Matúš alebo Daniel
Prosím vás, ktoré z týchto dvoch mien sa vám viac pozdáva a prečo? Mne sa veľmi páči Daniel, ale pár ľudí malo blbé narážky, že je to jeleň🙄😃.. a Matúš je krásne, ale zdá sa mi, že tých je celkom dosť u nás..
Obe su pekne
Daniel 👍
Malokedy pisem toto, ale obe mena su velmi pekne, v podstate neviem, ktore sa mi paci viac, asi Matúš. Ak by som chcela vybrat to menej caste, tak Daniel.
matus sa mi viacej paci, to mi tak viac sedi, lebo to malo ludi bude z toho robit zdrobneniny, zatialco daniel bude neustale dano, danko a to mi uz moc nesedi 🙂
Ja mam doma oboch. 😃
Daniel
Ja vám budem trochu oponovať s tým, že Daniela budú volať Dano a Danko.
Mala som spolužiačku Danielu ktorá nám JASNE povedala že je Daniela a nieje žiadna Danka, Dadka Alebo Dana .
Nikdy sme jej inak ako Daniela nepovedali a aj teraz v dospelosti mi v spojení s ňou nikdy Danka nenapadne.
Toto iste moj ujo - taktiež Daniel- nikdy mu nikto nepovedal
Dano.
- je to o tom, ako naučíte okolie aby mu hovorilo.
Ja čakám aktuálne dievčatko a uvažujeme o mene Alžbetka - rodičia na to , že ju budú volať Beta , že to je jak “ teta Beta” a pod…
🙄🙄🙄
No nebudú, dáme si na tom záležať a bude to proste Alzbetka. Lebo viem, že keď niekomu poviem - pochopí. A ak nie naprvýkrát, budem mu to opakovať. A tak sa z nej nestane Beta. 🙂
Pekný deň 🙂
PS- Za mna skôr Daniel ako Matúš. 😊
V sirokom-dalekom okoli som uz roky nepocula meno Daniel. Za to Matus je na kazdom kroku 😉
Daniel
Dajte meno ktore je vasmu srdcu blizsie.Urcite ste k niektoremu viac naklonena. Ja som dala meno ktore vybral manzel. Nakoniec sme ho zmenili lebo som sa s nim nedokazala stotoznit.
Praveze ja nemam pocit ze by Matusov bolo vela. Mne sa to meno velmi paci, lebo ked povies Matus, je to normalne, neznie to tak, ze mu chces zle povedat, je take neutralne. Daniel je tiez fajn ale Dano sa mi uz napriklad nepaci 🙂
Ja mám syna, je Daniel, v škôlke ziadny Danko (mali.to odo mna zakázané 🤣), volali ho Daniel, Danielko alebo Dany a tak ho v skratke aj voláme, teraz chodi na zakladku a tiež ho volaju Daniel, Dany, jasnacka ked ma nahneva je aj Dano 🤣, aj v dospelosti ho možno tak budu volať, ale mne to nepríde škaredé 😉 Matúš je už otrepané, ale samozrejme vsetko je vec názoru 😉

@h2 Ježíšku...veď ja viem, že existuje zviera s meno Daniel škvrnity 😜🙈