Je veľa Elišiek?
Uvažujeme nad menom ale nechceme aby bolo príliš časté
my máme Elisu
Áno, minimálne 2 poznám už na svete, ďalšia je v brušku a o ďalších viem, že ak dotyčná bude mať dievča bude Eliška 😁
Myslím že za rok 2022 bolo v prvej trojke najčastejšie davanych mien. Pamätám si ten článok lebo má to prekvapilo že take meno je take obľúbené.
Druhé alebo tretie meno v rebríčku za rok 2022. Muž veľmi chcel ,bolo to jeho vysnívané meno, ale teda toto keď videl tak ho to prešlo a vybrali sme iné.
Ja som od strednej tuzila po jakubovi a nine 😆 co narobim, ked zrovna v mojich plodnych rokoch sa obe mena stali brutal popularne
V nasej škôlke sú asi 4 Elišky, + poznam aj ďalšie.. cize ano, je ich dosť
Pekne meno. Ked das prec E ostane ti liška 🦊
V našej škole je 800 detí a Eliška ani jedna. Ale jeden môj žiačik má sestričku s týmto menom.
je a pritom je to podla mna take skarede meno
Ani mne sa teda moc toto meno nepáči, ale keď estetično a vkus je tak subjektívny. Nám sa niektorí veľmi čudovali za výber mena pre dcérenku. 😁😁 Nuž, čo narobíme. Je xy mien, ktoré by som svojmu dieťaťu tiež nedala a nekomentujem iných, ktorí ho vybrali. Každý nech sa zariadi podľa seba. 😊 Keď sa Vam paci, dajte si bez ohľadu na jeho popularitu. 😊
Áno, je populárne.
vsetky Elisky ktore poznam, uz su dospele, tak su kompletne sibnute 🙈
Za cely svoj zivot som stretla len jednu.
Pekné meno. Ja by som neriešila či je veľa detí s takým menom.
je to teraz veľmi populárne meno, aspoň teda v mojom okolí. Takže už je to pre mňa také okukané.
No ano lebo kazda chce mat teraz Eli .. tak uz su same ellky, elenky ,elišky. Pritom je to fakt otrasne meno eliša. Ako ten čert ze mlejna ELIŠKOOO 😅 tam to bolo ze?
aj nasi susedia maju psa Elisku.
Elišiek je teraz veľa
Mám Elišku (5,5r.)
A jednu čo poznám-ma známa.
A jednu Elišku sme raz stretli na dovolenke 😂
V predchádzajucej školke bola sama. Aj teraz-a to sú 3triedy.
Elisiek nie je zas az tak vela. Velmi malinko poznam a nechapem...ak sa mi nieco paci,.tak to dam. Nebudem pozerat pri tom na ostatne..
@dadka_bb tak napr. Ela oslavuje meniny v den mojich narodenin a vzdy som si hovorila,ze take meno nikdy nikto dievcatku nedal ( nepoznala som ziadnu Elu v detstve)...teraz je ich boom..
Ela..Elly...Eli je aj z Elenky a Elisky...ale napr. Samkov je po blud taktiez...a nedavno sa nam narodil syn...po troch dcerach...raz darmo,ze je Samkov vela..ja som ho dala,lebo som veeelmi chcela...lebo sa mi pacilo.. Aj keby v triede mali byt piati taki...u nas v dedine bol v tom case silny rok chlapcov a veru Samko len moj...

Ano je.