Kedy má meno Rayen svoje meniny?
Hľadám meniny na meno Rayen hľadám a nemôžem nájsť tak dúfam že mi pomôžete
Tak ak si dala meno v takejto forme, tak je to dievcenske meno relativne bezne v Chile a tam sa meniny neoslavuju...
@nika_val Americania neoslavuju meniny. Nemaju mena v kalendari.
nemá 🙂
Rayen v Chille znamena kvet, co pozeram. Tak na Slovensku by si to mohla oslavovat trebars spolu s meninami Ruzeny.
Keďže je to komplet meno mímo naše končiny tak meniny môže mat hocikedy.
Toto meno nemá nič s nejakými historickými či náboženskými prepojeniami na naše územie tak si môžeš dať meniny kedykoľvek
Ja nechápem, dať cudzie meno a potom chcem domáci sviatok
@erika535 Krásne meno🫠
@moonlight1210 alebo s Margarétami, Kvetoslavami, Kamilami, Jasmínami, Agátami…
@moonlight1210 alebo s kvetoslavou 🙂 - alebo hocikedy kedy si určia ...
@belllinka nuz, ma na vyber. Aj som zabudla kolko od kvetov odvodenych mien mame.
Ja osobne by som volila daky termin menin, ktory bude vzdialenejsi od narodenin. Aby nebola tendencia vsetko potom oslavit naraz v jeden den.
Kamoska sa narodila medzi novym rokom a vianocami. Plus ma meno kratko pred vianocami. Takze jej rodina jej vsetky sviatky zhrnula do vianoc. A vzdy ju ako malu mrzelo, ze surodenci maju zvlast oslavy a aj viac darcekov pocas roka. Lebo rodina to tradicne zabila tym, ze na vsetky sviatky dokopy jej kupili tak 2 darceky. Jeden vianocny a jeden meninovo-narodeninovy a oslava sa odbila tak popri vianocnom stretnuti rodiny.
Vzdy sa citila tak ani ryba, ani rak. Nic specialne len kvoli nej, ako mali ostatni surodenci pocas roka.
@erika535 ? Nasi v kalendari maju ale neoslavujeme nikdy. Bud oslavujte kedy chcete alebo nie ked nieje v kalendari

@erika535 asi myslíš meno Ryan, vyslovuje sa Rayen
Našla hneď v prvom príspevku od Google:
V írskom kalendári je to 23.4.
V americkom kalendári je to 3.4.