icon

Linda, Karolína, Paulína. Ktoré dievčenské meno je najkrajšie?

13. feb 2025

Ahojte🙂, ktoré z týchto dievčenských mien sa vám viac páči a prečo? Osobne sa mi asi najviac páči Karolína, ale k 9-písmenkovému priezvisku je to už asi príliš dlhé meno..🙈🥲, tak zvažujem niečo kratšie ako napr. Linda..

Strana
z2
vroni
13. feb 2025

Mne sa páči Karolína aj Paulína. Linda nie. Čo je divné, lebo poznám dve Lindy a obe su veľmi fajn baby, ale to meno proste nie.

mimikarol
13. feb 2025

Linda je krásne meno. Keby mám ešte jedno dievča tak by to bola Linda

danka56
13. feb 2025

Máme doma Karolínu aj Paulínu. Prezývka Kaja sa používa fakt len keď nepočúva a v podstate len doma. Druhej dcére nikto nikdy nepovedal Paula. Buď povedia Paulínka alebo Pauli.

pe_mi
13. feb 2025

Všetky tri pekne.moje naj je Karolína ,tiež som chcela také meno .

biba_18
13. feb 2025

@lindusss2016 chceš vedieť ako sa dá linde škredo povedať? 😲🤦‍♀️

lenka.25
13. feb 2025

Mne sa najviac páči Linda . Poznám dve a sú to krasne inteligentne baby . Ale keď boli na ZŠ , tak ich volali Linda-pinda , to len na margo , že tu jedna mamička písala . Že sa im nedá povedať škaredo . Kazdemu menu sa dá povedať škaredo , keď niekto má tu potrebu . Čiže takéto niečo by som vôbec nebrala do úvahy pri výbere mena …. Asi jedine pri Denisovi 🤣 .
Ale inak máš pekný vyber mien

anna777115
13. feb 2025

My, máme Pavlinku a volať sa dá, Pavla, Pavlinka, Pavlinočka, Pavlína, Pavluška....

1sally12
13. feb 2025

Linda👌

marusiao
13. feb 2025

Linda ❤

liligreg
13. feb 2025

Ja som Paulína, moji rodičia pri mne rozmýšľali ešte nad menom Karolína. Najviac z tebou ponúkaných sa mi páči Linda a chcela by som ho aj pre svoju dcéru, práve z dôvodu, že sa neskracuje.
Moje meno veľa ľudí skracuje na Pavla, čo bytostne neznášam a z Karolína sa mi tiež nepáči, keď urobia Kaja. Syna mame Adama a voláme ho Adam, preto sa mi asi aj Linda páči, lebo v tej podobe by som dcéru volala

kacena2022
13. feb 2025

Najkrajšie meno je Linda, mám dcéru a voláme ju Linda Lindi Linduš Linduška

dadadada1
13. feb 2025

Paula

lindusss2016
13. feb 2025

@lenka.25 myslela som, ze Linda sa neda povedat skaredo ako tvar mena. Nie ze neexistuju hlupe rymovacky, tie sa daju vymysliet na kazde meno, mojej dcere tak este nikto nepovedal a ak by sa tak stalo, verim, ze bude dostatocne asertivna, aby si to vyriesila.

lindusss2016
13. feb 2025

@biba_18 no nech sa paci, napis, ako sa da skaredo povedat tvar mena Linda. Ako napr. Peťka a škaredo povies Peťa. Na primitivne rymovacky nereagujem, tak predpokladam, ze pani ucitelka v skole, alebo trener ju neoslovia vulgarne, ale "nahnevany" tvar mena na deti pouzivat mozu a pouzivaju.

belle_vie
13. feb 2025

@lindusss2016 kto chce si najde. A ked nie na meno, tak na farbu vlasov, pehy, telesnu konstrukciu, zuby alebo okuliare 🙂.

Inak baby, ja mam brata Denisa a nikto mu nikdy ziadnu rymovacku nerobil.

biba_18
13. feb 2025

@lindusss2016 no vidíš že vieš… deti si nájdu spôsob, nie že sa nedá ☺️

lindusss2016
13. feb 2025

@belle_vie ale ved isteze, ale toto predsa nie je tema. Bavime sa o mene. Linda aj v jej originalnom tvare znie pekne, milo, nezne. Kazde meno sa da povedat pekne, ale nie kazde znie pekne, aj ked sa na osobu napr.niekto hmeva. To je cele, co sa snazim povedat.

lindusss2016
13. feb 2025

@biba_18 ale ja nerozumiem, o com to tu hovoris 🤷 ja sa nebavim o prezyvkach, cely cas hovorim o TVARE MENA.

petracandle
13. feb 2025

Všetky sú pekné, takže zo žiadnym nešlapneš vedľa

euka210
13. feb 2025

Karolina z tycho 3

kristiii
14. feb 2025

Moje poradie: Paulína, Linda, Karolína. Karolín je v mojom okolí veľmi veľa, plus každú jednu volajú Kaja/Kajka ako už baby spomínali.

3sarah33
15. feb 2025

My máme tiež Karolínu 😊 určite daj to čo sa ti najviac páči

miriamzba
9. máj 2025

Fuha tak z týchto 3 sú všetky krásne 😍

anonym_9299d5
17. aug 2025

Paulina

rebekabeka14
17. aug 2025

Linda,v portugalčine znamená krásna 😍