icon

Kristína alebo Alexandra

31. dec 2021

Ahojte, zaujíma ma názor na tieto dve mená, nejaké pozitíva/negatíva. Ktoré by ste vybrali?

buzz5
31. dec 2021

My máme doma Alexandru 😍

kitycat
31. dec 2021

Podla mna je malo Kristin. Za mna Kristina a Kristinla je take lubezne

alexandra2010
31. dec 2021

Mam Alexandru. Super nam sedi ku priezvisku a k osobnosti dcerky. Bolo to intuitivne meno, v polovici tehotenstva nas napadlo.

zuzka102
31. dec 2021

Určite by som si z týchto vybrala Kristínu. 👍 🙂 Velmi pekne meno.

deti95060810
31. dec 2021

Kristína... voláme Kristy
Alexandra sa mi nepáči...

mirka438
31. dec 2021

My sme sa tiež rozhodovali medzi Alexandrou a Kristínou. Nakoniec máme Sašu 😃 Alexandra sa nám zdalo dlhé už príliš. Aj tak podľa mňa si to vačšina ľudí skráti na tú Sašu

sandyan
31. dec 2021

Za mna Alexandra,kedze sama som Alexandra, ale volaju ma Sandy, Sandra ako kto

ankare
31. dec 2021

Kristinka

kristinatop96
31. dec 2021

Ja mam vcelku rada svoje meno v akejkoľvek podobe - kika, kikus, Kiki, Kristina a iné tomu podobne, aj keď jedine co nemusím, keď ma niekto oslovuje Kristínka. A aj Alexandra sa mi ako meno samotné páči, ale ja osobne by som ho nedala z jedného veľkého dôvodu - ze skoro nikto im tak nehovorí a hovoria im Saša, Sandra, Alex a podobne. Hrozne by ma to vytacalo, kedy mojej dcére hovorili v podstate úplne iným menom a Alexandra by bola papierovo 😂😁

roobett
Odpoveď bola odstránená
qwert87
31. dec 2021

Máme Kristínku, má 14 mesiacov a nikto jej ináč ako Kristínka nepovie. Žiadne skratky a tak sa mi to páči

eriksonka1234
31. dec 2021

Alexandra

sandra19860
31. dec 2021

Alexandra....alebo radšej Sandra

jexica
31. dec 2021

tiez sme sa rozhodovali medzi alexandrou a kristinkou a dali ame kristinku alexandra sa mi zdalo ako take moc tvrde a ja som chcela nezne meno pre svoje dievcatko 😊

popoluskaxy
1. jan 2022

@ivangeline my máme 7-ročnú Violu 😍

drimonna
1. jan 2022

Kristína 💜 Volá sa tak moja sestra a poznám ešte aj pár ďalších. Niekoľko Alexandrii poznám tiež, ale tie volajú hlavne Saša a to sa mne nepáči...

dididudu
1. jan 2022

My mame doma Alexandru 😊

tinak25
1. jan 2022

My máme doma obidve. Alexandru voláme Saška, Sašena. Kristinu zase Tinka, Kika. Málokedy im hovoríme celými menami. V škôlke sa Saške stalo na začiatku, že učiteľka jej povedala Alexandra a ona nevedela, že to hovorí učiteľka jej.

sasa1983
1. jan 2022

Alexandra..volajú ma Šasi, Saška, Alex, Alexandra, Alexa

magic08
1. jan 2022

Alexandra je nádherné meno. mne doma neprešlo ani pre jednej dcére 😥

nikasmile
1. jan 2022

Alexandra

heni79
1. jan 2022

A zas ... a opäť... a PREČO? táto otázka? Meno vyberte doma s manželom. Bude to vaše dieťa. Vy viete priezvisko. Skús si sama sebe osloviť dieťa v brušku nejakým menom. A uvidíš, ako to budeš vnímať. Ak ti 50% žien povie, že je za jedno meno a 50% za druhé, čo urobíš? A možno budeš mať vybrané meno a dieťa sa narodí a ty uvidíš, že sa meno nehodí. Aj takých už bolo.😉

lessiie
1. jan 2022

Neter je Kristína, voláme ju Kika, ja občas Kristin
Dcérka je Alexandra , voláme ju Saška, Sašena a my s mužom občas Alex... niekedy aj Alexandra

limetka26
1. jan 2022

Jednoznacne Kristínka

helimama
1. jan 2022

Moja prvorodená je Kristínka 🥰

alexandra197
1. jan 2022

Mne sa nikdy neposmievali v súvislosti s menom. Som zaň rada. Ja som si učila okolie aby ma oslovovali Sašena.

nacinakova
1. jan 2022

Alexandra jedine... Najkrajšie meno.

sunshine_18
1. jan 2022

Alexandra

roobett
Odpoveď bola odstránená
lejlla
1. jan 2022

za mna Alexandra