Kristína alebo Alexandra
Ahojte, zaujíma ma názor na tieto dve mená, nejaké pozitíva/negatíva. Ktoré by ste vybrali?
@veronika4495 uprimne? Ani jedno su okukane ale mensie zlo mi pride alexandra
My mame Alexandru lebo muž chcel že ked to bude chlapec že Alex ale kdeže to bola baba tak hovirim bude Alexandra ale vecsinou ju volame Saška
No Kristína je už asi všade... Zato saška maloooo
Kristína. My sme chceli dať tiez ale čakáme chlapca takže tentokrát nič z tohto krásneho mena .
Alexandra. Je to krásne, pružne, vznesené meno. Vždy keď počujem meno Kristínka tak mi to evokuje tu Nagyovu pesničku o dievčatku čo zomrelo…
Alexandra bude Saša, Kristina Kika...poznam dievcata s oboma menami, obe pekne, vyberte ktore sa vam paci
Alexandra
Jednoznačne Alexandra. Chcela som dať toto meno mojej dcerke.
Určite Kristína, ja mam tiež Kiku. Meno Alexandra sa mi osobne nepáči, hlavne keď ju volajú Saša, male deti väčšinou Šašo...este Sandra by ušla no tak Sase nikto myslím u nas ani nevolá. Kiku niekedy volajú aj Tina.
@katarinkaninka my to máme opačne dcéra je Kristína jediná na celej skole a Sase Emy Nely sú aj po 2 v triede.
Ja mám Alexandru ❤️
Mne sa nepáči ani jedno. Ale to je vec názoru.
Alexandra ❤ máme jednu doma.
Kristína ❤️, mám doma... Volám ju Kika
Kristína...keď som bola tehotná, ešte som nevedela čo to bude, ale vedela som,že to musí byť Kristína...moja kamoška strednej škole mala neter s tým menom, zlatovlasá, dlhovlasá, milučká v tvári-prekrásne dievčatko...odvtedy som na iné meno nepomyslela...aj keď chlap skúšal všeličo...vždy som mu povedala: Nech sa bude volať akokoľvek pokiaľ to bude Kristína 🙂 ...tak ju aj voláme doma...v škole Kristi, Kika, Kikuš...
Kristina. Alexandra sa mi vobec nepaci
@katarinkaninka Mam skor pocit, ze Alexandra je uz vsade, Kristina je menej pouzivane meno
Všetko najlepšie všetkým Alexandram.❤🎉🎂
Kristína je otrasne meno
@nacinakova súhlasím😊

Čo poznám väčšina Alexandru volajú Sandra a to sa mi nepáči.Kristina je pekne ale ani to by som ja nedala ja keď som čakala bábo som chcela že dcérka sa bude volať Viktória ale narodil sa mi synček tak je Maxim 🥰