icon

Je podľa vás meno Desdemona hrozné?

25. sep 2022

Aký názor máte na toto meno? Prezerám si celý kalendár a všimla som si ho a dosť ma zaujalo. Prezývky by mohli byť napríklad: Desy, Demi 🥰

milluska
26. sep 2022

Ak chces meno Desi, madari maju este Dézi, citaj Dejzi. Ale je to ozaj o vkuse a u nas dcera mala v skole prve triedy Mercedes, volali ju Mersi, bola neskutocne oblubena, cize nesuhlasim ze menom dieta trestame, je to skor ako si vychovame deti aby sa druhym nesmiali a o osobnosti dietata... ak bude v triede zakerak, najde si skaredu prezyvku na kazde meno... Cize ak ti srdiecko pisti po mene Desdemona, dajte kludne tak 😊

laurika999
26. sep 2022

To už nevieš, čo od dobroty ?

blondiee83
26. sep 2022

Poznám Desdemonu, prezývajú ju Desdy (Dezdy)...

proximaa
26. sep 2022

@martamar facepalm po precitani tohto prispevku, ale ze poriadny

oneinamillion
26. sep 2022

Áno. Odpoveď na otázku v nadpise.

proximaa
26. sep 2022

Zaujimave meno, ak si chcela hejty, pises na dobre forum. Tu by ti zhejtovali aj Annu

brunet89
26. sep 2022

si pozri preklad mena 😃mozno ho uz chciet nebudes.inak hrozne meno.Myslim ze horsie meno pre dieta snad ani neexistuje😅

laurika999
26. sep 2022

@mikadooo A je tá Desdemona vôbec v slov. kalendári ?

janie159
26. sep 2022

Načo meno desdemona keď už rozmýšľaš nad prezývkou? Rovno daj meno desi alebo demi. Pretože keď vyberám meno, tak preto že sa mi paci meno ako take a dieťa budem volat práve tým menom, nie preto aku prwzyvku a skratku viem vymyslieť a aka sa mi paci.

h2
26. sep 2022

@judar Zabudla som, kde som. Na modrom koníku je zjavne podstatnejšie vedieť, kto je Plačková, či ďalšie jej podobné, ani neviem, aké ďalšie príklady by som uviedla, lebo ja mám zase medzery v tomto. Napriek tomu som si myslela, že niektoré veci sú proste všeobecne známe.

basska_b
26. sep 2022

Teraz som bola u pani doktorky Desany Boreckej. Krasne meno ❤️ a naslovovzaty odbornik
https://www.zenyvmeste.sk/desana-borecka--na-on...

carcarla
26. sep 2022

My sme mali na strednej Desanu a chalani ju volali Desna, takze za mna urcite nie

proximaa
26. sep 2022

@laurika999 a ked nie je, tak sa nesmie davat?

laurika999
26. sep 2022

@proximaa To netvrdím. Čo by sa nemohlo. Ak to chcú tomu dieťaťu urobiť, že bude už od narodenia celý život na posmech, nech ho kľudne dajú. To meno s ňou pôjde celý život vo všetkých zoznamoch a dokladoch.

vanilka83
26. sep 2022

Denisa,Dagmar,Didiana,Dominika sú lepšia alternatíva si myslím a keď chceš tak silno Demi tak jednoducho Demi ako Demi Moore 😉

laila22
26. sep 2022

Je to ideálne meno. Kľudne daj svojej dcére.

mvagusta
26. sep 2022

@martamar a bozi dar ma striktne dane ako sa moze volat? Taky Adolf by bol lepsi…?

mvagusta
26. sep 2022

aaa mne sa lubi. Ja som chcela Emerenciu a nepresla mi:D

any_soj
26. sep 2022

Othello...

autor
26. sep 2022

@proximaa Už som si všimla... Smutné

autor
26. sep 2022

@brunet89 Nemyslím si.

megyi1711
26. sep 2022

Joj nie 🙈

zuzi0911
26. sep 2022

Úprimne,mne sa to meno nepáči...ale moje dieťa to nie je. Ak sa vám páči tak smelo do toho.
Co sa týka prezyviek ,či výsmechu....
Nevychovanci si vždy niečo nájdu, s tým neurobíš nič vôbec. Ak to nebude meno, tak to bude farba očí...žiaľ

kittykat22
26. sep 2022

Mne sa to meno velm paci - ale po precitani tejto diskusie uz vidim ako mamicky krutia ocami nad tymto menom. Tak by som asi vybrala nieco ine.

brunet89
26. sep 2022

ked sa ti to paci,tak daj.Naco sa pxtas na nazor inych ludi😃

euka210
26. sep 2022

Ano, je hrozne...11r synovi som povedala a on, ze hrozne meno to je

mojmacik
26. sep 2022

Ja by som nechcela byť jeho nositelkou.. To asi hovorí za všetko 😉

proximaa
26. sep 2022

@kittykat22 snad by si nezmenila svoj nazor na to, co sa ti paci kvoli anonymnej diskusii?

proximaa
26. sep 2022

@mojmacik to hovori iba za to, ze tebe sa nepaci

elenatomasova
26. sep 2022

Áno je strašné.