Lucia alebo Diana
Lucia
Ešte je v poslednej možnosti meno Petra .. ale neviem 😔 Peťa .. hmm
Petra je podľa mňa pekné a osobne by som z týchto vybrala Petru a ak nie, tak Dianu.
A kedy mas termin porodu? Ja som nechcela davat meniny blizko narodenin ;)
Ja čakám Dianu. ♥️
My máme Dianu
V skole máme Deanu
Obe sú pekné, ak bude Lucia, tak meniny bude mať blízko Vianoc, čo pri deťoch môže spôsobovať problém, čo vlastne kúpiť, keď aj tam bude mať milión hračiek. Ak teda plánujete oslavovať meniny aj s darčekom.
ja sa volam Diana a zvoje meno milujem, najkrajsie. Len nech ju nikto nepreziva Didi, to je uplne zhovadenie tohto pekneho mena
Haha oboje, ja som Lucia, moja dcera Diana ☺️
Ja mam krstnu dcerku Dianu a mne sa velmi paci jej meno..keby mam ja dceru ,tak jej dam meno Diana alebo Adel/Adela
Liana 😉
@kaajuiaatko ano casto sa to stava, ze je v rodine rovnaka kombinacia mien. U nas je Diana zriedkava.
@autor treba pozerat aj na svoje okolie
Lucia
mám Dianu 🙂 muž chcel veľmi Dianu a veľmi často ju aj oslovuje takto oficiálne (teraz bude mať 4 roky) a nikdy to nevnímala, že jej niekto hovorí škaredo, keď jej povieme Diana. Ale dá sa ju nazvať kadejako - Dianka, Didi, Dida... a potom je tu veľa domáckych prezývok, ktoré sa jej utreli... :D
Oboje .ja sa volám Lucia a moja dcéra Diana 😂
Obidve sú krásne mená, ja mám Luciu voláme ju Lucka, Lulu, niekedy aj Lucifer 🙂 jej sa to meno velmi hodí
Diana ❤️
@renka30 😆 Lucifer
Lucia.Je to krasne meno,vypadlo z pouzivania a podla mna si velmi velmi zasluzi vratit sa spat do hry.
@maminkadeticiek ale vies co, vtedy, ked sa moja narodila (pred 12 rokmi) to bolo tusim popularne. Kočka v mojej izbe s dvojickami mala tiez jednu Lucku, takze sme mali 2 Lucky na izbe. A dcera ma dve dalsie spoluziacky Lucie, kolegyna ma tiez Lucku. Cize pouziva sa ale nie az tak ako kedysi...
Lucia
Diana sa mi nepaci, zato Lucia je pekne, zriedkave meno
Diana

Diana