Linda, Karolína, Paulína. Ktoré dievčenské meno je najkrajšie?
Ahojte🙂, ktoré z týchto dievčenských mien sa vám viac páči a prečo? Osobne sa mi asi najviac páči Karolína, ale k 9-písmenkovému priezvisku je to už asi príliš dlhé meno..🙈🥲, tak zvažujem niečo kratšie ako napr. Linda..
Paulinka 🙂
Karolína bude Kaja, Paulína Paula. Akurát Linda sa neskracuje ale za mne je to meno pre starú vyžitu ženskú 🤷🙂
Ďalej keď na tie mena pozerám tak... Paulinka je veľmi dlhé, nedá sa skrátiť, ani nijak inak nazvať len Paulína
Linda mi príde z tých troch mien najjednoduchšie na používanie , praktické a pekne a dievčatá ktoré s tým menom poznám sú výnimočné svojou krásou a inteligenciou
K dlhému priezvisku: Linda
@simona20201309 Paulína - Paula, akože sa nedá skrátiť ani nijako inak nazvať
Za mňa je najkrajšie Karolína
Ja by som šla po aktualnej oblube tychto mien a podla toho, ako sa mi páči osobne. Za mna Linda.
Linda, ...kvôli priezvisku
My máme v rodine Lindu, naša Lindabell 😁 voláme ju Lili, Linduska... Aj Karolína je pekne, Kaja sa mi už nepáči. A Paulína ee. Páči sa mi keď tak Paula.
za mňa keď už, tak Paula
Ja by som dala Karolínu, keď sa ti páči najviac. Ja sa volám Natália a tiež mám priezvisko na 9 písmen a nikdy mi nenapadlo, že by to spolu vyzeralo byť dlhé. Mne to je jedno, vyzerá to ako uplne normálne meno.
Najviac sa mi páči Karolína, ale už je otrasné Kaja. Vybrala by som asi teda Linda
My mame Karolinku, má 4 roky a dodnes jej nikto nepovedal Kaja...všetci len Karolinka.
Mám Lindu, takže za mňa top meno 😁👌 nedá sa jej povedať škaredo, už len krajšie ju volajú Linduška. Venuje sa bojovému umeniu, kde je výučbovým jazykom portugalčine a jej meno znamená Krásna (sj v španielčine). A aj je krásna, takže super to sadlo 😁 Inak má kamarátku Paulínku s tú voláme Pauli, Pajka, mne sa to meno tiež páči a neprekážajú mi ani tie skrátené tvary.
Za mňa: Paulína- úplná hrôza, Karolína sa mi tiež nepáči. Keby som musela, vyberiem Lindu. Obzvlášť, ak máte dlhé priezvisko
Z tohoto výberu Linda.
mám dlhé priezvisko /13 písmen/ , napriek tomu som dala meno Karolínka a nelutujem… krásne meno… Kaja ju nikto nevolá.
@simona20201309 my skracujeme na Pauli;)
@martinka13 mne pride cista hroza Martina😆
Linda je krásne jedinečné 🙂
Z týchto mien Linda
prvé dve sú veľmi pekné...
Všetky sú pekne
@darkswan to bol výber mojich rodičov. Som spokojná. Prepáč, ak som urazila Tvoj výber. Odpovedala som autorke.....
Ja mam Lindu a presne ju vystihuje vyznam toho mena, pekna, mila. Presne to dieta, ktore ked pride do miestnosti, vsetci sa mu prihovaraju, usmievaju, kyvaju a zeny hadzu velavyznamne pohlady na partnerov, ze aj oni by taku Lindu chceli :D

Všetky tri mena sú krásne. Všetky. Takže ti neporadím, ibaže skvelý výber 🥰
(Karolínku by som asi nedala kvôli skratke Kaja)