Ktoré meno z uvedených by ste vybrali pre dcérku?
Vopred prosim tie, ktore by nevybrali ziadne, tak zbytocne to tu nepiste 🙂 to moj problem nevyriesi. Dakujem.
Skor ma zaujima nazor zien, ako to vidia, ktore meno z nizsie uvedenych sa vam najviac paci a ako to mate v okoli, ktore je prilis caste a ktore zasa menej caste. My totiz nemame v okoli nikoho s takymi menami 🙂
Rozhodujeme sa medzi:
Ester
Olivia
Zoja
Vdaka 🙂
Krasny vyber, isla by som asi podla priezviska. Z uvedenych mien je najfrekventovanejsie Olívia (aj my máme jednu doma 😆)
Ester není zle,ale aj Olívia sa mi pači, Lívia tiež
Ester
Mne sa paci Ester. A prave tym, ze nekonci na pismeno A. Je to take netradicne. A mne to pripada tak trochu vznesene. Ale tak ja mam slabost na mena s pismenom R.
Olívia
No dovol ty si trafená hus
Ale ak chces jedno z tohto tak Ester
@lucia851 tak prepac ale treba citat poriadne neznasam z duse ked tu niekto musi za kazdu cenu napisat od veci komentar aj napriek tomu ze tu v uvode hned upozornim presne na tieto situacie 🙄 keby som chcela pocut od tisiciek zien ktore tu na koniku su ze ani jedno z tych mien sa im nepaci tak by som to tam neuvadzala
Olívia, aj moja 7 ročná slečna je Olívia. Ester sa mne osobne nepáči.
Ester
@mironka vy máte všetky biblické
V kresťanských spoločenstvách je Ester ( Hviezda) viac časté akoby sa zdalo..Áno,je to silné meno,aj nositeľka by mohla byť " silná "
Zoja. Mam rada nevsedne. Olivii je celkom dost. Ester sa mi nepaci.
Ester
Ester 😊
Z uvedenych poznam z okolia po 1 osobe z kazdeho mena a dala by som Zoja, uni meno ku kazdemu priezvisku
Zoja sa mi nepaci, ostatne su prkne. Ja by som chcela dat Ester.
Mam neter Ester., Podľa mňa krásne biblické meno
Ester
Mame Zoju, hlasujem za Zoju 😁
Pekny vyber🙂 ale tiez som team Ester 🩵 je to jedno krasne a silne meno, mam doma malu Ester a neviem si predstavit zeby sa volala inak.
Olivia je v poslednych rokoch dost oblubene a frekventovane, skor sa mi paci ako bolo vyssie spomenute Livia 🙂 a meno Zoja - to sa musi podla mna hodit k priezvisku ;)
@kava1812 dakujem velmi pekne, tiež sa mi veľmi páči Ester..Oliviu momentalne mame na poslednom mieste a vyberame medzi Ester a Zojkou ❤️ Ako volate Ester doma prosim? Ester, Esterka?
Mne sa to meno najviac paci v zakladnej podobe - Ester 🩷 ale volame ju Esterka, Esti, Esteruška 🤣 ale primarne Ester
Olivia
Zoja
Ester strašne tvrdé podľa mňa 😊dala by som Olíviu
Olívia

Ja som chcela velmi Zoju,no hoci mame 3 dcery,ani jedna z nich sa tak napokon nevola. Aaaale máme Ester. ❤😉 (Esterka,Esty,Estička,Etka)...Ked sme cakali stvrte dieta,dohodli sme sa na Zoji,nech bude. A napokon bol Samuel. 😂😂😂