať sa posmievať bude bez ohľadu na meno . To nie je "smiešnym" menom ale výchovou.

judar
26. sep 2022

@h2 a ty si azda myslis ze vacsina tu vie zrovna mena od Shakespeara aj po xy rokoch od ZS?....a ze vseobecne prehlad? Skor prevazne absolutna nepodstatnost nieco take si aj zapamatat na cely zivot ked z toho nik ziadny osoh nema ako z mnoha mnoha inych veci 🤦 a mimo to nie kazdy ma aj vztah ku kniham a zalubu citat nie to este tlct si do hlavy kto to bola Desdemona...

silesias
26. sep 2022

Krásne meno. Ja som vždy chcela Tichomíra ale neprešlo mi to doma 😂

mariaveronikag
26. sep 2022

@domca1408 môj otec celý život kupoval rusku zmrzlinu, toto leto štrajk a bodka. Viac ju neje 🤣🤣🤣

annie89
26. sep 2022

@domca1408 lebo Aurora bol nejaký ruský krížnik či čo 🤦🏼‍♀️ ja som nevedela,kým s tým prvá neprišla svokra... 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

domca1408
26. sep 2022

@mariaveronikag 😀 😀 moja mama ju celý život kupuje a kupuje ju aj naďalej 😀

annie89
26. sep 2022

@mariaveronikag 😅😅😅

domca1408
26. sep 2022

@annie89 jemine.....ako došli mi slová...

mariaveronikag
26. sep 2022

@annie89 Tvoja dcérka má krásne meno. Mne príde francúzske : l'aurore co znamená zornica. Nádherné meno. 🥰

domca1408
26. sep 2022

@mariaveronikag no ináč presne....mne to tiež príde skôr francúzske ako ruské...presne

annie89
26. sep 2022

@mariaveronikag Ďakujem krásne ❤️

lennytka84
26. sep 2022

Prečo sa pýtaš tu na MK? Daj meno dieťatku aké sa vám páči podľa mňa je KRÁSNE A NEZVYČAJNÉ
Mám známych ktorý nie sú rómovia a volajú sa Dezider a Arpád. 🤷 Nezvyčajné mená krásne a deti treba viesť k tomu ABY sa v škole nevysmievali

dankanka
26. sep 2022

Desiree? Tu volame Desi..ale teda..zije v Kanade

zuti88
26. sep 2022

Fajn, nie na Slovensku

bimbambim
26. sep 2022

Napadlo ma démon a podľa mňa by ju tak volali v škole .just som pozrela kalendár a mne tam svieti iná Henrieta.Neter mám s menom desana to skôr by som dala pre dievča

zoeeoz
26. sep 2022

Neviem co čakáš, jasne, ze tu budú hovoriť aké to je hrozne, ako decko budú sikanovat, ako to môžeš urobiť dieťaťu keď to je boží dar atď.. podľa mňa v pohode 🙂

nikayla
26. sep 2022

Pre literárnu postavu skvelé, dieťaťu by som ho isto nedala.

frederika54
26. sep 2022

@h2 krásna opera, ale meno na Slovensku... Sú aj krajšie mená , slovenské.

motogirl699
26. sep 2022

Demi Lovato má tiež celkom zaujímavé meno - Demetria Devonne..

syslik81
26. sep 2022

hrozne nie-priserne ano

andreablabla
26. sep 2022

Desislava. Bulharské ženské krstné meno. Napr.

veronika3110
26. sep 2022

áno, hrozné... cigánske

liloastitch
26. sep 2022

@veronika3110 máme niekde nejaký "cigánsky" kalendár mien?

nikaeli
26. sep 2022

jedna vec je, ako ju budeš volať ty a druhá ako ju budú volať ľudia z okolia, z rodiny, v škôlke, v škole.. mojej dcére som vyberala meno, ktoré sa nedá povedať škaredo - aspoň som si to myslela do chvíle, kým som začula, ako na ňu deti v škôlke kričia Vera, či Verča - mne až uši skrútilo. Všelijak sa dá povedať Veronike, ale tento variant sa mi vôbec nepáči. V prípade Desdemony budú deti určite kreatívne 🤷🏻‍♀️ tak si to zváž - aby tvoja Demi nechodila domov s plačom.

vemi23
26. sep 2022

Nas caka tiez vyber mena ale urcite pozeram na to ze ak dieta pojde do skoly tak aby sa mu deti nevysmievali pretoze v dnesnej dobe su decka krute... Na zakladke som mala spoluziacku a ta musela bohuzial prestupit pre sikanu na druhu školu...

lucopeda
26. sep 2022

meno ako z Antiky. za mna urcite nie posobi na mna velmi tvrdo.

derdia
26. sep 2022

Tak taj Demi Keryova napr. Sto krat lepie ako desdemona.

ajush5
26. sep 2022

Rozmýšľať nad tým aká prezývka môže vzniknúť z ktorého mena je podľa mňa nezmysel. Myslím, že keď mi mama dávala meno Alena, nerátala s ajčou, ajča-majča, alenka-pálenka (a nie nebola som alkoholik, len sa to rýmovalo a bolo to “vtipne”) poznám chalana čo sa vola Michal a vlastná matka ho prezýva Tono. Takže ak sa Vám Desdemona páči, smelo do toho. Treba dieťa vychovať k sebavedomiu, pretože deti keď sa chcú smiať, vysmejú aj pre pehy, okuliare, či malo značkové outfity.