Má meno Šimon karmickú záťaž?
Mate doma Šimona? Aky je? Citala som, ze to meno je karmicky zatazene, tak ma zaujima, ci su nositelia tohto mena v pohode, alebo pojaseni, divoki, hyperaktivni,.. ? Dakujem.
@0silvia0 chalani sú náročnejší? Fuha, kamošky majú tri dievčatá a to je jedna horšia ako druha. Mat dievča, sa obesim. Môj je tiež riadny Exot, ale to je neporovnateľné s dievčaťom. Z môjho pozorovania aj keď prídu baby do kutika, kde sa hrajú chlapci, tak to je normálne koniec sveta. Ziapu, vrieskajú, robia im zle…otras! Vďakabohu za chlapcov
@anonym_61f1e2 v tom besneni su narocnejsi povacsine. Samozrejme vynimky su. Ja mam syna aj dceru, a ked porovnam detsky vek, a kamosov syna a dcery, tak ti chalani boli jak z besnych vajec. Ked to k nam prislo hromadne, infarkt ma chytal.
Dievcata sa ticho hrajkali s babikami, kreslili, o dievcatach som ani nevedela. Zato chalani dupali, vrestali, hladni, smadni.
Ale myslim, ze keby si mala dievca, tak sa neobesis. Len si zvyknuta na chlapcov a potrebujes si to obhajit.
@anonym_autor a ešte keď to skombinuješ so znamením,v ktorom sa narodil,to bude niečo!
@anonym_autor môj má síce ešte len 2r., ale uz teraz je to divoch, ale zároveň si rád užíva život, stále by niekam chodil, so všetkého sa raduje, proste živel. Opak svojho staršieho brata.
@anonym_61f1e2 v tom besneni su narocnejsi povacsine. Samozrejme vynimky su. Ja mam syna aj dceru, a ked porovnam detsky vek, a kamosov syna a dcery, tak ti chalani boli jak z besnych vajec. Ked to k nam prislo hromadne, infarkt ma chytal.
Dievcata sa ticho hrajkali s babikami, kreslili, o dievcatach som ani nevedela. Zato chalani dupali, vrestali, hladni, smadni.
Ale myslim, ze keby si mala dievca, tak sa neobesis. Len si zvyknuta na chlapcov a potrebujes si to obhajit.
@0silvia0 nie som zvyknutá na chlapcov, len mám iné skúsenosti. Chlapci sa krásne tichučko hrajú (aj cudzí, ktorých ja stretávam na ihrisku a v parku) a dievčatá ako šialené vrieskajú a robia zle. Ale každé decko je iné, takže to neplatí paušálne. Ja som babu nechcela, našťastie mi to vyšlo 😃
@anonym_e74b43 poznám 4, všetci sú gayovia. Nechápem 😂
@anonym_61f1e2 ja poznám jedného dospelého a tiež je gay..máme v okolí aj pár detičiek..ale to meno sa mne absolutne nepáči
Poznam troch a vsetci traja su problemovy.. ale pochybujem ze je to menom..
Mám, zlatíčko to je, introvert, starkí tvrdia,že ani nevedia,že ho strážia. Pomáha,zahrá sa sám (6r)
@anonym_61f1e2 ja poznám jedného dospelého a tiež je gay..máme v okolí aj pár detičiek..ale to meno sa mne absolutne nepáči
@gloriadeville ani mne, len som sa nikdy nezamyslala nad tým, že sa to nejako “spája” :D akože zaujímavé zistenie…pobavilo
@anonym_autor môj má síce ešte len 2r., ale uz teraz je to divoch, ale zároveň si rád užíva život, stále by niekam chodil, so všetkého sa raduje, proste živel. Opak svojho staršieho brata.
@vandica mame to doma tak isto😆🤩🩵🩵
@anonym_autor a ešte keď to skombinuješ so znamením,v ktorom sa narodil,to bude niečo!
@rozculena lev🙈🤣
prepacte, ale „karmicka zataz mena“ nie je nic realne. nema to zaklad vo vede, psychologii ani medicine. je to ezotericky vymysel, ktory sluzi len na to, aby sa spravanie deti zjednodusilo na magicku nalepku.
meno nenesie karmu, energiu ani zataz. nespôsobuje hyperaktivitu, „pojasenost“ ani divokost. to, aky je clovek, ovplyvnuje genetika, povaha, vychova a prostredie, nie to, ako sa vola.
ak niekto z jedneho mena robi vysvetlenie spravania ludi, problem nie je v mene. problem je v potrebe hladat mystiku tam, kde staci pouzit rozum.
@anonym_autor karmicky zaťažené meno??? Si robíš srandu?
@anonym_autor karmicky zaťažené meno??? Si robíš srandu?
@hopsas nie.nerobim. docitala som sa v knihe Meno je Vas osud. 🙂
@anonym_autor ja mám Simona keď bol menší bol hyperaktívny v 12 rokoch sa ukludnil , chodil 10 rokov na hokej teraz je už dospelý šikovný samostatný poradí si do všetkým určite to nie je menom

@anonym_autor môj synovec Adam bol ako decko zas upišťaný a za všetko vrešťal. To máš jedno, chalani sú celkovo náročnejší ako deti.
@0silvia0 chalani sú náročnejší? Fuha, kamošky majú tri dievčatá a to je jedna horšia ako druha. Mat dievča, sa obesim. Môj je tiež riadny Exot, ale to je neporovnateľné s dievčaťom. Z môjho pozorovania aj keď prídu baby do kutika, kde sa hrajú chlapci, tak to je normálne koniec sveta. Ziapu, vrieskajú, robia im zle…otras! Vďakabohu za chlapcov