Manžel vymýšľa meno pre syna
Neuveríte, aké meno dneska navrhol manžel pre nášho syna. 😂 Ešte s akou radosťou mi to vravel ,,Zlato? Našiel som krásne meno pre synčeka." A ja ,,No daj." A vyšlo z neho ,,Sidorian!" No skoro som odpadla... Zložil ho z našich mien. Sidonia + Marian = Sidorian. 🤣 Vlastné ani neviem, že načo som založila túto diskusiu, iba som sa s tým chcela s niekým podeliť.
Sú aj vaši muži takí šikovní vo vymýšľaní mien? 😆
Super fantázia a druhá dcéra môže byť Marsi 😁
Inak pekne znie Sidorian, len na to aby sa dalo zapísať by sa muselo niekde vo svete používať.. aspoň tak to bolo kedysi..
Inak moje deti by sa potom mohli volať dobmar, alebo mardob 😂
@vroni On si ho síce vymyslel sám, ale keď zapísal do Google, že 'Sidorian name', tak uvidel, že už existuje a tak mi ho navrhol.
Ma dobru fantaziu..je to zaujimave meno..
...alebo Ruben Truben aj ked teda prvoplanove.
Moj muz chcel pre dievcatko ze po babkach, t.j. moja mama a svokra. Volala by sa Mária Terézia 🙉 tak som mu povedala, ze Maria Terezia bola len jedna! 😃
@basska_b jeho to je perfektné !!
Andor Šandor - aj to chcelo guráž 🙂
Ja som tehotna a nakolko nevieme este co to bude tak sme sa rozpravali ze ked chlapec ake meno by sme mu dali tiez nadšenie z manzelovej strany ze uz vie ! A ja no daj : Matuzalem 😑🤣 ja ani neviem ci to je meno alebo mesto znie to ako nazov lacneho rumu samozrejme som to zatrhla
@vemi23 stary ako Matuzalem - to bol z biblie extremne stary muž zrejme
@karolinakr hej zo zvedavosti som si to pozrela ale aj tak sa mi to nepáči
My sme tak dali., sme Edo a LaurA takze ELA ☺️ Chlapec by bol LEO (Laura EdO) ☺️
Ja som Miroslava a manzel Miroslav....nam by ake mena vznikli? 😀
Napadlo mi... Ruben Truben
Z Tvojich asi Eduard
Esteze moj muz nema taku fantaziu, lebo nam by z mien Janka a Peter vznikli mena Jater a Penka :D
@mironka Slavomir 😅
@lienockamalicka Petrojanka 🤣
Tak to mozem byt rada, ze nie som Lejka, lebo by bola Petrolejka :D
@lienockamalicka 😆😆
Jater by ste volali Jaternička
Poznam jednych, ktori takto pomenovali dieta, ze zlozili meno z prvych slabik svojich mien, ale neziju na Slovensku. Sidorian nahodou nie je zle, aj horsie mena som pocula a za tymto je pekny pribeh, ze chcel spojit vase mena do jedneho. Zas na druhej strane, ak planujete viac deti, uz pri dalsom by asi z tych istych mien tazko tvoril dalsie.

Už si na modrom komikovi a tam že Pavlína a Marián- Pavián.😁😁😁