icon

Je veľa Elišiek?

23. jan 2023

Uvažujeme nad menom ale nechceme aby bolo príliš časté

e1i
23. jan 2023

Ano je.

primadona
23. jan 2023

my máme Elisu

lauxx3
23. jan 2023

Áno, minimálne 2 poznám už na svete, ďalšia je v brušku a o ďalších viem, že ak dotyčná bude mať dievča bude Eliška 😁

gionella
23. jan 2023

Myslím že za rok 2022 bolo v prvej trojke najčastejšie davanych mien. Pamätám si ten článok lebo má to prekvapilo že take meno je take obľúbené.

liloastitch
23. jan 2023

Druhé alebo tretie meno v rebríčku za rok 2022. Muž veľmi chcel ,bolo to jeho vysnívané meno, ale teda toto keď videl tak ho to prešlo a vybrali sme iné.

dkethe
23. jan 2023

Ja som od strednej tuzila po jakubovi a nine 😆 co narobim, ked zrovna v mojich plodnych rokoch sa obe mena stali brutal popularne

river_song
23. jan 2023

V nasej škôlke sú asi 4 Elišky, + poznam aj ďalšie.. cize ano, je ich dosť

miadi
23. jan 2023

Pekne meno. Ked das prec E ostane ti liška 🦊

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
zuzitko74
23. jan 2023

V našej škole je 800 detí a Eliška ani jedna. Ale jeden môj žiačik má sestričku s týmto menom.

dori2
23. jan 2023

je a pritom je to podla mna take skarede meno

fineta
23. jan 2023

Ani mne sa teda moc toto meno nepáči, ale keď estetično a vkus je tak subjektívny. Nám sa niektorí veľmi čudovali za výber mena pre dcérenku. 😁😁 Nuž, čo narobíme. Je xy mien, ktoré by som svojmu dieťaťu tiež nedala a nekomentujem iných, ktorí ho vybrali. Každý nech sa zariadi podľa seba. 😊 Keď sa Vam paci, dajte si bez ohľadu na jeho popularitu. 😊

ivangeline
23. jan 2023

Áno, je populárne.

kittykat22
23. jan 2023

vsetky Elisky ktore poznam, uz su dospele, tak su kompletne sibnute 🙈

dejka77
24. jan 2023

Za cely svoj zivot som stretla len jednu.

arianna25
24. jan 2023

Pekné meno. Ja by som neriešila či je veľa detí s takým menom.

barborkabar
25. jan 2023

je to teraz veľmi populárne meno, aspoň teda v mojom okolí. Takže už je to pre mňa také okukané.

dadka_bb
25. jan 2023

No ano lebo kazda chce mat teraz Eli .. tak uz su same ellky, elenky ,elišky. Pritom je to fakt otrasne meno eliša. Ako ten čert ze mlejna ELIŠKOOO 😅 tam to bolo ze?

heln
25. jan 2023

aj nasi susedia maju psa Elisku.

jenisjenis
11. feb 2023

Elišiek je teraz veľa

maryetta
11. feb 2023

Mám Elišku (5,5r.)
A jednu čo poznám-ma známa.
A jednu Elišku sme raz stretli na dovolenke 😂

V predchádzajucej školke bola sama. Aj teraz-a to sú 3triedy.

leeenka26
11. feb 2023

Elisiek nie je zas az tak vela. Velmi malinko poznam a nechapem...ak sa mi nieco paci,.tak to dam. Nebudem pozerat pri tom na ostatne..

mironka
11. feb 2023

@dadka_bb tak napr. Ela oslavuje meniny v den mojich narodenin a vzdy som si hovorila,ze take meno nikdy nikto dievcatku nedal ( nepoznala som ziadnu Elu v detstve)...teraz je ich boom..
Ela..Elly...Eli je aj z Elenky a Elisky...ale napr. Samkov je po blud taktiez...a nedavno sa nam narodil syn...po troch dcerach...raz darmo,ze je Samkov vela..ja som ho dala,lebo som veeelmi chcela...lebo sa mi pacilo.. Aj keby v triede mali byt piati taki...u nas v dedine bol v tom case silny rok chlapcov a veru Samko len moj...