Je podľa vás meno Desdemona hrozné?
Aký názor máte na toto meno? Prezerám si celý kalendár a všimla som si ho a dosť ma zaujalo. Prezývky by mohli byť napríklad: Desy, Demi 🥰
To už nevieš, čo od dobroty ?
Poznám Desdemonu, prezývajú ju Desdy (Dezdy)...
Áno. Odpoveď na otázku v nadpise.
Zaujimave meno, ak si chcela hejty, pises na dobre forum. Tu by ti zhejtovali aj Annu
si pozri preklad mena 😃mozno ho uz chciet nebudes.inak hrozne meno.Myslim ze horsie meno pre dieta snad ani neexistuje😅
@mikadooo A je tá Desdemona vôbec v slov. kalendári ?
Načo meno desdemona keď už rozmýšľaš nad prezývkou? Rovno daj meno desi alebo demi. Pretože keď vyberám meno, tak preto že sa mi paci meno ako take a dieťa budem volat práve tým menom, nie preto aku prwzyvku a skratku viem vymyslieť a aka sa mi paci.
Teraz som bola u pani doktorky Desany Boreckej. Krasne meno ❤️ a naslovovzaty odbornik
https://www.zenyvmeste.sk/desana-borecka--na-on...
My sme mali na strednej Desanu a chalani ju volali Desna, takze za mna urcite nie
@laurika999 a ked nie je, tak sa nesmie davat?
@proximaa To netvrdím. Čo by sa nemohlo. Ak to chcú tomu dieťaťu urobiť, že bude už od narodenia celý život na posmech, nech ho kľudne dajú. To meno s ňou pôjde celý život vo všetkých zoznamoch a dokladoch.
Denisa,Dagmar,Didiana,Dominika sú lepšia alternatíva si myslím a keď chceš tak silno Demi tak jednoducho Demi ako Demi Moore 😉
Je to ideálne meno. Kľudne daj svojej dcére.
aaa mne sa lubi. Ja som chcela Emerenciu a nepresla mi:D
Othello...
@proximaa Už som si všimla... Smutné
@brunet89 Nemyslím si.
Joj nie 🙈
Úprimne,mne sa to meno nepáči...ale moje dieťa to nie je. Ak sa vám páči tak smelo do toho.
Co sa týka prezyviek ,či výsmechu....
Nevychovanci si vždy niečo nájdu, s tým neurobíš nič vôbec. Ak to nebude meno, tak to bude farba očí...žiaľ
Mne sa to meno velm paci - ale po precitani tejto diskusie uz vidim ako mamicky krutia ocami nad tymto menom. Tak by som asi vybrala nieco ine.
ked sa ti to paci,tak daj.Naco sa pxtas na nazor inych ludi😃
Ano, je hrozne...11r synovi som povedala a on, ze hrozne meno to je
Ja by som nechcela byť jeho nositelkou.. To asi hovorí za všetko 😉
@kittykat22 snad by si nezmenila svoj nazor na to, co sa ti paci kvoli anonymnej diskusii?
Áno je strašné.

Ak chces meno Desi, madari maju este Dézi, citaj Dejzi. Ale je to ozaj o vkuse a u nas dcera mala v skole prve triedy Mercedes, volali ju Mersi, bola neskutocne oblubena, cize nesuhlasim ze menom dieta trestame, je to skor ako si vychovame deti aby sa druhym nesmiali a o osobnosti dietata... ak bude v triede zakerak, najde si skaredu prezyvku na kazde meno... Cize ak ti srdiecko pisti po mene Desdemona, dajte kludne tak 😊